reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej[emoji4] Spac nie mogę. Mój pojechał do pracy i wróci dopiero jutro. Ma wieczorem spotkanie klasowe A potem jeszcze chce się spotkać ze starą ekipą z pracy bo od poniedziałku ja zmienia. Nie podoba mi sie to.

Agnesis, a wrzuć chociaż tego testa. Jakoś tak po cichu liczę u Ciebie na coś. No przecież to nie możliwe żeby testy tak nagminnie Was tu oszukiwaly.

reklama
Hej[emoji4] Spac nie mogę. Mój pojechał do pracy i wróci dopiero jutro. Ma wieczorem spotkanie klasowe A potem jeszcze chce się spotkać ze starą ekipą z pracy bo od poniedziałku ja zmienia. Nie podoba mi sie to.

Agnesis, a wrzuć chociaż tego testa. Jakoś tak po cichu liczę u Ciebie na coś. No przecież to nie możliwe żeby testy tak nagminnie Was tu oszukiwaly.

Nie mogę zrobić teraz foty bo muszę podładować trochę tel, ale na zdjęciu i tak nic nie widać, jest delikatny cień, jak miejsce kreski, ale nie różowe jak wczoraj

Ale skoro idziesz na betę, to ja cicho zaciskam kciuki. Najwyżej wywolasz @[emoji12]

Chyba zaraz zwleke się z łóżka i jakieś małe zakupy pojadę zrobić. Potem jakieś małe sprzątanie i cały dzień poświęcę na pielęgnację swojej osoby. W końcu jutro wesele, ostatnie w tym roku i trzeba jakoś wygladac[emoji4]

Ale skoro idziesz na betę, to ja cicho zaciskam kciuki. Najwyżej wywolasz @[emoji12]

Chyba zaraz zwleke się z łóżka i jakieś małe zakupy pojadę zrobić. Potem jakieś małe sprzątanie i cały dzień poświęcę na pielęgnację swojej osoby. W końcu jutro wesele, ostatnie w tym roku i trzeba jakoś wygladac[emoji4]

Też liczę na to, że jak ciąży ni ma, to okres przywolam ;)
Już mnie nogi bolą od latania do wc :laugh2:
Życzę udanej zabawy i porządnej wyzerki na weselu :rofl2:

Agnesis sama nie wiem co powiedzieć. Dziewczyny zawsze chwalily te testy facelle. Ja jak w ciąży nie byłam, to mi nigdy nic na nim nie wyszło. Nigdy żadnego cienia nie miałam. Może cię ta beta zaskoczy:-)

Karola uuuu to miłej zabawy zycze:-) masz rację niech chłop korzysta z ostatnich chwil, które może spędzić z kolegami. Potem już tylko wstawanie, pampersy, ubieranie i lulanie będzie hi hi. Karola twoja ciąża to mi tak szybko leci, że szok. Już jest po wakacjach i do listopada moment. Lada chwila będziesz synka tulic.

Xbum tak corka wie juz z tydzien[emoji4] szczesliwa, wczoraj juz wybrala skarpetki i czapeczke dla malego[emoji4]
No moj M zdarzyl podpisac umowe o nowa prace...wiec jedzie w delegacje na miesiac do Belgi potem pare dni i znow wyjezdza...
Nikt sie nie spodziewal ze bede ze mna problemy, umowilam sie z M ze jakby przyszlo ze musze plackiem lezec to rezygnuje z pracy...a tak to narazie wsparcie tesciow i rodzicow i dam rade[emoji4]
Mela ma 6 lat wiec wiesz za duzo nie trzeba przy niej robic:) mi pomaga;)
Wiec stres byl nie lada przed wizyta, ale okazalo sie ze stan szyjki bez zmian, twarda, zamknieta... moge prowadzic spokojny tryb zycia[emoji4] co prawda bede i tak wiecej lezala ! Ale jak nic sie nie zmieni to niejest zle[emoji4] wiec musze sie i to postarac;)
Wpisz mi 14.09 wizyta

Dziekuje za kciukasy;)

Rene no to zaczyna sie ciazowe dolegliwosci:/ nie zazdroszcze!

Nati wspolczuje wymiotow!!!
Miejmy nadzieje ze z II trymestrem mina!
Co do biegunek i skretu kiszek kochana to witaj w klubie musisz zwrocic uwage po czym cie tak czysci...
Ja to przerabialam juz pare razy i wszystko jest ok ale niestety moge zapomniec o pysznej smazonej cebulce, plackach ziemiaczanych....jak cos za mocno tluste to ja chora jestem;(

Agnesis buuuuuu

Nie spie od 4 rano dlaczego? Cholera wie;p
Jestem juz spiaca ide spac[emoji4]

reklama
Do góry