reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

dorcia ale ja tuż przed @ też zwykle jestem napalona :confused::-D najgorzej jest w okolicach owu, ale to dopiero od czasu, jak się staramy :baffled::szok:
i nie wygłupiajcie się z tym, że nie macie cukru i soli, bo co powiecie Waszym TŻ - że sąsiad po podpaski przyszedł? ;-);-)

reklama
Poziomka rechotajcie się...byle skutecznie !!!!!!!!!!!!!!!!!

Benfica sąsiad wpadł po ... test ciążowy,bo chyba wpadł !!!!! Hehehehe !!!!
Zobacz karotka coś narobiła...śmiechawicę zasiałaś !!!
Nooo baby idę spać bo mnie brzuch boli...ze śmiechu !!!

Ja tu tylko na chwile a tu jak wesoło :) świetne jesteście dziewczyny! Chyba wszystkim czytającym dzisiejsze wpisy poprawiły humor. Dorcia a przy Twoim to już w ogóle padłam!;)

MamaTomeczka jeszcze nie trac nadziei! Planujemy następne testowanie?

A są tu jakieś dziewczyny biorące duphaston? Z tego co pamietam to kilka brało. Temperarury u mnie wyższe i niby owu była ale teraz jestem w podróży więc prawie każda z nich może być zaburzona. Testy owu negatywne cały czas i myśle ze mogło jej jeszcze nie być dlatego dupka jeszcze nie biorę. Myślicie ze jeżeli jednak owu już była a ja zacznę brać dupka powiedzmy dopiero tydzień pózniej to zaszkodze sobie?

Dorcia niestety świat się zmienia i dzieci teraz szybciej dorastają.Moja starsza ma juch chłopaka z którym nawet już sypia,to dopiero jest szok no ale cóż można na to poradzić.Trzeba przebrnąć przez każdy okres dziecka od małego do dużego i nie da się tego uniknąć.

Ale się wczoraj rozpisałyście,że miałam co przed pracą poczytać.Zaraz wychodze i wróce ok.20.00,to pewnie będzie tu już dużo postów.Miłego dnia kobitki :-)

No dzień doberek! :-p

O raaany, ale wczoraj wam siadło na kopułe :cool: Haha, czytam to teraz i śmieje się tak, że oplułam cały monitor.

Nie wiem czy ktoś coś do mnie pisał, ale jeśli tak to ustosunkuje się za jakis moment.

Trzymam kciuki za Was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

mamaTomeczka - mój taniec musi podziałać :rofl2:

A u mnie okrutna rzeczywistość :-( zerknijcie na wykresik.. Tempka spadła, do tego jakieś plamienie niewielkie rano :confused2:

reklama
hej dziewczynki :**

żabucha kurcze kochana ale sie ciesze :DDDD wiedzialam ze sie uda - mowilam,pamietasz ?? :-)

matik ale sie ciesze, ze i Tobie udalo sie zafasolkowac :tak:widze ze tempka skakala a mimo to sie udalo :happy:

U Nas dzis znowu pada, kurcze ale przynajmniej lepiej sie spi.

piaska udanego urlopu Kochana, wypocznij mam nadzieje ze pogoda dopisze.

mamaTomeczka trzymam kciuki bardzo mocno !!

straciatella poki nie ma @ jest nadzieja, wiec sie nie poddawaj :happy:

Do góry