reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nati no ja endo miałam w zeszłym miesiącu też cienkie bo chyba tylko 5mm ...
A teraz jesteś na jakiś wspomagaczach?

Olciaa hahhaha kurcze jak wyszła owu to trzeba działać [emoji12]

Teczowa No dobra to potestuje je sobie ale jutro z rana dzwonie do gina zobaczymy co powie :)

Xbumx działać w czym? A raczej z kim? K śpi jak zabity i jeszcze na nocke idzie :p nawet jak owu to odpuszczam

Dziewczyny jak któraś nowa staraczka chce dołączyć do naszej tabelki , która znajduje się na pierwszej stronie , proszę o dane na priv ;)

tęczowa muszę je poszukać na alegraczu , może też zamówie :D choć wczoraj na wieczór już zamówiłam 30 różowych i 30 zielonych :D

tęczowa skusze sie na nie ale to już w majowym cyklu ;)
Co za dużo to nie zdrowo :D

Olciaaa haha ja tam wole miec na zapas[emoji14]Oby mi tylko dobre przysłali :D
Bo te niebieskie miały być różowe ...

Tynka , RudaMarchewka co tam dziewczyny ?
Karola a u ciebie ok wszystko też się nie odzywasz ...

reklama
Xbumx a jak znowu przyjdą niewłaściwe to możesz zwrócić? No bo bez sensu skoro te niebieskie takie nijakie ... No oczywiście lepiej mieć na zapas :D

Do góry