reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

zabuchna a no dopladla mnie @ !! moze sierpien bedzie szczesliwy ale obecnie umieram- okres mnie powalil pierwszy normlany po 5 latach anty- masakra

reklama
gratulacje ale super
żabka bardzo możliwe przewijałam się po troszeczkę tu i tam:-)
mi dziś wzrosła tempka ale dziwnie to wygląda spadek wzrost spadek a zawsze po spadku już był tylko wzrost , czyli pewnie owu nie udane? śluz 3 dni jeszcze tak nie miałam :rofl2:

trzymam kciuki dla wszystkich żeby więcej nie przyszła wstrętna @ :no: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Matik co do testow owu to ja bym uznala ten pierwszy za prawidlowy, teoretycznie po pierwszyym prawidlowym nie powinno sie juz robic testow, rozne dziwne rzeczy moga sie z nimi dziac. czyli pewne owu mialas tak jak czulas :) ten spadek w 10dc tez by pasowal, tylko wczoraj sie cos dziwnego z ta Twoja tempka stalo, nie byla zaburzona?

Nusska ja to samo mam. chce zbadac progesteron w tym cyklu bo wyrazne widze ze jest tu jakis problem, ale moge byc jeszcze na urlopie:/ zalezy keidy owu przyjdzie, jezeli przyjdzie. no nic, jakby nie wyszlo to pewnie duphaston a wiecej badan we wrzesniu zrobie. oby nam sie na tych urlopach udalo! :)

brrr85 witamy! napisz cos wiecej o sobie, obserwujesz swoj cykl? ktory to dzien cyklu?

stazi oj wspolczuje, u mnie tez @ ale pamietam moj pierwszy po tabletkach i to nie bylo fajne. az tak nie bolalo ale lalo sie i nie mogl sie skonczyc. obys miala chociaz krotki.

Lamorela trzymam kciuki za ciemna kreseczke za 2 dni.&&&& gratuluje!

U nas wczoraj cudowna burza, a dziś znowu upał. Nic mi sie nie chce. Ale umowilam sie na Vacuu, żeby troche pocwiczyc. Ale dopiero wieczorem.

dzięki no właśnie nie za bardzo była mimo że 7,30 a ni o 7,00 podałam wynik to była by jeszcze niższa i śluz 3 dzień? mi się to nie zdarza no ale ok więc nie wiem czy już po czy jeszcze się starać ach masakra

Matik z wykresu widzę ze ostatnio miałaś dwa dni przerwy więc ja bym jeszcze dziś się starała a potem sobie odpocznijcie;)

reklama
Hej Dziewczyny! No i dotarłam na sierpniowe staranka... Niedługo zatoczę kółko magicznych 12 miesięcy starań :baffled:. Dziś 3dc i mega dół. Dół TAK WIELKI, że nawet rozważam zaprzestanie starań... Może za kilka dni mi przejdzie...

Matik, ja przed wzrostem tempki mam 2 spore spadki zawsze :tak:.

Do góry