reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

benfica to co ja mam powiedziec ? Nasza Ola ma 9 lat :wściekła/y: wiec w najlepszym razie roznica 10 lat, to to juz sporo, 3 lata to w sam raz uwazam :tak:

Witam nowe staraczki i powodzenia oczywiscie :happy:

reklama
jejku jak gorąco!!!!!

w dodatku wiesiołek znów działa i jakoś mokro mi się tam zrobiło... super, teraz już jestem cała mokra od stóp do głów :baffled:

już by ta moja skąpa @ mogła przyjść to umówiłabym się na hsg i wreszcie zaczęłabym odliczanie do owulacji :blink:

Oglądam tak wasze wykresiki... intensywnie pracujecie :rofl2: Nic tylko pozazdrościć...

Ja z moimi starankami w 12dc chyba mogę zapomnieć o "+" :-(.. no nic, małż jeszcze dzisiaj na chwilke będzie po pracy, więc może uda mi się go wykorzystać :-).

Jeśli nie - ostatecznie mogę dołączyć do czerwca 2014 :-p

Ostatnia edycja:
Dzisiaj mam 17dc i strasznie mnie sutki swędzą, byłam w sklepie normalnie nie mogłam się powstrzymać żeby się nie wyszmerać
wysmiewacz.gif
pewnie musialo to śmiesznie wyglądać.. i tak w sumie co po chwile musze
uoeee.gif
szczerze mówiąc pare razy tylko tak miałam że mnie (.)(.) swędziały no ale nie aż tak :crazy:

Wiiki: To że karmisz piersią nie koliduje z zajściem w ciążę ja mam koleżankę która 4 m-ce po porodzie zaszła niespodziewanie w ciąże i ma dwóch chłopców pomiędzy którymi jest 13 m-cy różnicy. Bardzo odważna decyzja dzieciaczki rok po roku ja jak patrze na dzieci koleżanki to strasznie ciężko jest a w dodatku ona jest sama bo mąż w pracy i nie ma nikogo blisko.

Lebara84 : GRATULUJE II
Witam nowe staraczki i z całych sił 3mam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za "złoty strzał" mężulków i partnerów i oczywiście zafasolkowanie.
Ja już jestem po owu i teraz tylko czekac czy przyjdzie @ - mam nadzieję że nie.
Kurcze dziewczyny wmawiam już sobie że jestem z fasolką i wymyślam sobie objawy, które świadczą o zapłodnieniu chyba tak wmawiam ze one faktycznie się pojawiają, po owulacji kłócie jajnika które jest nadal, delikatny ból podbrzusza i dzisiaj jeszcze muli mnie od południa.
Wiem że to za wcześnie na jakiekolwiek objawy.

Hej dziewczyny ja tez do Was dołączam,zaczynamy sie starac w sierpniu choc we wrzesniu wychodze za maz:):) ale tak jakos chce zaczac wczesniej:) zycze Wam i sobie powodzenia:):)
:-)

reklama
witajcie DorciaM, Alina87 :)
Andzia mam nadzieje, że się nie myślisz z tym karmieniem i ciążą i mi się uda :) Myślę że jakoś sobie poradze :) Nadia daje mi pospać bo przesypia całą noc od 20.30 do 5,00 zje i dalej śpi. Także zmęczona nie chodzę no chyba że druga dzidzia będzie bardziej absorbucjąca.
Ja sie dziś topię i mimo że jestem na wsi u teściów to ukrop na calego, ale juz jutro ochlodzenie. Oby szybko minęło bo w niedziele chrzcimy Naduśkę i organizujemy grila

Do góry