reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

Lady87 witaj wśród nas, rozgość się :-)

Mitaka no szkoda... no chyba jest nam pisane, że razem zajdziemy - ja, Ty i demsik. Waiting może się uda przed nami :tak:

ancona
ja zaszłam w ciążę dwa miesiące po przeprowadzce, może i Tobie się poszczęści. Ech ten pokój dla dzidzi - ja też mam i tylko jakoś nie ma komu w nim zamieszkać niestety...

reklama
witaj Lady;-)pamiętaj, w kupie raźniej:-D
neta- mam nadzieję,że twoje przemyślenia się sprawdzą i z czasem wszystkie będziemy po jednej stronie barykady:tak:
ja dziś byłam na treningu siatkówki, trochę sie poruszałam, pozytywnej energii nabrałam póki mój mały nie zaczął się nudzić i...musiałam pojechać do domu:eek:

Cześć Lady :) trzymam &&& może Tobie poszczęści się w tym miesiącu
Demsik ale Ci fajno :) też bym w siate popykała ale ni ma z kim buuuuu

Ja sobie dzisiaj zjarałam plecuchy na ognistą czerwień :p mam nadzieję, ze do jutra wieczorem zrobi się brąz, jutro czas na dekolt:cool2: chociaż w ogrodzie dekolt to ciężko opalić, najwyżej bardziej będę wypinać się do słonka niż robić :-p

Waiting alez wcale sie nie chcemy Ciebie pozbywac ;) mozesz zajsc w tym samym czasie, tylko musisz sie zsynchronizowac cyklem z nami ;) tak sie do Was przyzwyczailam, ze zaciazone czy nie i tak bedziemy gadac na tym watku ;)))

Cześć ,

Ja czekam na @... nie robię testu bo mam dość patrzenia na jedną kreskę. Dwa miesiące temu okres spóźnił się mi 4 dni a ja już byłam uradowana. Wiecie co... mówcie co chcecie, ale te kobietki które nie chcą dziecka to właśnie one zachodzą bądź jak zwał tak zwał 'wpadają' a te które dmuchają na siebie to zawsze dupa blada.

Mi może jest troszku lepiej bo mam już synka, ale chcę żeby miał rodzeństwo z małą różnicą wiekową. Z resztą chcę nadrobić moje straty.

U mnie sytuacja jest nieciekawa bo mój m dwa tyg stracił pracę i lekko nie jest ale ja jestem dobrej myśli i nie zadręczam się tym bo parę złotych na życie mamy.

Pamiętam, że z Erykiem zaszłam jak kompletnie o tym nie myślałam intensywnie i dokładnie 24 maja dałam noogi na ścianę i wtedy zaszłam-śmieszne bo śmieszne ale ja mam 100% pewność że to wtedy było.

Ale wcale łatwo nie jest tak żeby się wyłączyć i nie myśleć o ciąży...Wy niestety wiecie coś o tym. Tylko o sobie, sorki.

Tempa w dół dzisiaj wieczorem albo jutro @ także można mi zmienić na 5 cykl. No to terazzzz musi wyjść w czerwcu, lipcu albo sierpniu bo jeszcze rok temu przed staraniami mówiłam mojemu, że w lecie zaczniemy bo ja chcę na wiosne urodzić. I w końcu mój się przejął i sam z siebie chce się przebadać żeby mieć pewność (bo ostatnio oczywiście pracą się wymigał) no i ja zacznę od tarczycy bo musi w końcu coś ruszyć do chol&^rki jasnej trzeba pomóc szczęściu. Chciałam się opalać a tu słońce jakieś lipne,oby nie padało....

Gratulacje :-) niech rośnie zdrowo BTW jacyś mega płodni jesteście zazdraszczam (oczywiście pozytywnie :)) i to jest przykład, ze myśli się i zachodzi czyli jak się myśli i nie zachodzi to coś jest nie halo.....

reklama
Ello pogratulować. Zazdraszczam !!!!!!!!;-);-)

A ja spakowana, gotowa do wyjazdu :-):-) mąż grzeje auto więc wpadłam się tylko pożegnać. Jak znajdę chwilę to przez następny tydzień zaglądne ale nie obiecuje :-) Także trzymam za Was kciuki i życze miłego tygodnia spedzonego na staraniu lub oczekiwaniu po staraniach :):):) i trzymajcie tez kciuk za mnie żebyśmy z tej wycieczki we dwoje wrócili we troje

BUZIAKI !!!!!!!!!!!!!!!

Do góry