reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

Ja tez sie wiele razy zastanawialam jak Mu to powiedziec jak juz beda II kreski ale skubany z miesiaca na miesiac jest w tym wszystkim coraz bardziej zorientowany i juz wie kiedy powinnam testowac wiec dlugo tego nie ukryje. A tyle mialam fajnych pomyslow... :-)

reklama
Witam sie jestem juz sierpniowka 2011 a teraz po @ zaczynamy sie starac co by byc majoweczka, heh fajnie sie gada ale jestem dobrej mysli. Testy owu juz czekaja, a wszystkim starajacym zycze powodzonka i 3 mam kciukasy za testowanie;-)!:-)

sagaa - witaj ja jestem tu gościnnie bo staram się dopiero od września podczytywałam najpierw ,a potem się odezwałam i muszę powiedzieć ,że jest tu super sympatycznie :)
my wczoraj z mężem trenowaliśmy przed starankami i było super :)

Dzień dobry kochane,

Zanim ucieknę do pracy chcę wam napisać, że wczoraj wieczorem zrobiłam test i wyszła blada druga kreseczka:-):-):-)!!! Termin @ tak jak na naszej liście mam na dziś, góra jutro!!! Przez 3 dni plamiłam, od 9dpo do 11dpo włącznie, co okazało sie implantacją (bardzo dziwną). Od czwartku pojawiło się tez częste siusianie i nerwowość (duża!!!). Test powtórzę w poniedziałek i wtedy wrzucę fotki obu. Trzymam kciuki za reszte testujących i ślę fluidki&&&&&&&&&&!!!!!!!!

Dziewczyny witajcie!
Moge sie tak w polowie miesiaca do Was doczepic?;-)

Z mezem staramy sie od maja, z drobna usterka (operacja cysty na jajniku) w czerwcu, w lipcu wiec chwilowa przerwa i zaczynamy od nowa!
Owulacja jakos w przyszlym tygodniu, testy w gotowosci:-)

Witam serdecznie jako ze to moj pierwszy tutaj post i zycze wszystkim powodzenia!!!!:-D

żabucha - gratki :) ale super to musi być ogromna radość :) spokojnej ciąży życzę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
martuskubus- witaj :)

reklama
Karola - gdzieś czytałam, ze ostatnio dużo bocianów widziałaś:)):-D chyba coś sie szykuje! :angry: Mocno wierze! Hihi...

niedaleko mojego domu jest gniazdo, młodziaki już podrosły i w poprzednim tygodniu niziutko nad moim podwórkiem przeleciało naraz 7 boćków!!! :szok: widok n i e s a m o w i t y!!!!!!! te ich długaśkie nogi i dzioby i ogromne skrzydła... co za widok!!! aż się bałam, żeby mi czasem kota nie porwały z podwórka :-D:-D:-D

u mnie tempka nadal 36,7 czyli "akcja owulacja" jeszcze nie odwołana... nadal mam cień nadziei, że stał się cud i owulacja się pojawiła i nie muszę czekać do września :tak:

trzymam mocno kciuki za te dziewczyny, które są już po owu i czekają na rezultat... trzymacie się mocno bo to najgorszy czas dla staraczek, nic już się nie da zrobić, zostaje tylko ta okropna niepewność i strasznie wolno wlokące się dni :dry:

Do góry