reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

No i widzisz mąż Cię wodzem zarażał:-D świetnie to brzmi. Zaatakujcie wodza lekami wyleczcie i będzie jak nowy :yes:
No właśnie z ta kruszynką to jakoś tracę moce przerobowe :sad::sad: wiem, że jest dużo osób które sie starają i po kilka lat i też im się udaje i by mi powiedziały że rok to nie jest długo..... kiedyś myślałam że roku nie wytrzymam, teraz rok minął a ja jeszcze żyje więc pewnie jak potrwa kolejny rok to też żyć będę ale jak sobie pomyśle to mi się ryczeć chce. Chyba mnie dopadł mega dół albo PMS gigant bo jestem w strasznej rozsypce:sad::unsure:
Właśnie wróciłam z knajpki. Mąż mnie wziął na rozluźniające piwko i pomogło ale musi chyba być ze mną mega źle bo mój mąż nigdy w środku tygodnia i tak na spontanie mnie do pubu nie zabiera, więc chyba dziś jak zobaczył mnie skuloną na łóżku rozmazaną i ze smarkiem pod nosem to mu się przykro na sercu zrobiło. Kochanego mam męża - chociaż czasem mnie wkurwia :rolleyes2: jak każdy mąż :laugh2: i często nie rozumie tego że muszę się wypłakać.

reklama
Budyń nie znika wręcz przybywa, temperatura zmierzona z ciekawości 36,75 czyli standard dla mojej II fazy. Dobra jutro zrobi klops i się wyjaśni ;) Oj mitaka weź idź się czymś porzytecznym zajmij a nie smuty walisz :-p

Miłego dnia Paniom życze :)

Poczekaj bo nie raz slyszalam ze nawet w dniu @ test mimo ciazy wyszedl negatywny.a sluz obiecujacy wiec.....

U mnie brak sluzu i brak @ pewnie wieczorem przylezie.w nocy myslslam ze dostane bo brzuch mnie tak bolal ze 2 apapy lyknelam ale nie. jak sie spozni to sie zdenerwuje !!

Kochane moje parę fot z Panieńskiego, jak macie ochotę wrzucę na chwile.
DSC_6397.jpgDSC_6420.jpgDSC_6487.jpgDSC_6492.jpgDSC_6519.jpg

Załączniki

• DSC_6397.jpg
    DSC_6397.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC_6420.jpg
    DSC_6420.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC_6487.jpg
    DSC_6487.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 25
  • DSC_6492.jpg