reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

niestety... Klinika niepłodności jest w Krakowie. A ja mieszkam 100km dalej i na moim zadupiu jest "filia "kliniki i sądzę że wszystko muszą z Krakowem uzgadniać itp - bezsensu. No i trzeba czekać:dry: szlak mnie trafi. Najpierw dwa tygodnie czekania od owulacji do @ a teraz nie dość że nie jestem w ciąży to jeszcze kolejny tydzień na wyniki czekać i tydzień na to żeby się @ skończyła i można było zrobić monitoring .. czekać, czekać czekać czekać na wszystko trzeba czekać. :no: oszaleje...
No i trzeba zacząć 14 cykl... jakaś paranoja. I skąd ja mam czerpać siłę ????

reklama
Co tu taka cisza ?? :-)

Puk puk pukam w ekran i was przywołuję

Lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:
Dziewczynka86 - 7 sierpień / 8 cykl starań
Mitaka 10 sierpień /6cykl starań
Neta81 - 30 sierpień/ 8 cykl starań
Demsik -30 sierpień / 7 cykl starań

Waiting4beans - 1 wrzesień / 14 cykl starań
m-s

Nasze zafasolkowane
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Koriander - 19 marca test pozytywny

Pieknaszyszunia- 30 marca test pozytywny
Kogasica28 – 27 marca test pozytywny
Ello20 - 14 maja test pozytywny

Ewa1985 - 18 maja test pozytywny

Lady87- 8 lipiec test pozytywny
Ancona -22 lipiec test pozytywny

Ja się już zapisuję na następny termin bo nic z tego, na gatkach zauważyłam brązową plamkę więc wieczorem, w nocy lub jutro przyjdzie @ i wyprzedzę Was nie to nie implantacja :):) temp niby nie mierzyłam w tym cyklu ale wiem jak jest ... wczoraj rano 37,6 aż było a dzisiaj 36,8 więc witaj 14 cyklu..... już sobie wczoraj poryczałam dziś chyba też sobię poryczę i walczymy dalej....

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki, ależ się usmiałam jak czytałam moje posty z telefonu:-Dczy wogóle mnie rozumiałyście:-):-):-)
neta- ja mam 430 km około
waiting- przytulam mocno
mitaka-więc ty teraz będziesz mieć weekendowe baraszkowanie i to ostre;-)
ja wczoraj prałam pół dnia, dziś sprzątałam i fryzjer zaliczony- znowu ładna jestem:-p:-p:-p
miłego dzionka:-)

demsik tak to jest jak się z tel piszę. Ja też często piszę z tel w pracy i tez się łapię na tym, że literówki byki błędy pomijam polskie znaki a raczej ich brak :-) ogólnie to Kali chce jeść

Demsik no w przypadku jednego z postów to myślałam, że na niezłej imprezie jesteś :)))))) Waiting no szkoda.... to teraz czekamy na wyniki Twojego M. Masz plan działania, będzie dobrze, widocznie dłużej to musi potrwać. Ja dziś się przysmażyłam trochę....

plan działania jest.... i jestem świadoma tego że to jeszcze potrwa. Tylko że mnie już powoli brak sił i wiary że kiedykolwiek się uda. Żałuje że przez 6 lat związku zabezpieczaliśmy się żeby nie wpaść... odpowiedzialność :eek:
Tak to byśmy mieli małą kruszynkę pewnie staralibyśmy się o drugą i nawet jeśli byłby problem to chociaż to jedno maleństwo byśmy mieli. A tak to nie mamy kruszynki :-:)-(

Ja tez zaluje, ze po urodzeniu Mateusza wrocilam do pigulek. zbyt dlugo zwlekalam z decyzja o drugim dziecku, najpierw pierwsza praca, oczekiwanie na pelen etat i umowe na stale, pozniej budowa domu i tak zeszlo. A powinnam probowac jakies 4-5 lat wstecz. Coz, czasu nie cofniemy.

reklama
Ale będziecie mieli swoją kruszynkę! Na pewno Waiting!U mnie znowu anomalie (co cykl to inaczej - ups chyba się powtarzam), pierwszy raz w życiu mam dużo gęstego białego kremowego śluzu- może budyniu? :p o tej porze tj 3 dni do @ to już był przezroczysty i się ciągnął. No chyba, ze mam inną fazę lutelną niż liczyłam do tej pory wg ovufrienda... w tym cyklu się wyjaśni ile ona trwa bo w końcu usg nie kłamie ;) Może to ma związek z tym wysokim progesteronem?A i chyba mamy przyczynę moich infekcji pęcherza, wyciągnęłam mojego przed wyjazdem żeby zrobił sobie wymaz spod wodza - no i mam b.obfite e coli i antybiagram :) czyli leczymy wacusia i pęcherzu bujaj się :)

Do góry