reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Neta to chociaż jodu się nawdychaj wdeeeeech wydech ;)
Waiting oj jak by było super jakbyście nie musieli powtarzać badania :-) normalnie super super, ile jeszcze? Z tydzień i się wyjaśni?
Szyszunia Ty to masz dobrze takiego piknika z rana strzelić :) Maraton lekarski Cie czeka to ładuj akumulatory w słońcu :)

U mnie biały śluz, ale wcale nie gęsty...no ciekawe jak z tym progesteronem, byle do czwartku. Chciałam nie myśleć, ale to się tak nie da, wczesniej myślałam pod względem medycznym, że trzeba zrobić to i czy dobry wynik będzie a potem to i czy ok i w sumie zapomniałam czemu to ma służyć :-pa teraz jak już nic nie mam więcej do zrobienia oprócz progesteronu to nachodzą myśli..... a kysz, nie myśl guuupia babo

reklama
Oj pogoda nad morzem reczywiscie kaprysna bo jest pochmurno i co chwile pada deszczyk.maly teraz idzie spac a potem ruszamy w miasto na spacerek jodu wdychac:)`okresu poki co nie mam a jak bylam w ciazy to tez sie szyszunia opalalam nad morzem ale w lekkim cieniu choc mi w ciazy to nawet w upale nad woda bylo dosc zimno...neta mam nadzieje ze jutro juz bedzie slonce:)
Mitaka nietety o niektorych rzeczach tym bardziej dla naswaznych nie da sie nie myslec...buziolki dla was z wladka:))))

uff wreszcie w domu. Zimny prysznic, wiatrak i somersby - czyli jakże cudowne popołudnie :cool2:

Mitaka wszystko się wyjaśni za tydzień, super to mało powiedziane !! Byłby taki szał:rofl2:,
a :elvis: chyba by się skicał z radości :-D

Nad morzem wczoraj popoludniu cieplutko a w nocy burza lalo jak nie wiem a neta jak u ciebie???
Dziewczynki musze was rozczarowac bo nie testowalam dzisiaj cos mnie brzuch pobolewa wiec pewne i ja dostane kolezanke.Mitaka masz racje przelom musi byc bo tak dlugo nie mozna.moze bede miala ptezent urodzinowy i w pt pojawia sie dwie kreski:

Demsik u mnie to samo, ale w koncu jestesmy bardzo blisko siebie :)
ech no mnie brzuch zaczyna od wczoraj pobolewac, piersi bola tak, ze w nocy nie moge sie ulozyc. dzis 28 dc. @ zwykle przychodzi 28-32 dc dlatego ten 3 sierpnia podalam. kurcze szkoda, ze wczoraj nie przyszla albo dzis skoro i tak przylezie pewnie. przyjdzie jak sie pogoda zrobi znajac moje szczescie.
wczoraj polazilismy po Gdansku- oczywiscie Jarmark Sw Dominika:) zahaczylismy tez o Galerie Baltycka. nie wiem co dzis porobimy. Mati jeszcze spi, rodzice za sciana tez cicho, moze nie wstali jeszcze.

Ajjj fajnie Wam dziewuszki :) tak pozwiedzać, tak oderwać się od rzeczywistości.... Ja żałuję, że nie powiedzieli mi o tym leku na pęcherz wcześniej to bym go zarzyła i teraz euracze mnożyła, a tak to ani kasy ani jakiegoś oddechu. W tatry to nie wiem czy w końcu pojedziemy bo papierologia budowlana wszystko z nas wysysa na bierząco nic nie można odłożyć a lokat jeszcze nie wolno ruszać ;) Dobra nie smęcę trzeba zrobić sobie jakiś leżink z książką pod drzewem póki pogoda, bo coś się chmarzy.

Znowu mężula obspermiłam wczoraj podczas małego co nie co ale tym razem na biało i dość gęsto. On, ze się podnieciłam, a ja że właśnie nie, bo z litości dostałeś :p Jak jest gorąco to się z nim mam, łogier cholerka :p Wiesiołka juz z tydzień nie biore to chyba nie on to powoduje

reklama
Do góry