reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

zabuchna a no dopladla mnie @ !! moze sierpien bedzie szczesliwy ale obecnie umieram- okres mnie powalil pierwszy normlany po 5 latach anty- masakra

reklama
gratulacje ale super
żabka bardzo możliwe przewijałam się po troszeczkę tu i tam:-)
mi dziś wzrosła tempka ale dziwnie to wygląda spadek wzrost spadek a zawsze po spadku już był tylko wzrost , czyli pewnie owu nie udane? śluz 3 dni jeszcze tak nie miałam :rofl2:

trzymam kciuki dla wszystkich żeby więcej nie przyszła wstrętna @ :no: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Matik co do testow owu to ja bym uznala ten pierwszy za prawidlowy, teoretycznie po pierwszyym prawidlowym nie powinno sie juz robic testow, rozne dziwne rzeczy moga sie z nimi dziac. czyli pewne owu mialas tak jak czulas :) ten spadek w 10dc tez by pasowal, tylko wczoraj sie cos dziwnego z ta Twoja tempka stalo, nie byla zaburzona?

Nusska ja to samo mam. chce zbadac progesteron w tym cyklu bo wyrazne widze ze jest tu jakis problem, ale moge byc jeszcze na urlopie:/ zalezy keidy owu przyjdzie, jezeli przyjdzie. no nic, jakby nie wyszlo to pewnie duphaston a wiecej badan we wrzesniu zrobie. oby nam sie na tych urlopach udalo! :)

brrr85 witamy! napisz cos wiecej o sobie, obserwujesz swoj cykl? ktory to dzien cyklu?

stazi oj wspolczuje, u mnie tez @ ale pamietam moj pierwszy po tabletkach i to nie bylo fajne. az tak nie bolalo ale lalo sie i nie mogl sie skonczyc. obys miala chociaz krotki.

Lamorela trzymam kciuki za ciemna kreseczke za 2 dni.&&&& gratuluje!

U nas wczoraj cudowna burza, a dziś znowu upał. Nic mi sie nie chce. Ale umowilam sie na Vacuu, żeby troche pocwiczyc. Ale dopiero wieczorem.

dzięki no właśnie nie za bardzo była mimo że 7,30 a ni o 7,00 podałam wynik to była by jeszcze niższa i śluz 3 dzień? mi się to nie zdarza no ale ok więc nie wiem czy już po czy jeszcze się starać ach masakra

Matik z wykresu widzę ze ostatnio miałaś dwa dni przerwy więc ja bym jeszcze dziś się starała a potem sobie odpocznijcie;)

reklama
Hej Dziewczyny! No i dotarłam na sierpniowe staranka... Niedługo zatoczę kółko magicznych 12 miesięcy starań :baffled:. Dziś 3dc i mega dół. Dół TAK WIELKI, że nawet rozważam zaprzestanie starań... Może za kilka dni mi przejdzie...

Matik, ja przed wzrostem tempki mam 2 spore spadki zawsze :tak:.

Do góry