reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
[h=2][/h]
Lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:
Dziewczynka86
-24 maja / 6 cykl starań

Waiting4beans - 20 czerwca / 11 cykl starań
Ancona -......../11 cykl starań
Neta81 - 3 lipiec / 6 cykl starań
Demsik - 3 lipiec / 5 cykl starań
Mitaka
............/ 4 cykl starań
m-s

Nasze zafasolkowane
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Koriander - 19 marca test pozytywny

Pieknaszyszunia- 30 marca test pozytywny
Kogasica28 – 27 marca test pozytywny
Ello20 - 14 maja test pozytywny

Ewa1985 - 18 maja test pozytywny

Mitaka
to testuj jutro, już na pewno będzie coś widać jeśli się udało :-):tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ancona co u Ciebie?

Kogasica czytasz nas czasem? co u Ciebie?

Ello ????

Mitaka, pomałpowałaś:laugh2::laugh2::laugh2:za testowanko trzymam kciuki:tak:
Neta- twoja lista jest superowa;-)
ja po fryzjerze czuję się jakbym odżyła, włos zrobiony bez odrostów- jaśniutkie refleksy na blond włosach do tego pocieniowane ślicznie:tak:zobaczymy co moj eM powie, jak jutro wróci:-Djutro już 3 dzień okresu więc coraz bliżej będzie staranek:-D:-D:-Da zaraz zasiadam przed tv bo mój eM dziś na meczu w Krakowie i a noć widelec zobaczę w tv to jutro zażądam autografu od mojej gwiazdy hihi, tylko gdzie????????????????:-)

Demsik jak to gdzie na prawej piersi tudzież lewym pośladku :-p
Neta będziemy na pewno :)

Chyba jednak się nie odważe testować jutro bo kto wie może owulka była dzień lub dwa później a poza tym mam ostatni jedyny teścior:szok:

I ktos o mnie pamieta;-) Czytam was codziennie!Nie odejde i juz!Ja mam sie dobrze,rosne;-) A Wy kochane sie nie martwcie bo i na Was przyjdzie czas!

Zrobiłam ten test (aj słaba wola) no i oczywiście jedna. Teraz już nie mam żadnego to przynajmniej spokój :p Wydaje mi się, że owu mogłam mieć 1-2 dni później i @ może przyjść w związku z tym później, a te wszystkie ciągnięcia wczorajsze i przedwczorajsze w podbrzuszu i pachwinach (bo dzisiaj nie ma póki co) to kolejna odsłona pani @ - aj zmienna ona zmienna

Hej,

Dałam wpis w innym temacie, ale widzę że tutaj są dziewczyny co starają się tak jak i ja od stycznia. Ja mam termin @ za dwa dni ale czuję, że się zbliża już do mnie. Razem raźniej !

Heh jakam ja niekulturalna, a więc staramy się o drugą dzidzie od stycznia i póki co nic. W tych sprawach mam ciągle pod górkę. A tak to nie wiem, co więcej napisać. Będę próbować podczytać ten temat chociaż te kilkanaście stron wstecz.

reklama
Hej! W końcu mam chwilkę na neciku :biggrin2:
Demsik, Mitaka o tak wizyty u fryzjera sprawiają zawsze dużo przyjemności :tak: też muszę coś zrobić tylko nie wiem co bo moje włosy są okropne - kręcą się i wymagają dużo pracy żeby dobrze wyglądać. Ale jakieś malowanko poprawiło by humorek :biggrin2:

Lady witaj!

Neta kochana ja to nie wiem na kiedy się na testowanie zapisać bo teraz wszystko mi się rozregulowało i nie wiem.
Ale wydaje mi się że albo wczoraj albo dziś była owulacja bo wczoraj potwornie bolały mnie jajniki!!! Ledwo chodziłam a dzisiaj miałam trochę śluzu takiego mocno ciemnego. Ale czy to nie za wcześnie na owu ???? Bo byłby to 11 dc - w ogóle to ja nie wiem jak to teraz liczyć.

A nie pisałam parę dni bo od rana do wieczora siedzę w mieszkaniu i powoli się przeprowadzam a samej to bardzo powoli mi idzie. Wczoraj meble w kuchni myłam 3 razy i dalej nie mogę się pozbyć zapachu nowości - fuj! A podłogi to chyba jeszcze z 10 razy będę zmywać żeby wyglądały jak należy. I teściowa kupiła nam dzisiaj pralkę :biggrin2: (oczywiście ja wybrałam hehe)
Aj te remonty... pokoik dla dzidzi jest tylko dzidzi nie ma ..

Ostatnia edycja:
Do góry