reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Szyszunia A no bo miałaś wykres z ovufienda chyba wcześniej? A ja nie moge wkleić :/ brałam kod z tamtej strony i wklejałam w edycji sygnatury i dupa. Nie wiem albo coś mi nie działa albo lewa jestem :p

Waiting
mam 30 szt to na jeden cykl starczy :p i zrobie tak jak mówisz zaczne dwa dni po końcu @ czyli za jakieś 6-7 dni zacznie się zabawa

Szyszunia no to jest jakaś myśl chociaż jak nie robicie typowego wesela, że trzeba tańcować do białego rana to brzuszek by nie przeszkadzał, ale samopoczucie może być różne fakt.

Mi mój wczoraj zaczął wymyślać żeby się już nie starać tylko żebym poszukała normalnej dobrej pracy popracowała pół roku i dopiero, na co ja mu żeby się bujał bo raz dobrej pracy to ja tu nie znajdę co najwyżej śmieciową a dwa jak za to pół roku wyjdzie, że znowu miesiąc, dwa, trzy nic to ja dziękuję. Pracy zaczynam szukać, ale do stosunków przerywanych nie wracam bo i poco jak z pełnymi tak samo póki co :p

reklama
Witajcie Dziewczynki,

jako ze macie wiecej doświadczenia w staraniach, to proszę doradcze mi
Wczoraj lekko mnie brzuch pobolewal, tak jakby na jajnik i cały weekend miałam ochotę na sex. Więc wieczorem zrobiłam sobie testy owu, mimo, ze miałam wczoraj 8 dzień cyklu. I wyobraźcie sobie, ze mi wyszedł pozytywnie. Dzisiaj tez wyszedł pozytywny. Czy to możliwe, żeby tak wcześnie wyszedł test przy 30- dniowydh cyklach? Rzadko mam odchyleńia od 30 dni. A może są rownież jakieś inne powody, jakieś zaburzenia, które mogą spowodować, ze test wyszedł pozytywnie? Doradzcie mi coś, co to może być?

Witajcie Dziewczynki,

jako ze macie wiecej doświadczenia w staraniach, to proszę doradcze mi
Wczoraj lekko mnie brzuch pobolewal, tak jakby na jajnik i cały weekend miałam ochotę na sex. Więc wieczorem zrobiłam sobie testy owu, mimo, ze miałam wczoraj 8 dzień cyklu. I wyobraźcie sobie, ze mi wyszedł pozytywnie. Dzisiaj tez wyszedł pozytywny. Czy to możliwe, żeby tak wcześnie wyszedł test przy 30- dniowydh cyklach? Rzadko mam odchyleńia od 30 dni. A może są rownież jakieś inne powody, jakieś zaburzenia, które mogą spowodować, ze test wyszedł pozytywnie? Doradzcie mi coś, co to może być?

A o jakiej porze robiłaś testy? Powinno się po południu, bo rano mogą być fałszywie dodatnie.

Ja dziś dostałam @ :no::wściekła/y::baffled:

Zatem mitaka idziemy równo :-) w jednym czasie mamy staranka. Choć nie wiem, czy ich trochę nie odpuszczę, bo chcę nad morze jechać z synkiem w wakacje, już wpłaciłam zaliczkę za pokój, a pewnie w ciąży bym się bała, zwłaszcza po tym co się stało w listopadzie.

dziewczynka w tabelce u mnie będzie 3 cykl starań ( choć jak pisałam zobaczymy jak będzie, na pewno zabezpieczać się nie będę więc wszystko się może zdarzyć). A data testowania, hmm teraz cykl trwał 30 dni więc niech będzie 3 kwietnia.

Mitaka jak miałam ten sam z enpr.pl
Jednak będzie typowe wesele, wszystko sie zmienia jak w kalejdoskopie :-) sama nie nadążam:-D
Neta przyszła taka nieproszona małpa:confused: no i po co:baffled:
Ja testy owu robiłam codziennie o stałej porze, czyli o 12:00/raz dziennie.

Szyszunia to coś mi się powaliło że widziałam u Ciebie. No nic to nie pokaże Wam mojego pięknego pierwszego wykresiku :p A widzisz tradycyjnie po polskiemu :) no to fakt ja bez brzucha o 3 nad ranem wyglądałam już czy ludzie sobie idą bo miałam dość a mając tyle kilo na sobie to współczucie (tak mi się wydaje ale to musiałby się ktoś kto to przeżył wypowiedzieć) a i jeszcze pewnie "życzliwe" ciocia miałyby co komentować ;) tylko że sr*ć równo na ciocie :p
Neta nom idziemy równo 3 cykl i @ podobnie (ciekawa jestem ile dniowy tym razem będzie bo już nic nie wiem :/)

Czyli co Neta, Szyszunia wykruszacie się nam na jakiś czas czy po prostu ma być nieplanowanie na lajciku jak coś? ;)
Właśnie Demsik przełam passe paskudną!

reklama
Mitaka,zostaje tu z Wami, dobrze mi tu :)) co do staran to nie wiem, raczej nie bede celowac w dni plodne po prostu. choc jak widac nawet jak celuje to tez niewiele daje.

Do góry