Hej Dziewczyny.
Gapcio, Matik - Gratuluję :-) Czekamy na fluidy ciążowe...
Karola - współczuję tych 8-semek. rzeczywiście nie wiadomo co robić
Ja na szczęście wyleczyłam zęby, mam do założenia koronę we wrześniu, ale.....nie muszę...więc bez stresu do tego podchodzę. Poza tym korona i tak bez znieczulenia na martwym zębie.
Straciatella - dzięki za podglądanie. Taniec jest po prostu cudny. Dobrze, że mamy tu szamankę.... Każde wsparcie się przyda
Nie wiem o co chodzi z tymi testami owu
Kreski były dość blade
Prawie wszystkie wyglądały jak na zdjęciu....
mamaTomeczka - Głowa do góry Kochana. TYM razem się uda. Cholera...ja mam pralkę zabudowaną....wibracje mogłyby być fajne..... Ale my mamy zazdrosnego psa, sukę owczarka niem. i jak nam się zdarzają przutulanki w niecodziennych miejscach (podłoga lub wypoczynek w salonie) to potrafi nam nieraz poprzeszkadzać....a nos ma zimny
karotka -
aż oplułam monitor....masz fajne skojarzenia
Pisaka - wypoczywaj, odstresuj się. Pogodnego urlopu
Poziomka i Sraciatella - Może to rzeczywiście plamienie implantacyjne.... Nie nakręcajcie się (he, he - łatwo powiedzieć) ale też nie dołujcie....
Phoebe przykro mi....Trzymam kciuki za kolejny cykl &&&&&&&&&&&&&
Nuuuśka - ja też zamówiłam zioła, jak tylko przyjdą, zaczynam pić.... Tyle tylko, że na działanie naturalnych suplementów trzeba poczekać ok 3 miesiące.... Ale im szybciej zaczniemy, tym szybciej zaczną działać ;-)
Kobiety,
czy tempka powinna być wciąż podobna??? Moja chyba trochę skacze, ale ovufriend twierdzi, że wahania te są w normie. Niektóre wasze wykresy są takie płynne, mój szarpany....