reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
OooOOOoo ja bym tak już chciała się nie wysypiać bo na razie to na zapas śpię po 10h :-p pozytywy bezrobocia ;) Ide palmiska dłubać bo już mi się deadline zbliża. Pooooozdrawiam :)

Wiecie co doszłam do wniosku że ginekolog się chyba pomyliła bo mi powiedziała Pani fasolinka ma 38 mm, a chyba chodziło jej 3,8 mm.Ja już nie wiem ja mówię ważne że bije serduszko :)

Piatek weekendu poczatek.czesc.co tu taka cisza? Jak zwykle zaczęłam dzień od kawy.mam nadzieje ze czas szybko zlevi bo.... jutro sie wyspue:-)W niedzielę @ oby malpa tak szybko poszla jak szybko przyjdzie i nowe intensywne starania.no i w trakcie mojej @ mąż zostanie wygoniony na badania białej armii ;-)
Miłego dnia
A bedziecie świętować nasz babskie święto? Ja nie wiem co moj planuje ale ja kupilam... Gorset dość wyluzdany :-) z futerkiem przy biuscie kurewsko koronkowy hehe mam zamiar mojego zaskoczyc i dziś sie w niego ubrac.ale będzie miał mine i język do ziemi :-D

Cześć laseczki!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI TEGO PIĘKNEGO, UROCZYSTEGO ŚWIĘTA!!! :-D

u mnie dziś skok temperatury, więc testy się nie pomyliły i wskazały owulacje ;-) A my jakoś się zbytnio nie przykładamy do pracy, trochę mnie wizja porodu w grudniu ostudziła :eek: Nie wiem czy nie przeczekać ale z kolei trudno to zaplanować :rofl2:
Dziś dostałam w pracy tulipany i czekoladę i się objadamy :-p
A co u was? Co tu taki zastój??
waiting ja też się dobudzam kawą zwłaszcza że mam strasznie niskie ciśnienie :tak:i bardzo ją lubie :-p Super takie seksowne wdzianko!
Szyszuniu dawno nie pisałaś?
Netka, demsik, ancona, dziewczynka, mitaka i cała reszta hallooo?

reklama
Waiting ożesz Ty :-) ale żeś wymyśliła diablico :) ale bardzo bardzo fajny pomysł. Ja gdzieś słyszałam wypowiedź jakiejś tam celebry pt jak robić żeby facet jadł nam z ręki (do czego się stosuję, a jak :p ) : "być damą w salonie, kuchtą w kuchni i kurwą w sypialni" i włalaaa działa jak się patrzy, faceci są mało skąplikowani ;)

Szyszunia to tam pewno ostro się na Paryż szykuje jak już nie poleciała ;)

Ja też ja też siorbie kawe codziennie, ale od 2-óch dni ni mam mleka więc już nie z takim entuzjazmem pfe fuj
A! Przyszły mi te testy owu no i korci żeby się jednak w tym miesiącu pobawić, oj korci, korci :-p

Do góry