reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

Ja tez sie wiele razy zastanawialam jak Mu to powiedziec jak juz beda II kreski ale skubany z miesiaca na miesiac jest w tym wszystkim coraz bardziej zorientowany i juz wie kiedy powinnam testowac wiec dlugo tego nie ukryje. A tyle mialam fajnych pomyslow... :-)

reklama
Witam sie jestem juz sierpniowka 2011 a teraz po @ zaczynamy sie starac co by byc majoweczka, heh fajnie sie gada ale jestem dobrej mysli. Testy owu juz czekaja, a wszystkim starajacym zycze powodzonka i 3 mam kciukasy za testowanie;-)!:-)

sagaa - witaj ja jestem tu gościnnie bo staram się dopiero od września podczytywałam najpierw ,a potem się odezwałam i muszę powiedzieć ,że jest tu super sympatycznie :)
my wczoraj z mężem trenowaliśmy przed starankami i było super :)

Dzień dobry kochane,

Zanim ucieknę do pracy chcę wam napisać, że wczoraj wieczorem zrobiłam test i wyszła blada druga kreseczka:-):-):-)!!! Termin @ tak jak na naszej liście mam na dziś, góra jutro!!! Przez 3 dni plamiłam, od 9dpo do 11dpo włącznie, co okazało sie implantacją (bardzo dziwną). Od czwartku pojawiło się tez częste siusianie i nerwowość (duża!!!). Test powtórzę w poniedziałek i wtedy wrzucę fotki obu. Trzymam kciuki za reszte testujących i ślę fluidki&&&&&&&&&&!!!!!!!!

Dziewczyny witajcie!
Moge sie tak w polowie miesiaca do Was doczepic?;-)

Z mezem staramy sie od maja, z drobna usterka (operacja cysty na jajniku) w czerwcu, w lipcu wiec chwilowa przerwa i zaczynamy od nowa!
Owulacja jakos w przyszlym tygodniu, testy w gotowosci:-)

Witam serdecznie jako ze to moj pierwszy tutaj post i zycze wszystkim powodzenia!!!!:-D

żabucha - gratki :) ale super to musi być ogromna radość :) spokojnej ciąży życzę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
martuskubus- witaj :)

reklama
Karola - gdzieś czytałam, ze ostatnio dużo bocianów widziałaś:)):-D chyba coś sie szykuje! :angry: Mocno wierze! Hihi...

niedaleko mojego domu jest gniazdo, młodziaki już podrosły i w poprzednim tygodniu niziutko nad moim podwórkiem przeleciało naraz 7 boćków!!! :szok: widok n i e s a m o w i t y!!!!!!! te ich długaśkie nogi i dzioby i ogromne skrzydła... co za widok!!! aż się bałam, żeby mi czasem kota nie porwały z podwórka :-D:-D:-D

u mnie tempka nadal 36,7 czyli "akcja owulacja" jeszcze nie odwołana... nadal mam cień nadziei, że stał się cud i owulacja się pojawiła i nie muszę czekać do września :tak:

trzymam mocno kciuki za te dziewczyny, które są już po owu i czekają na rezultat... trzymacie się mocno bo to najgorszy czas dla staraczek, nic już się nie da zrobić, zostaje tylko ta okropna niepewność i strasznie wolno wlokące się dni :dry:

Do góry