reklama
Witam Jestem tu nowa. Staramy się z mężem o dziecko. Przez 7 lat brałam tabletki (microgynon). W lipcu je odstawiłam. Potem miałam okres przesunięty o 3 dni wcześniej, ale ginekolog mówi, że tak może być. A ogólnie to mi powiedział, że jestem zdrowa, owulacja w normie, więc możemy się starać @ mam dostać 25 sierpnia, więc trzymajcie kciuki żeby go nie było
Straciatella
Fanka BB :)
mychunia - dodaję Cię do listy staraczek i zapraszam https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/staraczki-2013-a-67460/ :-)
Agaawa u mnie jakos brak przeczuc powiem Ci Kochana. Dzis temp. niby troszke w gore, ale bol od rana promieniujacy w nogach jak na @, znowu prawy jajnik zaczyna kluc i ciagnac. Nie wiem sama co o tym myslec, wiem ze jesli znowu bedzie kiszka, to pewnie znowu bedzie tygodniowa podlamka, bo takiego cyklu nie mialam jeszcze to fakt, ale niestety na pewne rzeczy nie mamy wplywu najblizsze dwa dni beda decydujace, jesli spadnie to nie bede nawet testowac, szkoda kolejnego zmarnowanego tesciora
Dobrze, ze jedziecie na urlop, wypocznij, nabierz energii i oby i Tobie w tym miesiacu sie udalo Kochana nic nie mozna przesadzac pamietaj kiedy masz termin @ ?
Nuuuska, my w ostatni weekend działalismy intensywnie. @ mam dostać 26 sierpnia. Będę na urlopie. Wezmę test, bo miałam nie brać, ale skoro lykac luteine, to trzeba wiedzieć czy odstawić. Napisze pewnie po powrocie jaki efekt) takze wyluzowana jestem całkiem.
Ale Tobie i Karoli moooocno kibicuje. Mam dobre przeczucie.
kaśkasiunia
Moja radosc byla chyba przedwczesna wczoraj dwa ladne pozytywy a dzisiaj jeden taki kaxi bladzioch a druginegatyw. Wykonany wpawdzie godzine po oierwszym wiec siku takie na sile. Jak myślicie nic z tego nie będzie prawda
?
?
applecrumble
kaśkasiunia a mierzysz tempkę? można byłoby zerknąć jak tam sprawy się mają. A najlepiej idź może na betę?
reklama
kaśkasiunia
Nie mierze. Na bete najwcześniej jutro i pewnoe pojde alw tak realnie na zimno mozliwe zeby cuaza sie utrzymała? Miala z Was ktoras wlasnie tak? Czy raczej sie nie itrzyma,? 0