reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

T

Załączniki

• 1459445893428.jpg
    1459445893428.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 68
reklama
anula to szybki poród był :)
Fajnie tak powspominać , ja np nie mam nic takiego z pordu ..
Może że nie rodziłam naturalnie i nie czuć tych pierwszych chwil razem jak od razu małego dają na klatkę ehhh :)
Fajnie , fajnie to co jutro przyjęcie?
wiesz co .... najpiękniejsze w tym wszystkim jest to ze człowiek doskonale wie jak wygląda noworodek ale jak wyciągają ci twoje własne prawdziwe dziecko to jest kosmos nie do opisania - pierwsza moja myśl była taka " o matko prawdziwe dziecko jak ono się tam zmieściło " ....

no jutro wstępny bal na rozgrzewkę a w sobotę impra pełna para :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

moj mial zalamanie dzis, martwi sie, ze nie moge zajsc, tlmuacze mu, ze zajde, ze pojdziemy do gina, ze cos poradzi, ze to dopiero trzeci cykl...jak do sciany..podlamal sie troche

Olciaaa to ciążowy ??

anula mam nadzieję , że mi następna ciążę uda się normalnie urodzić :)
No ja też nie wiem jak tam mój klusek się zmieścił , ale jak się ruszyła to jak obcy w brzuchu[emoji14]

Olciaaa owulacja , idź może na wizytę do gin ...
Albo spróbuj ciążowy test zrobić ;)

olcia no mi to ma ciążowy wygląda .. to takie są owulacyjne ? jak żyje to nie widziałam .....

a dzieci w jakim wieku masz ? bo ja przegapiłam gdzieś .....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Nati jestem dzień dalej u mnie dziś 21 ;)
Ooo to już w fajnym wieku masz dzieci, ja to podziwiam osoby które starają się o trzeciego maluszka :)

anulaa no ja też takiego owu testu nie widzialam :)

Do góry