reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

hey hey ja jestem. Dzis mamy leniwą niedziele z mężem. leżymy obijamy się, na obiad zjedliśmy wielkie lody i kremówkę :-):-) wieczorem coś pomajstrujemy. Zaczął padać deszcz i zrobiło się ponuro. Słoneczko wyjdź !!

reklama
Demsik, 14dpo to jeszcze nie pewniak, ale duza szansa, ze cos pokaze juz :) wczesniej moze byc roznie. oczywiscie sq kobiety, ktorym pokaze i 9 dpo, ale sa tez takie co dopiero 16 dpo zobacza dwie kreski. ja wciaz czekam na @ i wkurzam sie, jak ma byc to niech juz bedzie. jesli jutro malpiszon nie przyjdzie to zatestuje, aczkolwiek bez wiary w sukces.

masz rację neta, zresztą na forach internetowych są przypadki,że kilka testów negatywnie wyszło, a po długim czasie od braku miesiączki wychodzi test pozytywny i bądź tu mądry, kiedy testować;-)mnie korci jutro, bo chciałabym testować z moim eM, bo z rańca wyjeżdża na trzy dni, a w pierwszej ciąży też razem testowaliśmy:tak:a ile było śmiechu i płaczu:-D:-D:-Dtylko wg mojego "ciągu"tym razem okres powinien być we wtorek czyli czwartego czerwca i sama już nie wiem czy testować jutro czy we wtorek czy czekac, a może wredna przyjdzie...akysz paskudo precz!!!...
byłam dziś z małym u mojego teścia na grobie i miki się pyta, czy da nam dzidziusia i po chwili "tak mamusiu, da dzidziusia do brzuszka", a ja na to, więc zapytaj, czy będzie chłopczyk czy dziewczynka, a miki za chwilę "mamusiu dziewczynka":szok:

Nie zatestowalam, bo zobaczylam rozowe plamienie na papierze, wiec pewnie @ przyjdzie do wieczora, ponadto pojawil sie bol piersi wiec niestety- tym razem nic z tego.... szykuje sie do pracy, milego dnia zycze :)

Nawet mi nic nie mowcie!!!jestem zalamana dostalam wlasnie okres.opadam z sil i ryczec mi sie chce.jednak to nie byly prorocze slowa....a tak w nie wierzylam...chyba jednak wybiore sie do lekarza moze on zmonitoruje co trzeba i z czasem uda mi sie zajsc w upragniona ciaze...

Demsik strasznie mi przykro :( Może jednak to są prorocze słowa tylko poprostu nie na ten cykl ale dzidzia bedzie.

To teraz jeszcze ja i wiwat lipiec a już mnie ciągnie w brzuchu

obyś mitaka miała rację :tak:wiem,że nam się uda, musi. mój eM podtrzymał mnie na duchu i jakoś mi lżej. a tak wogóle to chciałam zapytać czy wy wierzycie w kalendarz chiński???u mnie kilka babek w pracy robiło wg niego i wyszło.a wam, tym które już mają dzieciaczki?bo mnie się sprawdziło w I ciąży - wyszło chłopiec i urodziłam chłopca:-D
Kalendarz chi

reklama
Do góry