reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No kobity! 24 h mnie nie było a tu tyle naprodukowane! Tyle emocji! Zasnąć przez was malpiszony nie będę mogła!

Trzymam kciuki za testujące jutro!! Oby moc była z wami!

Nie pobolewaja jajniki... ale czy to owu? Śluzu konkretnego brak... myślicie że to może jajeczko się szykuje? A mój W przychodzi tak zmęczony z pracy ze nie mam co liczyć na molestowanie...

Napisane na GT-S7580 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobra dziewczyny nie jestem w ciąży, test jak wiadomo mylić się może. Na drugim cieni nawet nie ma :) to chyba bete mogę sobie darować ;)

Agnesis:-( jak to....producenci tych testów powinni nam grube pieniądze płacić za te emocje na które nas narażają! Wiem bo sama przez to przechodziłam.

Bum a jak tam u ciebie?

Anulka nareszcie napisałaś! Zaglądaj do nas częściej. Jeśli o mnie chodzi to mega szok:-) życie to jednak swój scenariusz pisze.

Agnesis w jednym cyklu tak sobie wkręciłam, że jestem w ciąży, że mi się okres 5 dni spóźnił...taka nasza psychika niestety.

Ale ja właśnie się na ciążę nie nastawiałam. Od razu wczoraj mówiłam, że ten test jest do kitu, bo pokazuje coś czego nie ma. A bete to chyba tylko po to powinnam zrobić, żeby wywołać @ bez wyrzutów. Zawsze małpa przychodziła nawet o dzień, dwa wcześniej, a teraz jak mi zależy żeby była na czas to doopa.

reklama
Pójdę na bete o 8, to się chociaż napije wieczorem wina, zmolestuje chłopa, nalykam się aspiryny i wezmę gorąca kąpiel :D

Do góry