reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

mitaka własnie! więcej jej nie mierze, wczoraj dwa podejścia i koniec:baffled: jeszcze znajdę coś innego:-D
czy ja wiem czy to są zachciewaje:dry:??!! sama nie wiem
waiting jak to mężowie czasem są nieświadomi :-D:-D:-D

reklama
Hej laseczki,

Szyszunia no z taką tempką to jak ty nie jesteś w ciąży to ja już nie wiem!!!! Bardzo mocno trzymam kciuki, a swoją drogą możesz już chyba zatestować :-)
waiting heheh normalnie jak uzależnione, chowają testy po skarpetkach i pod stanikami :-D
mitaka, acona trzymam mocno &&& & oby to rozpulcnienie było ciązowe a nie @@

Hejak właśnie wróciłam od lekarza:) miałam zobione usg :) dopochowe widac było naszczęście pęcherzyk 8,8 mm.Bo po ostatnim usg nic sie nie dowiedzialam od Pani doktor. Wiec poszłam na nfz do poradni przy szpitalu. Bardzo miłe Panie.Dobrze trafiłam następny termin 6 marca. i mam nadzieje ze bedzie większy:):)

hej :)

Wczoraj nie miałam siły pisać, bo po pracy do fryzjera pojechałam a dziś to już ciężko Was nadrobić:-)

waiting
my też w tym cyklu nie staraliśmy się na siłę trafić w owu, w dni płodne serduszkowaliśmy się ze dwa razy a wydaje mi się, że owu się przesunęła. Pewnie jak przyjdzie @ to i tak będę rozczarowana no ale cóż... oczywiście mam nadzieję, ale nie nakręcam się.

szyszunia Twoja tempka obiecująca &&&&&:tak:

m-s
fajnie, że jest ok :)

@ na razie brak (niech się buja), ale jeszcze się nie podniecam bo skoro cyce mi później urosły to może i owu się przesunęła. Czekam więc do tego poniedziałku albo wtorku.
Z dziwnych rzeczy to dopadło mnie jakieś adhd, budze się wcześniej niż zwykle spać nie mogę, chodzę z wytrzeszczem nakręcona jak robot i robię 5 rzeczy na raz gdzie kiedyś nie wiem czy 3 bym dała rade :p no nic czekam...

4 lata temu o godzinie 11.45 przyszedl na swiat moj syn Fabian!Nasze najwieksze szczescie i sens zycia!Sto lat dla mojego synka!

reklama
No to Sto lat dla Fabianka od e-cioć :-)
sto_lat.jpg

Do góry