reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

Ja tez sie wiele razy zastanawialam jak Mu to powiedziec jak juz beda II kreski ale skubany z miesiaca na miesiac jest w tym wszystkim coraz bardziej zorientowany i juz wie kiedy powinnam testowac wiec dlugo tego nie ukryje. A tyle mialam fajnych pomyslow... :-)

arcala podziel się z nami tymi pomysłami, pliiiiizzzz :tak:

witam nowe dziewczyny!

kurcze ile tu osób, chciałabym każdej coś odpisać ale nie ogarniam tylu nowych nicków i co komu chciałam napisać :dry:

reklama
koło moich teściów są łąki i tam spacerują sobie bociany , przelatuję nieraz nad domem mój teść zawsze krzyczy wtedy ,że ja lub jego druga synowa , która tam mieszka będzie miała bejbusia :D w ogóle to wszyscy czekają na nas kiedy w końcu się rozmnożymy teść już dopytuje kiedy szkrab się pojawi ,a ja mu tłumaczę ,że już niedługo ,że jeszcze leki odstawię i każdą relację w wizyty mu zdaję ,że już coraz bliżej :)

Witam z rana :-)

U mnie dzisiaj tempka dalej wysoka, wczoraj przytulasy.... dzisiaj to już chyba z rozpędu :zawstydzona/y:
Strasznie bolą mnie sutki :sorry2: liczę, że załapało w tym cyklu. Bo jak nie... to zwątpie:-p

żabucha - Gratuluje! Ślij fluidki :tak:

Od rana zabawy z Kruszkiem, kolorowanki, wygłupy.. Jak ja lubie te beztroskie weekendy. Wstałam po 7, ogarnęłam mieszkanko.. i można oddać się przyjemności spędzania czasu z dziećmi ( z tym dużym i z tym małym:-D)

Proszę o podanie daty spodziewanej @, żeby dodać wszystkie te, których jeszcze nie ma na liście :cool: (sagaa31, martuskubus, agaawa i inne :) )

Starających się w sierpniu: 45!!
Zaciążonych potwierdzonych: 3

Potwierdzone:

Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08 II

Czekamy na potwierdzenie:

karotka - termin @ ???
KPe007 - termin @ ???

madziakowalik - termin @08.08 ????
ann_art - termin @08.08 ????

wanda_23 - termin @ 10.08

Staraczki:

malinaa - termin @ 11.08
Leemonca - termin @ 12.08
Matik2012 - termin @ 14.08
MamaPrawnik - termin @ 14.08
MamaTomeczka - termin @ 14.08

krowkabordo - termin @ 15.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
Phoebe - termin @ 16.08
Sandra_best - termin @ 17.08
tamaguczi - termin @ 17.08
Andzia15 - termin @ 18.08
brrr85 - termin @ 18.08
wiikki - termin test. ~ 18.08
benfica - termin @ ok. 19.08
malgonia1 -termin @ 19.08
Mar-chew - termin @ 20.08
doska1- termin @ 20.08
Piaska - termin @ 21.08
Straciatella - termin @ 22.08
Poziomk@ - termin @ 23.08
Arcala- termin @ 23.08

Melponea - termin @ 25.08.2013
Dorcia -termin @ 25.08.2013
stazi24 -termin @ 25.08
Agaawa - termin @ 26.08
susel - termin @ 26.08
ewka358 - termin @ 28.08
Conti - termin @ 29.08
mycha05 - termin @ 29.08
DorciaM- termin @ 29.08
Paulinka88- termin @ 30.08
kobietka22- termin@ 30.08 ?
Dominikak86 - termin @ 31.08

Wrzesień 2013

applecrumble - termin @ 01.09

waiting4beans - termin @ 01.09
Lothien - termin @
natkusia - termin @ 05.09

Ostatnia edycja:
Hej. Ale się wkurzyłam. Pojechałam rano zrobić sobie badanie AMH. Zapłaciłam w kasie, dostałam karteczkę, poszłam na pobranie krwi. A pielęgniarka, jak mi się już wbiła w żyłę i zaczęła pobierać, pyta się mnie, czemu dziś robię, skoro oni robią to badanie tylko w czwartki. To ja jej mówię, że nic o tym nie wiedziałam i pytam się, czy to może mieć wpływ na wynik, a ona że tak. No to się wkurzyłam, poszłam do rejestracji i się pytam, jak to jest. A kobitka poszła do tej pielęgniarki się zapytać, wraca i mówi, że tak jest i że byłam poinformowana przed zabiegiem. No to się wkurzyłam i mówię, że nie przed, tylko w trakcie. No to po wymianie zdań powiedziała, że jeśli w laboratorium uznają, że wynik jest błędny przez czas przechowywania próbki, to powtórzę badanie. Tylko nie dodała, na czyj koszt.
Ale się wkurzyłam.

Dzien dobry:-)

Wszystkim zaciązonym OGROMNE GRATULACJE-super wiesci!:-)
A całej reszcie-POWODZONKA!!:tak:&&&

Ja caly czas mam malutką nadzieje, ze moze nam sie uda w tym cyklu. Mąż ma byc na weekend w domu, a moja owulacja wypada czw.-pt. więc moooże jakby przyjechał w piątek :tak:;-) Nadzieja umiera ostatnia więc jeszcze wierze. ;-) A jak nie to wrzesien lub pazdziernik bo nie wiadomo czy we wrzesniu nie bedzie musial znowu jechac.

Co do bocianow to jak bylismy na wakacjach w PL to lataly u tesciowej nad domem i tesciowa mowi; ooo cos sie swieci:-D Mam nadzieje ze to dobry znak;-)

Milego weekendu!:-)

straciatella przez to moje wyluzowanie nie wiem kiedy dokładnie była owulacja ale mniej więcej wypośrodkowałam i możesz dopisać mnie na termin @ 21.08

piaska co za niekompetentni ludzie tam pracują??? :no: no rychło w czas Ci o tym powiedzieli!!!!

no na bank będziesz musiała powtarzać badanie za swoją kasę bo jakoś nie wierzę, że oni by Ci fundnęli, będą się wypierać do końca, że to nie ich wina... :wściekła/y:

widze, że masz termin @ na 21.08, nie wiem kiedy dokładnie owu była czy na 100% była ale jeśli to by się potwierdziło to powinnam dostać @ jakoś podobnie jak Ty 21-22@. :tak:

mycha powodzenia!!!!

agawaa co tam u Ciebie słychać?

reklama
agawaa co tam u Ciebie słychać?

Dzieki ze pytasz. U mnie tez przytulanki, w czwartek był piekny duży pecherzyk, mam nadzieje, ze zaczekał na weekend:)) od wtorku planuje brać luteine zapobiegawczo. A w czwartek juz jadę na wakacje. Juz sie doczekać nie mogę. Pogoda u nas fajna, ale mokro, mam nadzieje, ze sie wysłoneczni jutro, bo jedziemy nad jezioro.

Milego weekendu wszystkim!

Do góry