reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

Nuuuska! Nic nie spadńie, zobaczysz. Mam dobre przeczucie:)) koniecznie zatestuj w sobote, bo od poniedziałku wyłączam kompa na amen i nie będę miała dostępu do internetu, a umrę z ciekawości! Postanowiłam, ze Ipada na wakacje nie bierzemy, mąż ma net tylko w komórce, czyli mi nie da korzystac! Wiec sie całkowicie oderwę.

Pytalas co u mnie. Nic specjalnego. Czekam - na wakacje, @, II.... Od wczoraj biorę luteine. Zapobiegawczo. Wczoraj lekko mnie w podbrzuszu kłuło wieczorem, ale to pewnie przez to pływanie na łódce w niedziele, bo cała jestem obolala. Nie nakręcam sie - ani na tak, ani na nie. Choć myśle, ze sie nie udało raczej. A pracy przed urlopem mam mnóstwo. Codziennie siedzę do 24-tej przed kompem. I dalej jestem ńieobrobiona!

reklama
Agaawa u mnie jakos brak przeczuc powiem Ci Kochana. Dzis temp. niby troszke w gore, ale bol od rana promieniujacy w nogach jak na @, znowu prawy jajnik zaczyna kluc i ciagnac. Nie wiem sama co o tym myslec, wiem ze jesli znowu bedzie kiszka, to pewnie znowu bedzie tygodniowa podlamka, bo takiego cyklu nie mialam jeszcze to fakt, ale niestety na pewne rzeczy nie mamy wplywu :zawstydzona/y: najblizsze dwa dni beda decydujace, jesli spadnie to nie bede nawet testowac, szkoda kolejnego zmarnowanego tesciora :zawstydzona/y:
Dobrze, ze jedziecie na urlop, wypocznij, nabierz energii i oby i Tobie w tym miesiacu sie udalo Kochana nic nie mozna przesadzac pamietaj :tak: kiedy masz termin @ ?

Hej Dziewczyny! Jakoś tu dzisiaj spokojnie? Nie ma żadnych testujących? Za każdym razem jak widzę zdjęcie nowego testu z II cieszę się jakbym to ja miała te II :-):-):-)

reklama
karola och co do idealnego wykresu to wiem o tym :dry: w poprzednim cyklu mialam ladny wykres i juz juz myslam. Teraz ? sama widzisz. Jeden dzien od owu ze spadkiem, w 9dc ale i tak nieznacznym o troszke ponad 0,1st. Teraz znowu idzie w gore, co pomysle jak jutro spadnie ? bede zdolowana na pewno, bo ten cykl od poczatku jest inny, inaczej odczuwam swoje cialo i to co sie z Nim dzieje, inaczej odczuwam wszystkie objawy itp. Najblizsze dwa dni beda decydujace bo prawda taka, ze przewaznie od 12 dnia po owu tempka zaczynala spadac przez okolo 2-3 dni o 0,1-0,2 stpnia i pojawiala sie @. Jesli do piatku tempka nie spadnie drastycznie to chyba w sobote zatestuje, bo termin @ mam na niedziele, z racji spoznionej znowu owu o dzien :zawstydzona/y: ale dzis od rana bol w nogach promieniujacy jak zawsze przed @ wiec nie wiem czy bedzie powod do testowania :no: Ty ziolka dostalas w spadku po kasoku jak dobrze pamietam parwda ? och, oby przyniosly Ci szczescie :*

lukam na Twój wykres codziennie :tak: bardzo mocno trzymam kciuki by Ci się udało!
dobrze, pamiętasz, ziółka dostałam od kasoku, myślę, że dlatego tak ładnie na mnie działają bo były dane od serca, kasoku to super babka i dlatego ziółka od niej przynoszą taki super efekt :tak: :-D

u mnie wreszcie tempka utrzymuje się na porządnym poziomie :tak: nie mam żadnych objawów ciążowych (ani tych prawdziowych ani wyimaginowanych :-p), jestem dziwnie spokojna, co ma być to będzie, owulację dostałam w tym cyklu w bonusie od losu więc to i tak dla mnie pełnia szczęścia nawet jak nic z tego nie wyjdzie :tak:

aż mi głupio bo chciałabym odpisać każdej z Was ale strasznie nas tu dużo i nie ogarniam co komu chciałam odpisać :zawstydzona/y:

Do góry