reklama
lamorela
Fanka BB :)
Ja już miałam się tutaj powoli przenosić, a tu niespodzianka
IMAG0526.jpg
Także na razie kciuki zaciśnięte, za ściemnianie się kreski!
IMAG0526.jpg
Także na razie kciuki zaciśnięte, za ściemnianie się kreski!
krowkabordo
Lamorela _super! Gratulacje:-)
Matik2012
gratulacje ale super
żabka bardzo możliwe przewijałam się po troszeczkę tu i tam:-)
mi dziś wzrosła tempka ale dziwnie to wygląda spadek wzrost spadek a zawsze po spadku już był tylko wzrost , czyli pewnie owu nie udane? śluz 3 dni jeszcze tak nie miałam
trzymam kciuki dla wszystkich żeby więcej nie przyszła wstrętna @ &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
żabka bardzo możliwe przewijałam się po troszeczkę tu i tam:-)
mi dziś wzrosła tempka ale dziwnie to wygląda spadek wzrost spadek a zawsze po spadku już był tylko wzrost , czyli pewnie owu nie udane? śluz 3 dni jeszcze tak nie miałam
trzymam kciuki dla wszystkich żeby więcej nie przyszła wstrętna @ &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Matik co do testow owu to ja bym uznala ten pierwszy za prawidlowy, teoretycznie po pierwszyym prawidlowym nie powinno sie juz robic testow, rozne dziwne rzeczy moga sie z nimi dziac. czyli pewne owu mialas tak jak czulas ten spadek w 10dc tez by pasowal, tylko wczoraj sie cos dziwnego z ta Twoja tempka stalo, nie byla zaburzona?
Nusska ja to samo mam. chce zbadac progesteron w tym cyklu bo wyrazne widze ze jest tu jakis problem, ale moge byc jeszcze na urlopie:/ zalezy keidy owu przyjdzie, jezeli przyjdzie. no nic, jakby nie wyszlo to pewnie duphaston a wiecej badan we wrzesniu zrobie. oby nam sie na tych urlopach udalo!
brrr85 witamy! napisz cos wiecej o sobie, obserwujesz swoj cykl? ktory to dzien cyklu?
stazi oj wspolczuje, u mnie tez @ ale pamietam moj pierwszy po tabletkach i to nie bylo fajne. az tak nie bolalo ale lalo sie i nie mogl sie skonczyc. obys miala chociaz krotki.
Nusska ja to samo mam. chce zbadac progesteron w tym cyklu bo wyrazne widze ze jest tu jakis problem, ale moge byc jeszcze na urlopie:/ zalezy keidy owu przyjdzie, jezeli przyjdzie. no nic, jakby nie wyszlo to pewnie duphaston a wiecej badan we wrzesniu zrobie. oby nam sie na tych urlopach udalo!
brrr85 witamy! napisz cos wiecej o sobie, obserwujesz swoj cykl? ktory to dzien cyklu?
stazi oj wspolczuje, u mnie tez @ ale pamietam moj pierwszy po tabletkach i to nie bylo fajne. az tak nie bolalo ale lalo sie i nie mogl sie skonczyc. obys miala chociaz krotki.
Matik2012
dzięki no właśnie nie za bardzo była mimo że 7,30 a ni o 7,00 podałam wynik to była by jeszcze niższa i śluz 3 dzień? mi się to nie zdarza no ale ok więc nie wiem czy już po czy jeszcze się starać ach masakra
reklama
Hej Dziewczyny! No i dotarłam na sierpniowe staranka... Niedługo zatoczę kółko magicznych 12 miesięcy starań . Dziś 3dc i mega dół. Dół TAK WIELKI, że nawet rozważam zaprzestanie starań... Może za kilka dni mi przejdzie...
Matik, ja przed wzrostem tempki mam 2 spore spadki zawsze .
Matik, ja przed wzrostem tempki mam 2 spore spadki zawsze .