reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:

Ancona -25 lipiec/12 cykl starań
Demsik - 30 lipiec / 6 cykl starań
Neta81 - 3 sierpień/ 7 cykl starań
Dziewczynka86 - 7 sierpień / 8 cykl starań
Waiting4beans - 8 sierpień / 13 cykl starań
Mitaka 10 sierpień /6cykl starań
m-s

Nasze zafasolkowane
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Koriander - 19 marca test pozytywny

Pieknaszyszunia- 30 marca test pozytywny
Kogasica28 – 27 marca test pozytywny
Ello20 - 14 maja test pozytywny

Ewa1985 - 18 maja test pozytywny

Lady87- 8 lipiec test pozytywny

reklama
Witam z nad morza :) pogoda piekna, Mati zaliczyl juz kapiel w morskich falach :)
droga KOSZMAR !! dobrze, ze nie wjechalismy na autostrade w grudziadzu, bo do zjazdu byl chwilami nawet 10 km korek, w radiu ostrzegali. podobnie zle na obwodnicy trojmiasta, tez nie jechalismy. W Redzie korek gigant, demsik jak nie znacie innej trasy to poszukajcie w internecie - my znamy fajna droge przez kosakowo, pierwoszyno. w gdyni sie na nia wjezdza, glownie miejscowi nia jezdza. ogolnie drogi sa nieprzygotowane na turystow. przy zjezdzie z autostrady ( w miejscowosci Kowal) stalismy 2 !! godziny.
na szczescie pokoik mamy fajny, polazilismy po Jastrzebiej Gorze, bylismy na rybce :))
pozdrawiam Was wszystkie :))

Netka zazdraszczam:-), miłego wypoczynku i wyluzowania;-):tak:
My dopiero z nad wody wróciliśmy, a we wro 35stopni, uwielbiam taka pogodę (tylko mnie nie zlinczujcie
yes2.gif
)
Po drodze widziałam 2 bociany i od razu pomyślałam o Was, także sle dobre fluidki w Waszą strone kochane ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jak Wam mija nd?

u mnie wczoraj zawitał braciszek z rodzinką, dzisiaj odjechali- poimprezowalismy troszkę...a ja robiłąm ogórki teściowej bo ona na wczasach :cool:więc potem sprzatanie podwórka, wjeżdzanie autami, gotowanie zwierzętom, chowanie basenu itp itd, a na pakowanie nie mam sily póki co...zrobiłam sobie drinka i ot co - siedze na naszym forum:happy2:ale niedługo muszę się wziąść, bo wieczorem moje pelaśki muszę podlać przed wyjazdem i do babci na cmentarz pójść, bo wczoraj jej skrzynkę montowali, więc kwiaty położę, skrzynkę umyję, znicze zapale, także dla mnie ndz jest BAAAAAAAAAAAAAAAAARDZO dziś pracowita;))))ale to nic, jutro się odstresuję:-p
przepis wzięłam z książeczki PRZYŚLUJ PRZEPIS, ale to stary nr zeszłroczny, bo ja co miesiąc prawię kupuję. canellonni jest pycha- ja uwielbiam- dawno nie robiłam,bo mój nie przepada, ale penne chętnie spróbuję:-)
neta-mniej więcej znamy drogi, bo jeździmy tam już kilka lat i mamy kuzyna koło Władka, ale dziękuję za onformację;)odpoczywaj kochana i wracaj w powiększonym składzie:tak:
buziaki dla Was kochane:tak::tak::tak:

Demsik, kolejna rzecz ktora nas laczy- ja od wielu lat prawie co roku tu przyjezdzam :))
dzis w Gdyni spedzilismy dzien, wysiedzialam sie z Matim w morzu :)
Ancona testowalas?
Demsik a Ty jakies objawy masz? na @ albo II ? mnie malpowo bola piersi...

hihi:-pśmiać mi się chce neta, bo piersiochy okresowo bolą,więc znając moje szczęście w nocy wyjeżdżam, rano dostanę okres:baffled:ale w razie czego - teścik spakowany:-D

Neta opaliłaś się już? Chyba dobrą pogode macie? :)
Demsik szerokiej drogi :)
Szysza ja też pół dnia nad jeziorem alee do wody nie weszłam tylko stopy chwile bo tyle ludzi, że bałam się jakiegoś syfa :p no i pęcherza troche więc przeleżałam w cieniu pod drzewem i nawet sie nie opalilam :p
Waiting kiedy badanie? ciekawe czy coś suplementacja dała

Pęcherz odpukać cisza czyżby tak miało zoastac?:-) jutro posiew zrobię z ciekawości 3 dni po antybiotyku to już wiarygodnie będzie

Mitaka wczoraj bylo cieplo ale raczej pochmurnie, wiec pluskac sie w morzu to owszem sie wypluskalam ale slonca nie bylo za bardzo. dzis pochmurno, z rana padalo. pogoda nad morzem kaprysna jest bardzo, ale i tak uwielbiam tu przyjezdzac dla klimatu :)

Demsik @ mam nadzieje nie przylazla? pewnie droge mieliscie dobra bo w nocy to pusto pewnie.

Czesc
Ale upal!! Byle dotrwac do konca pracy i wziasc kapiel w chlodnej wodzie!!
Oj widzialam pogode i zdjecia z nad morza na tvn24 i w kolobrzegu i miedzyzdrojach pada deszcz.Neta oby was front ominal!
Ancona jak tam testowalas??
Dziewczynka gdzie cie wcielo?? Nasze ciezarowki tez ani be ani me!!
Szyszunia jak znosisz upal? Ja juz nie wierze w magie bocianow.codziennie je stadami widze i nic :-)
Mitaka jutro albo dzis moj ma dzwonic i sie umowic chociaz on chce zaczekac i zobaczyc czy sie udalo wiec moze umowi sie po 7sierpnia. Tez jestem ciekawa. No a ja umowie sie na monitoring.
Dobrze ze sie nie kapalas lepiej nie kusic pecherza.ja tez wczoraj przelezalam w cieniu i sie nie opalilam :-)

reklama
Waiting, dziekuje mam się dobrze, ja lubię tropiki, ale może nie w nocy:-D mokra jestem wszędzie jak tralala i duszności panują:-D:-D:-D
Bociany to taka przenośnia ze myślę o Was, i trzymam kciuki, bo wierze ze i Wam się uda.
Mitaka ja tez nóg nie wkładam gdzie podejrzanie, a zwłaszcza teraz, eM zrobił śniadanko na kocyku, poleżeliśmy, ja troszkę cień to słonce, do sukni chce ciut być opalona,i dlatego dawkuje sobie ;-):tak:

Ja dziś zaczynam tydzień od wizyt u lekarza...dziś lecę do internisty, jutro oddać krew i mocz,w sr odebra wyniki, w czw proktolog, w pt ginekolog
eek.gif

Do góry