reklama
Poziomk@
Fanka BB :)
nie jestem Phoebe, ale może ja oświecę:
https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/staraczki-2013-a-67460/
jako że niektóre z nas mają terminy @ na wrzesień, założony został nowy wątek taki ogólny.
przenosimy się tam
https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/staraczki-2013-a-67460/
jako że niektóre z nas mają terminy @ na wrzesień, założony został nowy wątek taki ogólny.
przenosimy się tam
Phoebe że co,że jak...nic nie wiem... oświeć mnie bo mój mózg dzisiaj wyjechał chyba na urlopik !!!???
Prosze
dziewuszki, zapraszam https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/staraczki-2013-a-67460/index2.html
tak żeby kontynuować jakis jeden wątek. Dołączają już inne babeczki to może czas sie przerzucić?
Dorcia a co powiesz na to,że moja córka ma chłopaka z Iraku i ma na imię Mohamed?Każdy na początku żartował,że mi bombe przyniesie do domu he. Nie podoba mi się ,że się spotykaja no ale co moge zrobić, zabronie jej,to będzie gdzieś się włóczyć z nim a tak siedzą w domu i mam ich na oku a on nawet miły chłopak jest,bo urodził sie w Norwegii a nie w swoim kraju ale mam też nadzieję,że kiedyś moje dziecie znajdzie chłopaka albo męża Norwega albo Polaka,bo to taka sama religia.
Maja o jeny...szok na początku jak to przeczytałam...ale w sumie wiesz nie ocenia się książki po okładce !!! Ja jestem naprawdę przerażona co to będzie za 5-6 lat. Czy moja córka "dojrzeje"do tego zwariowanego świata ??? Jak na razie jest niesamowicie delikatna i czuła...może z czasem stwardnieje ???
ZMYKAM KOCHANE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem na STARACZKI 2013 !!!!!!!!!!!!!!
Do zobaczenia tam !!!
ZMYKAM KOCHANE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem na STARACZKI 2013 !!!!!!!!!!!!!!
Do zobaczenia tam !!!
reklama
piaska to jest bardzo dobry pomysl, ja wlasnie to mialam na mysli - ze mam nadzieje, ze ziolka nie beda mi potrzebne i bede je mogla oddac ktores z Was
Jak urlop ? pogoda sie skickala kurcze niestety, dzis 14st bylo rano
karola och co do idealnego wykresu to wiem o tym w poprzednim cyklu mialam ladny wykres i juz juz myslam. Teraz ? sama widzisz. Jeden dzien od owu ze spadkiem, w 9dc ale i tak nieznacznym o troszke ponad 0,1st. Teraz znowu idzie w gore, co pomysle jak jutro spadnie ? bede zdolowana na pewno, bo ten cykl od poczatku jest inny, inaczej odczuwam swoje cialo i to co sie z Nim dzieje, inaczej odczuwam wszystkie objawy itp. Najblizsze dwa dni beda decydujace bo prawda taka, ze przewaznie od 12 dnia po owu tempka zaczynala spadac przez okolo 2-3 dni o 0,1-0,2 stpnia i pojawiala sie @. Jesli do piatku tempka nie spadnie drastycznie to chyba w sobote zatestuje, bo termin @ mam na niedziele, z racji spoznionej znowu owu o dzien ale dzis od rana bol w nogach promieniujacy jak zawsze przed @ wiec nie wiem czy bedzie powod do testowania Ty ziolka dostalas w spadku po kasoku jak dobrze pamietam parwda ? och, oby przyniosly Ci szczescie :*
Jak urlop ? pogoda sie skickala kurcze niestety, dzis 14st bylo rano
karola och co do idealnego wykresu to wiem o tym w poprzednim cyklu mialam ladny wykres i juz juz myslam. Teraz ? sama widzisz. Jeden dzien od owu ze spadkiem, w 9dc ale i tak nieznacznym o troszke ponad 0,1st. Teraz znowu idzie w gore, co pomysle jak jutro spadnie ? bede zdolowana na pewno, bo ten cykl od poczatku jest inny, inaczej odczuwam swoje cialo i to co sie z Nim dzieje, inaczej odczuwam wszystkie objawy itp. Najblizsze dwa dni beda decydujace bo prawda taka, ze przewaznie od 12 dnia po owu tempka zaczynala spadac przez okolo 2-3 dni o 0,1-0,2 stpnia i pojawiala sie @. Jesli do piatku tempka nie spadnie drastycznie to chyba w sobote zatestuje, bo termin @ mam na niedziele, z racji spoznionej znowu owu o dzien ale dzis od rana bol w nogach promieniujacy jak zawsze przed @ wiec nie wiem czy bedzie powod do testowania Ty ziolka dostalas w spadku po kasoku jak dobrze pamietam parwda ? och, oby przyniosly Ci szczescie :*