reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
takreske widac jasną.... a pod swiatlo jeszcze mocniejsza;p;p
więc zrób zdjęcie i ocenimy;)))

Koriander, o tym zdjęciu to do m-s:-) wczoraj wpadłam jak burza na neta po imprezie urodzinowej szwagra i małej Oliwki i nie zdążyłam nic w sumie napisać i mi neta wyłączyli:wściekła/y:a za chwile prądu brak i świeczko witaj:-D. Co do okresu to może my siostry jesteśmy, ja też mam skąpą tą @,tzn. pierwszy dzien normalny, drugi już mniej i sama nie wiem.Pewnie to normalny okres, ale jak my tak myślimy o dzidziusiach to szybciej nam się kończy,żeby szybciej móc się starać:baffled:

Mjaa- słońce głowa do góry, zawsze powtarzam,że połowa sukcesu to pozytywne myślenie:tak:jesteśmy wszystkie z Tobą i widzisz ile masz w nas wsparcia, jak się martwiłyśmy o Ciebie(przytulam). Ja w ciąży nie miałam żadnych problemów poza 8 miesiącem, ale może warto posłuchać dziewczyn, które miało podobnie i położyć się do szpitala?tam będziesz ciągle pod opieką:tak:ściskam mocno

mjaa bedzie bedzie, masz w nas wsparcie!
jesuuu ale mam dzis lenia, siedzę w szlafroku i zamulam sie jakoś.... a ze mam ochotę na zupkę pomidorowa wiec muszę się wybrac do sklepu... jutro tez goscie:eek: eM zaprosił ludzików z okazjo zaręczyn, wiec muszę coś pogotowac:szok:

Kogasica28 miałam podobną sytuację-jeszcze nigdy nie miałam tak skąpego krwawienia i to w dodatku 3 dni co normalnie mam bite 5-też wydaje mi się to dziwne-testy zrobione dwa ale nic nie wykazały.W następny czwartek mam wizytę u lekarza,więc się dowiem czy to coś mogło znaczyć i dodatkowo postaram się aby lekarz określił kiedy będzie owulacja bo wg moich obliczeń podobnie jak Neta około 15 lutego
Mjaa ja również życzę wszystkiego dobrego-myśl pozytywnie-może wybierz się do innego lekarza i zobaczysz co Ci powie a jak nie to połóż się w szpitalu-zrobią Ci porządne badania i poobserwują.

Kogasica, Ewa, ja kiedyś miałam sytuację, że okres pojawił się na tydzień przed terminem, bolał tak, że do dzisiaj się dziwie, że nie zeszłam za to był megaobfity (w ciągu pół godziny od pojawienia się przeciekło mi wszystko, łącznie ze spodniami) i trwał nawet nie jeden dzień, bo na wieczór już miałam zwykły śluz. Byłam wtedy na wyjeździe, daleko od Polski i wszelkiej maści lekarzy i do dzisiaj nie wiem co to było, bo oczywiście jak teraz jestem u gina to zawsze zapomnę zapytać. Wcześniejsza i późniejsza @ pojawiła się w terminie, ale przez ten dziwny okres oczywiście przyjęłam nową datę i sobie niezłe fazy wkręcałam jak mi się okres tydzień spóźniał.
Mjaa, myśl pozytywnie, bo ze stresu to Ci na pewno nic dobrego wyjdzie, a może to naprawdę jest po prostu wczesna ciąża :happy: Może faktycznie warto się położyć do szpitala, chociaż będziesz miała pewność, że jesteś pod kontrolą. Wszystkie trzymamy za Ciebie mocno kciuki!

Dziewczyny wiem,że wpadam tu co jakiś czas a wy w zasadzie jesteście tu często,ale ostatnio jestem zaganiana,bo jak to ostatnio slyszałam nakręcam ludzi i zarażam dobrym nastrojem :-) Mam nadzieję,że i ja się już jutro nastroje jeszcze bardziej optymistycznie niż dziś:-) Jutro wielkie testowanie, już 2 dni mi sie @ opóźnia więc liczę na pomyślne wiatry. Choć żadnych objawów nie mam nastawiam się,że cos kiełkuje. I mam nadzieję ,że wszystkie z was niebawem napiszą tu,że male serduszko zaczyna w nich bić :tak:.

Dziewczyny wiem,że wpadam tu co jakiś czas a wy w zasadzie jesteście tu często,ale ostatnio jestem zaganiana,bo jak to ostatnio slyszałam nakręcam ludzi i zarażam dobrym nastrojem :-) Mam nadzieję,że i ja się już jutro nastroje jeszcze bardziej optymistycznie niż dziś:-) Jutro wielkie testowanie, już 2 dni mi sie @ opóźnia więc liczę na pomyślne wiatry. Choć żadnych objawów nie mam nastawiam się,że cos kiełkuje. I mam nadzieję ,że wszystkie z was niebawem napiszą tu,że male serduszko zaczyna w nich bić :tak:.

madiulka wiec czekamy na dobre wiadomości:tak::tak::tak:

Czekamy na wieści :-)

reklama
Do góry