reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

Piaska, udanego urlopu! wypoczywaj ;-)
trzymam kciuki za Wszystkie dziewczyny &&&&&&&&&&&&

.. ale ja coś zaczęłam wątpić. Wczoraj późnym wieczorem plamiłam, dzisiaj już mniej, ale jednak :crazy:

reklama
Poziomk@ - to witaj w klubie :confused2: Ja dzisiaj rano i teraz już mniej..
to pewnie te moje zaburzeniacyklu..

A miało być tak pięknie.. :-(

Poziomka...już plamisz...eee nooo na @ za wcześnie patrząc na suwaczek masz 18 dc ??? A może to plamienie implantacyjnie ??????????

Straciatella a ilo dniowe cykle masz ??? Może u Ciebie też implantacja ??? TRZYMAM &&&&&&&&&&&&
A ten twój taniec to czasem na pralce nie był wykonany ???

Piaska noooo spróbuj nas nie czytać...to osobiście wpadnę sprawić Ci lańsko...a jest mnie kawał baby więc będzie bolało !!!
Babooo odpoczywaj i fizycznie i psychicznie...udanej pogody i meeega radości z urlopu !!!

Susel MamaTomeczka czy Wy planujecie już testowanko ??? Hmmm czy to nie za wcześnie !? Wiem, wiem sama robiłam testy w 5 dpo...ehhhhhhhhh.Na którymś forum ( sorry nie pamiętam gdzie ) widziałam tabelkę jak wzrasta HCG w dniach po owulacji i na "chłopski rozum" około 10 dpo jest go tyle żeby test apteczny mógł go wykryć...ale różnie to bywa...słyszałam o przypadkach ciąży bez II aż do 6 tc !!!

MamaTomeczka haaaaa mam Cię !!! Wszem i wobec ogłaszam że jesteś tak samo lekko zboczona jak my !!!
A swoją drogą powiedz koleżance...na tej pralce to siadasz, kładziesz się czy tulisz doń ??? HMMMM ????
Ja mam program wirowania trzystopniowy...ale jazda...dzisiaj chyba spróbuję ???!!!
Z pralką czy bez TRZYMAM MOOOOCNO
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Maja toś mnie wystraszyła !!! Wiem że u nas i młodsze już"sexują" ale jakoś nie mogę sobie wyobrazić że za 6 lat moja córka odda się jakiemuś małolatowi...brrrr !!! A jaki masz kontakt z dziewczynkami ??? Czy wiedzą że starasz się o maluszka ??? Moja jest na etapie...łechtaczek, jąder itp...kurczę ciut za wcześnie !!!???

Mam nadzieję że nic nie pomyliłam :p

Ostatnia edycja:
Dorcia - heee, nie na pralce :cool: Na stole :rofl2:
A mój stół nie wibruje.

Poziomk@ - no idziemy łeb w łeb. Z tą różnicą, że u Ciebie będzie "+" a u mnie nie :-(

Chyba za bardzo się nakręciłam. Te plamienie to jak kubeł zimnej wody, więc chyba było mi potrzebne :-(

straciatelle kochana takie plamienie to super znak! mówię Ci, wygląda mi to jak plamienie implantacyjne, wszystko by się zgadzało, termin, tempka, będzie git zobaczysz!!!!

piaska udanego urlopu!!!!

poziomka trzymam kciuki!

nuśka bardzo ładny wykres! &&&&&&

dorcia co tam u Ciebie słychać?

karola - no nie wiem.. u mnie w każdym cyklu pojawiają się plamienia ok 20 dnia, potem przerwa i dopiero @.
I właściwie obstawiałabym, że to jest to ale pojawił się straszny ciągnący ból w jajniku.. Przychodzi takimi falami :eek:

Od jutra, to już prawie każdego dnia któraś testuje! :cool:

Statystyka:

Starających się w sierpniu: 50!!
Zaciążonych potwierdzonych: 4

Potwierdzone:

Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
II

Matik2012 - termin @ 14.08 II

Czekamy na potwierdzenie:

madziakowalik - termin @08.08 ????
ann_art - termin @08.08 ????

wanda_23 - termin @ 10.08
malinaa - termin @ 11.08

Staraczki:

MamaPrawnik - termin @ 14.08
Asica86 - termin @ 15.08
MamaTomeczka - termin @ 14.08

krowkabordo - termin @ 15.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
Phoebe - termin @ 16.08
Sandra_best - termin @ 17.08
tamaguczi - termin @ 17.08
Andzia15 - termin @ 18.08
brrr85 - termin @ 18.08
wiikki - termin test. ~ 18.08
benfica - termin @ ok. 19.08
malgonia1 -termin @ 19.08
Mar-chew - termin @ 20.08
doska1- termin @ 20.08
Piaska - termin @ 21.08
karola - termin @ 21.08
Straciatella - termin @ 22.08
Poziomk@ - termin @ 23.08
Arcala- termin @ 23.08
maja35 - termin @ 24.08

Melponea - termin @ 25.08.2013
Dorcia -termin @ 25.08.2013
stazi24 -termin @ 25.08
Agaawa - termin @ 26.08
susel - termin @ 26.08
tekla23 - termin @ 27.08
ewka358 - termin @ 28.08
Conti - termin @ 29.08
mycha05 - termin @ 29.08
DorciaM- termin @ 29.08
Paulinka88- termin @ 30.08
kobietka22- termin@ 30.08 ?
Dominikak86 - termin @ 31.08

Wrzesień 2013

applecrumble - termin @ 01.09

waiting4beans - termin @ 01.09
Lothien - termin @
anuszka - termin @ 04.09
sagaa31- termin @ 04.09
karotka - termin @ początek września
natkusia - termin @ 05.09
Kingax1 - termin @ 05.09

Leemonca - termin @ 11.09

mamaPrawnik
- jak tam?????

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki!
Straciatella, mnie mozesz juz przepisac na wrzesien, bo dzisiaj przyszla @. Nastepny termin @ 11 wrzesnia. Nie to zebym sie martwila, bo wole podjac probe we wrzesniu, juz po powrocie z polski. Teraz lece Was nadrobic, bo strasznie produkujecie duzo postow. Odezwe sie jak wszystko doczytam.

reklama
Do góry