reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

anula - moje dzieciaki to corka 7 lat i syn 5 lat nie moga się doczekac fasolki hehe
xBumx- to moj 20 dc
mój też .... dziś mowie rano ze do lekarza jadę a ten z textem " rodzić jedziesz ? " ja mowie ze nie co ty .... a potem wracamy ze szkoły i pytal kiedy znowu będę w ciąży bo on chciałby na urodziny brata czy nie da się żebym jutro była ..... jak miałam w grudniu ciążę pozamaciczna to musiałam mu wytłumaczyć po co idę do szpitala bo nie mógł przeżyć ze będę miała operacje i ze mi nogę utna bo noga mi dretwiala wiec mu powiedziałam i teraz mówi ze juz miał brata ale w szpitalu go zabili bo musieli mnie ratowac - włosy dęba stają

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
xBumx - super bedziemy mniej wiecej razem testować ja mam cykle 27,51 hehe taka mi średnia wyszła , już od jakiegos czasu myslelismy nad trzecim dzieciatkiem latka lecą wiec do roboty

anula o boziuuu ale sobie to wyobrazil aż strach ...
Ale co dzieci prawdę powiedzą i one też to na pewno przeżywają .

Mi zawsze P mówił , że starania tak jak młodą będzie miała z 5 lat , dobrze ze podjęliśmy decyzję wcześniej bo nie wiadomo co to by było za 5 lat ...

luxuorius wiesz faceci tez to przezywaja ... czasami gorzej niz my ehh najwazniejsze zeby byc w tym razem i sie wspierac

xbumx no cos ty :D owulacyjny ;p wiem dziwny ale tylko takie w aptece byly ... przed wizyta u endokrynologa robilam bete takze 0.100 bylo watpie zeby byla to ciaza to wykluczam w 100% a do gina pojde i to nawey jutro jak mnie przyjmie

anula zazdroszcze porodu ja to mialam tramatyczny jak juz bylo po to nie potrafilam sie cieszyc ... a dzieci w kwietniu 3 lata corka a drugie 30 :D facet to tez dziecko tylko wielkoscia nadrabia ;p

anula 88- moje dzieciaki podobnie pytaj ciagle kiedy dzidziu my nie ukrywamy tego w domu mowimy glosno zeby ich przyzwyczaic ....mlodszy chce brata a corka siostre hehe chyba musze miec blizniaki :-)

Nati nooo będziemy :) Choć ja mam ten cykl stracony raczej owulacji nie było [emoji57]

Olciaaa hahaha dokładnie facet to jeszcze gorsze dziecko [emoji23]
Kurczę to może faktycznie owu , no idź jutro idź dowiemy się co tam u Ciebie słychać naa dole [emoji6]

Moj M niby tego nie pokazuje tak ja, bo ja staraniami zyje wiecie 24/7 hehe ale jak coś nie wychodzi albo widzi ze ja chodze z dziwna miną to chodzi czyta i mowi trzeba to trzeba tamto :-)

reklama
Lux faceci też to jakoś na swój sposób przeżywają , mój P za każdym razemm jak @ przyjdzie to smutny chodzi ...
No ale co zrobic .

Do góry