waiting4beans
Fanka BB :)
Hey dziewczyny.wczoraj grasowala burza wiec mimo checi bylam zmuszona wylaczyc siec.a pozniej chyba cisnienie spadlo bo bylam nie do zycia.po pracy padlam i obudzil mnie maz dopiero po 19 jak z pracy wrocil.bylam senna slaba i krecilo mi sie w glowie.przygrzal mi maz obiad zjadlam i poszlam dalej spac!! Dzis jest mi potrzebna spora dawka kawy. Zle samopoczucie nie przeszkodzilo mi poklocic sie z moim bo zamiast umowic sie na b.nasienia na dzis lub ten tydzien to on spietral i naponiedzialek sie umowil.grrrrrrSzyszunia zarabisty psiak!! Ja jestem na etapie kupna owczarka niemieckiego a man juz dwa kocury tez pocieszne.Demsik szkoda:-( nie dosc ze @ to jeszcze w urlop.Neta pasowaloby zebys przerwala zla passe I kresekMitaka przerabane z tymi delegacjami.moj w zeszlym roku tez tylko na nd wracakl i to byl koszmar.niby tesknota i wieksza ochota i kondycja wodza ale wiecej smutku obydwoje zle rozlake znosilismy u stres nam na zdrowie dobrze nie zrobil.a jak tu zrobuc dziecko w taj stresujacych warunkach.kupa placzu byla.moze wam rozlaka lepiej wyjdzie niz nam.wspolczuje. Ale mna sie nie sugeruj bo ja slaba psychicznie ostatnio jestem i i poniewaz po przeprowadzce jeszcze sie nie zadomowilam to po wyjezdzie meza zostalam calkowicie sama bez znajomych.rodziny.sama w 4 pustych scianach nie byli do kogo sie odezwac tylko na tel wisialam i jeszcze brak dziecka.brr koszmar ktory za rok czy dwa moze sie powtorzyc.ake tak jak mowia dziewczyny sa ludzie ktorym