reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Czesc dziewczyny.dzis kolejny powiew wiosny.oby to trwalo jak najdłużej.chyba ten miesiąc i nasze cykle malo szczesliwe sa.ale może za to pozniej będziemy mialy wysyp 2 kresek :-)Oj strasznie sie dziś nie wyspalam... Musze sie wspomoc filizanka kawy.miłego dzionka życzę

reklama
Koriander dokładnie mam tak samo jak nie poryw energii to dół totalny, że z łóżka się wstawać nie chce (i nic słońce nie pomoże nawet) no ale fakt kiedyś to się musi skończyć.
A praca ma być stała w banku więc w sumie git malina bo blisko i ogólnie w naszej mieścinie jest lipka z pracą jakąkolwiek. No ale 100% pewności właśnie nie mam więc sama nie wiem co robić (do czerwca daleko :/ )

A w tym miesiącu doszłam do wniosku, że nie będę jednak robić testów owu bo nie chcę rodzić na koniec roku i będziemy się bzykolić jak nas najdzie chęęęć (skoro teraz nie wychodziło to może znowu nie wyjdzie, a jak wyjdzie no to wyjdzie - tylko ta praca ehhh, zawsze coś, zawsze coś, wypadałoby przekalkulować co się liczy bardziej).

Miłego dnia życzę :-)

mitaka super jakbyś pracę dostała, może właśnie na tym się teraz skup, odciągniesz myśli od staranek i...zajdziesz :-p:tak:

A co u reszty stycznióweczek-lutóeczek-marcóweczek??

Hej :)
Waiting, ty tutaj nie gdybaj, bo jeszcze wszystko się może wydarzyć :-) Ja też w tym cyklu mam luzik, więc w zeszłą sobotę sobie zrobiłam radosną alkoholizację, a co :-D Teraz będę ostrożniejsza, ale to tak tylko na zasadzie na w razie wu, bo póki co to się nie nastawiam.
Demsik, co za wredota z tej... wredoty! A miałam nadzieję, że rozpoczniesz marcową listę zaciążonych... Mi też ostatnie 2 cykle @ przyłazi wcześniej zamiast nie przyjść wcale :wściekła/y: Niech sobie @ szybko idzie precz, żebyś mogła rozpocząć nowe staranka :-)
Neta, wybacz, to było niezamierzone :zawstydzona/y:
Koriander, masz rację, nie ma co się obijać, bo koleżanki wcześniej nam taką ładną średnią wypracowały, a my co? :szok:
Mitaka, powodzenia z pracą, świadomość posiadania pracy, zawsze poprawia samopoczucie, no i rzeczywiście na chwilę zajmiesz się czymś innym i kto wie,kto wie, może zaraz usłyszymy radosną wieść ;-)

Paola 890411 - 28.01.2013 test pozytywny
Mjaa - 31.01 test pozytywny
M-s - 6 luty - test pozytywny
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Remember.me - 25 luty Test pozytywny
Sylla84 - test pozytywny

Kogasica28 - ... / 3 cykl starań
Mitaka - ... / 3 cykl starań
Demsik - ... / 2 cykl starań

Dziewczynka86 - ok. 10 marca / 4 cykl starań
Waiting4beans - 10 marca / 7 cykl starań
Ello20 - oczekująca na okres 14 marca
Koriander - 20 marca / 3 cykl starań
Ancona - 24 marca / 8 cykl starań
Ewa1985 - 27 marca / 3 cykl starań
Neta81 - 3 kwietnia / 3 cykl starań

Ależ tu cisza, musiałam Was na drugiej stronie szukać.
Ja mam dziś 3 dc ale @ dopiero jakby się rozkręcała, więc pewnie znów będzie długa i obfita. A już myślałam, że do normy wszystko wróciło.
Dziewczynka i waiting, Wy niedługo testujecie?

hej dziewczynki, ja dziś pierwszy dzień po chorobowym w pracy i ciężko było, ale już jestem w domku na szczęście. jutro mój miki ma urodzinki:-Dale wyprawiam w sobotę:-)

Mitaka - co będzie miało być z tą pracą, to będzie, samo się wyjaśni:tak:

odnośnie tych staranek to ja wczoraj miałam takiego doła - świat mi się zawalił, ryczeć mi się chciało, jeszcze rano mnie trzymało...a mój jeszcze się zapytał "czemu dostałaś ten okres":angry:kurde, kurde, kurde!!!!!jakbym to ja tylko dziecko robiła, eh...

miłego wieczorku, ja zaraz idę wziąść prysznic i trochę odpocząć, ale wiecie co wam powiem - ze ja i tak Was podziwiam - mierzycie temperaturę, testy owulacyjne, śluz dokładnie badacie itd itp - szacunek:tak::tak::tak:

Hey. Ja sie nie wypowiadam dziś bo ciężki dzień. Jeszcze mi krew z nosa leciała i teraz z watą w kinolu leże półżywa a dziś miałam się uczyć na kolejne egzaminy :(
Neta81 testujemy :) a przynajmniej jeśli o mnie chodzi to zrobie teścik w poniedziałek jeśli w niedziele nie przybędzie bo zwykle mam regularne. ALe raczej mało prawdopodobna fasolka w tym cyklu wiec sie nie nastawiam, wrecz przeciwnie jestem pogodzona ze jej nie będzie .....

reklama
Czesc dziewczyny.a co poczulyscie wiosne i dlatego cisza na foeum? :-)Kolejny ciezki dzien przedemna . Kolejny zaspany poranek.kolejne pobudzanie kawa.kiedy ja sie wyspie'??? Chce juz maj!!

Do góry