reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

kochanę są ale już mniej kochane są wszędobylskie kudły latające po całym domu, cała sterta ich jest na fotelu i krzesłach ( tam lubią spać) nie da się do mnie przyjść w czarnych ubraniach a w każdym zakątku domu jest rolka do ubrań bo zawsze są kłaki do ściągnięcia. Ale tak jak mówisz jest się do kogo przytulić, taka żywa mrucząca maskotka. A to jeszcze sa kocury wykastrowane to już w ogóle można wszystko z nimi zrobić:-)

reklama
Ale się rozpisałyście :) A ja melduję, że @ przylazła !!!! Demsik moja cyklowa siostro bliźniaczko - znów razem idziemy łeb w łeb :) Lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki: Neta81 - 3 sierpień/ 7 cykl starań Dziewczynka86 - 7 sierpień / 8 cykl starań Waiting4beans - 8 sierpień / 13 cykl starań Mitaka 10 sierpień /6cykl starań Ancona -25 lipiec /12 cykl starań ?????? Demsik - ......... / 7 cykl starań Neta81 - 30 sierpień/ 8 cykl starań m-s Nasze zafasolkowane Madzierena - 9.02 Test pozytywny Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny Koriander - 19 marca test pozytywny Pieknaszyszunia- 30 marca test pozytywny Kogasica28 – 27 marca test pozytywny Ello20 - 14 maja test pozytywny Ewa1985 - 18 maja test pozytywny Lady87- 8 lipiec test pozytywny Coś mi się porobiło, kolory poznikały i nie mogę pogrubiać czcionki... 30 sierpnia do data testowania i 10 rocznica ślubu -mógłby być prezent.... a dziś to jaki nastrój mam to pewnie dobrze wiecie..

Lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:

Dziewczynka86 - 7 sierpień / 8 cykl starań
Waiting4beans - 8 sierpień / 13 cykl starań
Mitaka 10 sierpień /6cykl starań
Neta81 - 30 sierpień/ 8 cykl starań
Demsik -30 sierpień / 7 cykl starań

Ancona -25 lipiec /12 cykl starań ?????? m-s

Nasze zafasolkowane
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Koriander - 19 marca test pozytywny

Pieknaszyszunia- 30 marca test pozytywny
Kogasica28 – 27 marca test pozytywny
Ello20 - 14 maja test pozytywny

Ewa1985 - 18 maja test pozytywny

Lady87- 8 lipiec test pozytywny

Dziewczynka, Waiting no - bo jak nie to się pogniewamy!
Ancona to już w ogóle sobie grabi, że się nie odzywa! Ale może wakacjuje to wybaczymy

M-s żyjesz?

Czekam na wyniki prgesteronu dyg dyg dyg

Ciężaróweczki nasze kochane i mamusie czy w tym niekończącym się oczekiwaniu między owu a @ czułyście, że coś się święci czy wszelkie "coś" zaistniało dopiero w związku z brakiem koleżanki @? (tak z ciekawości).

Mitaka, pomimo ze o obie ciaze sie dlugo staralismy to w te udane cykle bylam nawet nie na 100% ale na 1000000000%. przekonana, ze nic z tego- typowy bol okresowy w okolicach terminu @. zadnych ciazowych objawow, o ktorych wypisuja czasem dziewczyny na roznych forach, zadnych przeczuc 3 dni po owulacji, normalnie nic poza zwyklymi obkawami okresowymi. objawy ciazowe pojawialy sie w okolicach 6 tygodnia, czyli okolo 3,5 - 4 tyg od owulacji. w drugiej ciazy pierwszym objawem bylo to, ze kupilam martini, kikka dni wczesniej mialam na nie ochote i nalalam kieliszeczek i jak zrobilam lyka to mi bardzo nie smakowalo, nie moglam tego pic.i wtedy po prostu wiedzialam, ze jak na drugi dzien zatestuje to musza byc II. i tak bylo.

reklama
Do góry