reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

reklama
Ja juz po owu... Teraz czekam na testowanie. Poprosze o mocne kciuki :-)
Mam nadzieje, ze tym razem sie uda. Czekanie w tym miesiacu bedzie meczarnia gdyz wiem ze owulacja byla z lewego jajnika czyli z tego ktory ponoc jest idealny bo prawy troche policystyczny.
Od poniedzialku urlopik i niestety remoncik... Zajme sie czyms to nie bede myslec.

Czy ktoras z Was miala nakluwanie jajnikow?

Trzymam za wszystkich &&&&&. Widzę ze dla wielu z nas to pracujący weekend:)) dla mnie tez!

Karola - gdzieś czytałam, ze ostatnio dużo bocianów widziałaś:)):-D chyba coś sie szykuje! :angry: Mocno wierze! Hihi...

Straciatella, Ty chyba juz po owu jesteś dwa dni, bo tempka Ci poszła do góry mocno. Ale moze sie mylę? Trzymam kciuki za staranka &&&

Witaj Kobietka! Fajnie, ze jesteś na liście.

wow, ale imponująca lista!
dorobiłam sobie suwaczek, odliczam do testowania ;-)
Arcala mocno, mocno zaciśnięte &&&

Straciatella owocnych przytulanek dzisiejszych :)

U mnie chyba nici, bo miałam dziś jakiś taki śluz zabarwiony krwią. Nie wiem co to :/

A u nas burzowo i konca nie widać :)

W Łodzi burza była, ale krótko i mała :baffled: ale pada od wieczora i jest nareszcie przyjemnie :rofl2: tylko A nie ma, bo pojechał do klienta i chyba u niego jeszcze siedzi :baffled: u nas co prawda już po ovu, ale przyjemność też jest ważna ;-) ja dopiero ożyłam, bo cały dzień czułam jakby walec po mnie przejechał, chyba na tą mini burzę właśnie. Za to Królewicz dokazywał dziś ze zdwojoną siłą :eek:

agaawa - Być może już po, ale test owulacyjny dziś 2 mocne krechy i objawy takie mega też dopiero dziś. A tempka pokazuje coś innego :eek: No nic, tak czysto profilaktycznie można dzisiaj się poprzytulać. No i z miłości of course :-)

Miałam się starać na dziewuszke, a wyjdzie pewnie chłopak. O ile wyjdzie.

Swoją drogą, muszę Wam się do czegoś przyznać. Mój małż nic nie wie o "starankach", od roku wręcz błaga mnie o drugą kruszynke. Nie wie, że odstawiłam tabsy (korzystając z jego ponad 1,5 miesięcznego pobytu za granicą).. i tak po cichu liczę, na mega niespodzianke :tak: sie facet zdziwi :laugh2: (dalej mnie błaga, nawet dziś nie odpuścił sobie lamentów "Ja ci te tabsy schowam!" :) )

Lista imponująca. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki &&&&&&&&&&&&&&&&

straciatella ale przebiegła jesteś :-D &&& żeby niespodzianka się udała &&& :-D ja czasem sobie planuję, jak powiem A, jak już będą II... pomarzyć można ;-)

reklama
Straciatella super, to dopiero byłaby niespodzianka! Mąż myśli o schowaniu Ci tabsów, a tu nagle .. hihi :-D
tym bardziej i mocniej trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&& !

ja myslałam, że jak teraz się uda, to będę sobie po cichutku testować i mężowi potem niespodziewanie powiem, ale on czeka tak samo jak i ja. Razem będziemy ślęczeć nad testem, dobrze, że tylko ja sikam :-D

Do góry