reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

ello tylko test najlepiej jednak z porannego moczu, po południu może nie wyjść nawet jeśli jesteś w ciąży, więc jeśli chcesz próbować dziś to kup dwa, żeby w razie czego powtórzyć jutro :-) I czekam oczywiście na info po teście. Kciuki już zaciśnięte :happy:

reklama
Cześć dziewczyny!! :)
Trzymam kciuki nadal mocno zaciśnięte!
Ja jestem tak śpiąca, że zaraz padnę na twarz. Poważnie nie sądziłam, że można być tak nieprzytomnym. Mam nadzieję, że to minie, bo po krótkim czasie siedzenia nad książkami po prostu jestem martwa :-p

mjaa w pierwszym trymestrze tak może być :-) zwykle najlepsze samopoczucie jest w drugim - większość nieprzyjemnych objawów ustępuje a brzuch jeszcze tak bardzo nie przeszkadza:happy: Oczywiście nie ma reguły bo znam i takie dziewczyny, co całą ciążę miały bez objawów a znam i takie co 9 miesięcy wymiotowały. Życzę, żeby objawy nie uprzykrzały Ci życia ale żeby jednak jakieś były - wtedy człowiek jakiś spokojniejszy jest, że wszystko ok. Powtarzasz jutro betę?

ja ide jutro do gina;p wiec sie wszystkiego dowiem.. wiec dam wam znać;p dziś 37 dzień cyklu i narazie nie widać @:)

ello20 ja bym się na twoim miejscu wstrzymała do jutra chociaż. dziś Ci test może wyjść negatywnie więc po co się denerwować nie potrzebnie? Mnie się raz spóźnił okres 4 dni myślałam że ciąża a to psikus :) dziś kup a jutro rano na spokojnie zrób :)
m-s wszystko bedzie ok :)
mjaa tak jak Neta81 powiedziała senność w 1 trymestrze to norma :)
Mnie dziś strasznie boli brzuch jak na @ a do środy daleko. Jestem w rozjazdach więc nawet wkładke założyłam. Boje się że dostane okres wcześniej :( co chwile jak tylko mam możliwość biegam do łazienki sprawdzić czy @ przyszedł. Zawsze mam regularne cykle od 7 miesięcy raz mi się tylko spóźnił a jeszcze nigdy nie przyszedl wczesniej :crazy:

mjaa w pierwszym trymestrze tak może być :-) zwykle najlepsze samopoczucie jest w drugim - większość nieprzyjemnych objawów ustępuje a brzuch jeszcze tak bardzo nie przeszkadza:happy: Oczywiście nie ma reguły bo znam i takie dziewczyny, co całą ciążę miały bez objawów a znam i takie co 9 miesięcy wymiotowały. Życzę, żeby objawy nie uprzykrzały Ci życia ale żeby jednak jakieś były - wtedy człowiek jakiś spokojniejszy jest, że wszystko ok. Powtarzasz jutro betę?

Tak, tak :) Powtarzam. Wierzę, że jest wszystko ok, ale warto to sprawdzić.

Neta i inne babeczki witam się, wczoraj się nie odzywałam bo robiliśmy z narzeczonym imprezkę zaręczynową i pochłonęły mnie przygotowania...Dzis juz tylko relax bo jutro po 2tyg L4 czas sie za prace zabrać....
Czas na obiadek wiec życzę Wam smacznego i do później....

Jednak się troszkę wstrzymam, bo to rzeczywiście może być psikus i @ nadejdzie spóźniona. Tymczasem co chwile chodzę do wc bo wydaje mi się że właśnie @ nadeszła :) :crazy:

ello wytrwałości Ci życzę....;-)
waiting jak tam sytuacja na froncie?:confused:
m-s oby nie zawitała @, trzymam &&&&&&&&&&&&&
Neta jak minęła niedziela?
mjaa dużo dobrego samopoczucie życzę...

reklama
szyszunia trenowałam jazdę samochodem. Choć mam prawo jazdy od 5 lat w zasadzie jeździłam kilka razy w roku. Teraz jednak mąż kupił mi samochód więc muszę się nauczyć jeździć, dlatego dziś potrenowałam trochę bo jutro do pracy mam jechać. Trzymajcie kciuki rano :-)

koriander gdzie przepadłaś?

dziewczynka a co u Ciebie?

Do góry