reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

Cześć dziewczyny,

Poczytałam co naskrobałyście dzisiaj i idę spać.
Owulka była, działaliśmy przed weekendem i w weekend i jeszcze dzisiaj poprawimy;-):-). Oby owocny okazał się ten cykl...

Dobranoc kochane

reklama
a ja za to wszędzie widzę rodzinki z więcej niż 1 dzieckiem, z dość małą różnicą wieku :confused2: i za każdym razem myślę, że to takie proste skoro tyle rodzin tak chodzi po ulicach :confused2:
malinaa Gabryś jest z 18.02 :-D 5 kg mówisz? Gdzieś Ty go zmieściła??? :rofl2:

a na wschodnim wybrzeżu burza że hej ho :szok: pogoda się popsuła, chyba pora wracać do domu...

Nusska czyli Ty HSG już miałas? I jak tam? A co do pecherzykow to nie sprawdzając czy pękł?

Za wszystkie dziewczyny &&&&&& a ja zmykam spać bo mnie @ wymęcza...

witam, trochę późno ale u nas 1 godz wcześniej :-)
Staram się już 4 miesiąc a w zasadzie od 2011 rok ale z przerwami jak widać w podpisie 2 razy nie udanie
Choć wczoraj mąż powiedział ze będzie zosia i koniec :tak:
Zaglądam też na forum planowanie płci to tak przy okazji ;-) a nóż się trafi na dziewczynkę bo 2 chłopców bliźniaków już mam 11 latków
ja mam @ wyznaczoną na 14.08 teraz w trakcie owu lub po właśnie trochę dziwnie bo mogłabym się wczoraj założyć ze miałam owu wczoraj rano ale dziś mnie tempka zaskoczyła i bóle .
Jeżeli zerkniecie to zauważycie że na moim wykresie są 2x pozytywne testy owu bo tak to wyglądało w czwartek test jest jakaś kreska w sobotę 0 nic cały dzień 4/5 testów nic nie pokazał a wczoraj ok 18 pokazał dziś już słabiutko , więc nie wiem co się dzieje .
A przeczytałam że są tu już dziewczyny które długo się obserwują i mają wiedzę :-)
Pozdrawiam i trzymam kciuki za starające się &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hej hej:) ja bylam w Lipcowych starankach ale dzis przyszla @ wiec dolaczam do Was- bedzie to moj 2 cykl staran - dzis 1 d.c - troche mnie zaskoczyl poprzedni cykl bo byl tylko 26 dniowy.. no ale coz trzeba myslec pozytywnie o kolejnym cyklu;) :rofl2:

hej hej :**

Dorcia u Nas to 9 cykl staran, nie zalamuj sie bo nie mozna Nam tak myslec, musimy uwierzyc same w siebie a tu lezy pies pogrzebany i przede wszystkim odblokowac glowki :tak:

żabucha no to teraz trzymam kciuki za powodzenie staranek :DDD u Nas staranka od jutra - tak kazala ginka, sadzac po pecholku - 14x16mm, szkoda ze tylko jeden, z dwoma wieksza szansa, ale wazne ze jest - sprawdzilam juz metody 6 dni pod rzad, sprawdzilam co dwa dni, wiec teraz kolejna - minimalizm :wściekła/y: czyli seksowanie sie w owu i po.

susel ja nie mialam stricte HSG tylko laparoskopie, bo wykryto u mnie torbiel, ktora miala byc usunieta i przy okazji mieli zrobic badanie droznosci, ale w dniu zabiegu okazalo sie, ze torbiel zniknela :eek: wiec zrobiono tylko sama droznosc. Co sie stalo z torbiela nie wiem i pewnie sie nie dowiem, ale sadzac po wiedzy mojej poprzedniej gin wcale bym sie nie zdziwila gdyby w ogole jej tam nie bylo. Poprzedni cykl byl pierwszym po laparo, teraz jest drugi pelny dodatkowo drugi z Castagnusem. Zobaczymy, chcialam w tym cyklu 7dpo zbadac progest. i prolaktyne, ale kurcze nie wiem czy my wtedy jeszcze nie bedziemy na urlopie :crazy: najwyzej zbadam w kolejnym cyklu. A co do pecholi, to na pewno ginka sprawdzilaby po owu czy pekl, ale akurat tai glupi czas bo dzis wyjezdzamy na urlop, wiec w tym cyklu nie byloby jak ;-)ale moze to i lepiej...jeszcze troszke na luzie.

Dzien dobry dziewczyny,

Nuuuśka to trzymam kciuki za piękną owulkę&&&&&&&&&&&. Na urlopie bardziej na luzie, a relaks sprzyja płodności:-)

stazi24 widzę, że @ Cię znalazła... Może sierpień będzie szczęśliwy.

Matik2012 kojarzę Cię z któregoś miesiąca staraczek. Witaj. A co do owu, to u mnie tempka skoczyła w tym cyklu dzień po owu. Bo w sobotę wieczorem owu się zaczęła, w niedzielę tempka była bardzo nisko i skoczyła dopiero wczoraj. Temperatura może wzrosnąć do 4 dni po owulacji.

Dzien dobry:-)

No to zaczynam sierpniowy cykl... właśnie przyszła @. Troszke wczesniej niz powinna... mam nadzieje, ze mężul zdąży wrócić!:eek:
Pomyłam dziś okna, zaraz biore się za podłogi i w planach jeszcze sałatka, chyba jakaś @-owa wena mnie dziś dopadła;-)
MiŁEGO DNIA!:tak:

reklama
Hej, jestem na forum nowa. Staram się z mężem o pierwsze dziecka już od kilku miesięcy. Może sierpień będzie szczęśliwy:-)

Do góry