reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

Dziewczyny, ja sie zalamie... Wygląda na to, ze właśnie dostałam @i to na tydzień przed terminem. No normalnie zalamka... Mam nadzieję , ze przynajmniej ten niepekniety, gigantyczny pęcherzyk został usunięty.

reklama
Witam ;) Jestem tu nowa. Staramy się z mężem o dziecko. Przez 7 lat brałam tabletki (microgynon). W lipcu je odstawiłam. Potem miałam okres przesunięty o 3 dni wcześniej, ale ginekolog mówi, że tak może być. A ogólnie to mi powiedział, że jestem zdrowa, owulacja w normie, więc możemy się starać ;) @ mam dostać 25 sierpnia, więc trzymajcie kciuki żeby go nie było ;)

Agaawa u mnie jakos brak przeczuc powiem Ci Kochana. Dzis temp. niby troszke w gore, ale bol od rana promieniujacy w nogach jak na @, znowu prawy jajnik zaczyna kluc i ciagnac. Nie wiem sama co o tym myslec, wiem ze jesli znowu bedzie kiszka, to pewnie znowu bedzie tygodniowa podlamka, bo takiego cyklu nie mialam jeszcze to fakt, ale niestety na pewne rzeczy nie mamy wplywu :zawstydzona/y: najblizsze dwa dni beda decydujace, jesli spadnie to nie bede nawet testowac, szkoda kolejnego zmarnowanego tesciora :zawstydzona/y:
Dobrze, ze jedziecie na urlop, wypocznij, nabierz energii i oby i Tobie w tym miesiacu sie udalo Kochana nic nie mozna przesadzac pamietaj :tak: kiedy masz termin @ ?

Nuuuska, my w ostatni weekend działalismy intensywnie. @ mam dostać 26 sierpnia. Będę na urlopie. Wezmę test, bo miałam nie brać, ale skoro lykac luteine, to trzeba wiedzieć czy odstawić. Napisze pewnie po powrocie jaki efekt:)) takze wyluzowana jestem całkiem.

Ale Tobie i Karoli moooocno kibicuje. Mam dobre przeczucie.:tak:

Moja radosc byla chyba przedwczesna :( wczoraj dwa ladne pozytywy a dzisiaj jeden taki kaxi bladzioch a druginegatyw. Wykonany wpawdzie godzine po oierwszym wiec siku takie na sile. Jak myślicie nic z tego nie będzie prawda
?

reklama
Nie mierze. Na bete najwcześniej jutro i pewnoe pojde alw tak realnie na zimno mozliwe zeby cuaza sie utrzymała? Miala z Was ktoras wlasnie tak? Czy raczej sie nie itrzyma,? 0

Do góry