reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

Witam Was kochane forumowiczki. Ja po raz pierwszy na forum. Ostatnia miesiaczka 21.07 wiec dopisuje sie do Was bo przy cyklach ok 35 dni starania wypadly w sierpniu. Za ok tydzien testuje

reklama
karola jutro bede dzwonic po 11 zarejestrowac sie do tego endoginka i zobaczymy, dla pewnosci i sprawdzenia przez wizytka moze powtorze TSH zeby miec swieze wyniki.
Dzis 3-ci dzien z ziolkami :) u Ciebie widze nadal piekna tempka :* trzymam mocno kciuki !! :-)

andzia u mnie w piatek z nienacka :/ trzymam kciuki za kolejny cykl. :happy:

Hej :) Chyba jednak się udało, chociaż potrzebny wytrzeszcz oczu, żeby dojrzeć drugą kreskę, jutrzejsza beta wszystko wyjaśni :)

2013-08-18_19.35.30.jpg

Załączniki

• 2013-08-18_19.35.30.jpg
    2013-08-18_19.35.30.jpg
    3,6 KB · Wyświetleń: 99
Dziękuję Wam - dziękuję, dziękuję, dziękuję!!!! Staram się nie cieszyć zanim nie usłyszę serduszka, ale średnio mi to wychodzi.. Z objawów to jeszcze pełniejsze piersi i codziennie wieczorem albo po większym wysiłku bardzo ciągnęło a czasem pobolewało mnie w podbrzuszu.. Mam tylko nadzieję, że nasze górskie łażenie z Janem (czasem na rękach) nie zrobiło nic złego..

KONIECZNIE daj nam znać jutro po becie, będziemy oficjalnie gratulować!
to chyba byłby koniec kwietnia? a, już nic nie piszę! hihih :-D

reklama
witam, ja jeszcze dochodzę do siebie :no:
Zrobiłam test w piątek dzień przed planowaną @ i nic nic zero już śladu
a w sobotę przyszła co prawda dziwna bo od rana do ok18 kilka kropel a od 18 wylało się jak z wiadra i tak od dzisiaj od ok 12 znowu pomalutku jeszcze tak nie miałam ale skrzepy jakieś 6 szt wyleciało
Możecie mnie wypisać z zaciążonych :no:
masakra

Do góry