reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum coś ty nie był długi ... wody odeszły w domu .... a dopiero 1.04 rano dostałam oxscytozyne jedna dawkę i nic .... koło 10 druga to z godzina zanim zleciło a o 13:33 juz był po drugiej stronie :) w sumie to miło wspominam .... bolało wiadomo ale warto było :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Mi dziś P , że maam nie spać jak wróci z pracy na male co nieco a ja mu , że nie można , jak się załamał :D

anula a to skurcze na drugi dzień się zaczęły ? :)
Ja niee znam tego bólu skurczy ..

Cześć witam się ze wszystkimi:biggrin2: czy można dolączyć ? :-) staram się przeczytać wszystko co napialyscie ale skrobiecie w zastarszającym tepie :-) zaczynam starać się o trzeciego potomka ....raczej już zaczelismy to moje drugie podejscie . W pierwszym cyklu nie mialam owulacji tak mi się wydaje zero sluzu chora bylam no i @ przyszla 3 dni przed czasem , w tym cyklu zaczeła się obserwacja tempki oczywiscie cale trzy dni z lenstwa i pracuje na zmiany wiec nie mam kiedy ,wiec poszły testy owulacyjne w ruch :tak: zycze wam dziewczyny dwoch krech na tescie i oczywiscie sobie

anula a to skurcze na drugi dzień się zaczęły ? :)
Ja niee znam tego bólu skurczy ..
skurcze dopiero w trakcie drugiej kroplowki a tak to nic :) niby rozwarcie było 3cm jak trafiłam na porodówke .... wiec cieszyłam się ze mogę rodzic ...choć do dziś twierdzę i zdania nie zmienię ze wolne rodzic niż chodzić do dentysty

anula to szybki poród był :)
Fajnie tak powspominać , ja np nie mam nic takiego z pordu ..
Może że nie rodziłam naturalnie i nie czuć tych pierwszych chwil razem jak od razu małego dają na klatkę ehhh :)
Fajnie , fajnie to co jutro przyjęcie?

Cześć witam się ze wszystkimi:biggrin2: czy można dolączyć ? :-) staram się przeczytać wszystko co napialyscie ale skrobiecie w zastarszającym tepie :-) zaczynam starać się o trzeciego potomka ....raczej już zaczelismy to moje drugie podejscie . W pierwszym cyklu nie mialam owulacji tak mi się wydaje zero sluzu chora bylam no i @ przyszla 3 dni przed czasem , w tym cyklu zaczeła się obserwacja tempki oczywiscie cale trzy dni z lenstwa i pracuje na zmiany wiec nie mam kiedy ,wiec poszły testy owulacyjne w ruch :tak: zycze wam dziewczyny dwoch krech na tescie i oczywiscie sobie
zapraszamy :)

a w jakim wieku masz dzieciaczki ?
opowiadaj :)

kurcze ja się bez bicia przyznaje ze mierze od 2 dni choć stresuje mnie to okrutnie .... 36,6 jak w mordę strzelił haha

Moje dzieci już śpią :p i mam lajcik :p

Dziewczyny tak piszecie o tych zolnierzykach ... A ja czytałam że im częściej tzn 3 razy w tygodniu seks tym lepiej a tutaj piszecie inaczej więc jak to jest :D

Ale jajca kupilam testy owu na zaś ale mnie korcilo i tak o sobie zrobilam i wyszło że mam owulację :o nie chce mi się w to wierzyć

reklama
Do góry