reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Hej, no nieźle się synchronizujemy cyklami, nie ma co :-D U mnie się @ rozkręciła, zatem oficjalnie 1dc mam :-)

Z tym kalendarzem chińskim - wszystko się zgadza. Miałam tylko wątpliwość co do wieku - jak zaszłam w ciążę miałam 23 lata i 11 miesięcy, więc nie wiedziałam, czy dla 23 czy dla 24 sprawdzać. Ale i tak i tak się zgadza: chłopiec. A jeśli udałoby mi się w najbliższych miesiącach zajść to miałabym wymarzoną dziewczynkę. A moje stracone dziecko wg tego kalendarza jest tak jak i wg mojej intuicji dziewczynką.

Trzebaby listę odgrzebać...

Lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:
Dziewczynka86
-24 maja / 6 cykl starań

Waiting4beans - 20 czerwca / 11 cykl starań
Ancona -......../11 cykl starań
Neta81 - 3 lipiec / 6 cykl starań
Demsik - 3 lipiec / 5 cykl starań
Mitaka
............/ 4 cykl starań
m-s

Nasze zafasolkowane
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Koriander - 19 marca test pozytywny

Pieknaszyszunia- 30 marca test pozytywny
Kogasica28 – 27 marca test pozytywny
Ello20 - 14 maja test pozytywny

Ewa1985 - 18 maja test pozytywny

Ostatnia edycja:
Waiting ja nie wątpię, że Ty w czerwcu :happy: patrzyłam pod kątem moich długich cykli jak dostanę @ na tygodniu nie wiem kiedy ale obstawiam piątek eeewentualnie czwartek to ja już się na lipiec łapie

Ciekawe co z Dziewczynką?

obyś mitaka miała rację :tak:wiem,że nam się uda, musi. mój eM podtrzymał mnie na duchu i jakoś mi lżej. a tak wogóle to chciałam zapytać czy wy wierzycie w kalendarz chiński???u mnie kilka babek w pracy robiło wg niego i wyszło.a wam, tym które już mają dzieciaczki?bo mnie się sprawdziło w I ciąży - wyszło chłopiec i urodziłam chłopca:-D
Kalendarz chi

wg niego Lila miala byc chlopcem wiec ja nie wierze :-)

Dziewczyny trzymam kciuki za was caly czas!!!!

reklama
Wiec prawda jest co mowi moja znajoma seksuolog ze to mezczyzna decyduje o tym co bedzie bo on nam przekazuje x lub y:))) ja chce x:) juz zarejestrowalam sie na 18.06. Do mojego gin na kontrole i zobaczymy co mi powie. A teraz sobie siedze u fruzjera i robie sie na bostwo:) milego dnia dla wszystkich:)

Do góry