reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

dorwałam szyjkę czyli jest nisko (bo wysoko była jak jej sięgnąć nie mogłam) i jest rozpulchniona. I teraz: na innych forach dziewczyny na początku ciąży takową mają, jakiś doktor wypowiedział się, że jest rozpulchniona (ale nie podał czy wysoko czy nisko)- pocieszające, aleee ktoś napisał, że ma taką na dzień przed @ czyli to by się u mnie zgadzało ehhhh

reklama
Czesc.jak po nocy dziewczyny?Mitaka ja tu widze ze zaczynasz swirowac :-). Zasmuce cie troszke bo rozpulchniona macica to oznaka zarowno ciazy jak @.wiec na dwoje babka wrozyla :confused: Musisz sie uzbroic w cierpliwosc:-)
A mnie poki co udalo sie odpuscic.myslimy mniej o dziecku (co oczywiście nie znaczy ze zapomnielismy) od wtorku mam dni plodne ale nie wariujemy.kochamy sie kiedy mamy ochote i tu trzeba przyznac ze tak bez stresu i parcia na dziecko seks jest nieziemski.odstawilam wiesiolki itp nie mierze temp.nie zaplanowalismy dni w ktorych musimy "zrobic dziecko"nie bawie sie w nogi do gory itp i zobaczymy jak dalej..im blizej @ bedzie ten luz i co z tego wyjdzie:tak:

Mitaka ja swoją wczoraj dorwałam i jest dosyć nisko ale nie potrafię stwierdzić czy jest rozpulchniona czy nie bo sprawdzałam to pierwszy raz. Do @ jeszcze 4 dni i zobaczymy.
Znowu w nocy bolał mnie jajnik tak że mnie ten ból obudził tylko, że tym razem z prawej strony :confused: i miałam takie dziwne kłucia nisko nad wzgórkiem łonowym. A na dodatek całą noc śniły mi się testy ciążowe i taka pokusa żeby zaraz po wstaniu z łóżka zatestować że szok! Jednak się powstrzymałam i czekam do 26.

No waiting brawo:-)! Ale powiem Ci, że też miałam taki luz a teraz co :-p(od tygodnia zaczął się nowy horror twórców krzyku1,3,5,15 pod tytułem o c z e k i w a n i e na krwawą marry)

Dokładnie, u nas też był luzik ale tylko podczas staranek a im bliżej @ to naprawdę ześwirować można...

O ancona hehehe i jeszcze jeden horror z trylogii TEST. Pfff już mi wali na dekiel:p To czekanie dobija. Mnie boli w krzyżu wieczorem jak się kładę, no a teraz mam wrażenie, że zaraz mnie zaleje :baffled:dzień długi to ma czas

hej,
waiting tak trzymać:-) brawo!
Ja za to wczoraj wieczorem mowie sobie ze sprawdzę status szyjki macicy (pierwszy raz) :dry:, poszłam z lapem do wc, + lusterko i działam, ale za cholerę nie wiem co tam dotykałam, za dużo tam jest wszystkiego:angry:, jakby rozpulchnienie, ale nie wiem sama....:baffled:

U mnie dziś 37.00
shocked2.gif

Mam dziś straszna ochotę na obiad w macu
cool2.gif

oki, chyba idę trochę popracować
laugh.gif

ancona dobrze prawisz!:-)
szyszunia a bo tą szyjkę to o dupe potłuc :p zachciewaje Ci się włączają eee? ;)

Ja to teraz żałuje, że chociaż jednego teściora nie kupiłam może by co wykazał już i miałabym z głowy i może skupiłabym się na czymś pożytecznym....

reklama
A to ja naturalnie bede pewnie w okolicach @ swirowac wiec juz caly tydzien przed @ mam intensywnie zaplanowane.moze chociaz z 5% mniej bede o F myslala:-) a od meza mam zakaz kupowania testow ciazowych.hahaha nie wie ze jeszcze jeden ukryty pod stanikami zostal:baffled:

Do góry