reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

Wikki ale masz maleństwo w domu:) ja już zapomniałam jak to jest z takim maluszkiem:) My podjęliśmy decyzję o drugim dziecku kiedy Mikołaj miał 5 miesięcy. No i mija 10 miesięcy od tamtego momentu i nic... Też chciałam mieć dzieci rok po roku, a w najlepszym wypadku między dzieciaczkami będzie 2 lata różnicy. Mikołaj udał nam się za pierwszym razem i nie myślałam, że na drugie tyle trzeba będzie czekać.

Lebara w tą stronę to się testy nie mylą:) Gratuluję fasolki:)))

reklama
Martusia ja zaraz kupiłam testy owu ( na allegro) i mnie od pierwszego cyklu wychodziły pozytywne w 14 dniu cyklu. Mierzyłam też tempkę i ona też wskazywała mi na owulkę...więc wydawać by się mogło że wszystko idealnie jest...a jednak dzidzi nie ma :no::-:)no:
Teraz nie mierze tempki, nie mam testów i dobrze mi z tym !!!
Teraz myślę nad zbadaniem hormonów...ale czy mi to wyjdzie...nie wiem:baffled:

Benfica odpuszczam żeby trochę odpocząć psychicznie, podreperować zdrówko !!!:baffled:

Lebara no nie ma opcji żeby trzy teściory się myliły ...GRATULKI !!! Kiedy wybierasz się na wizytkę ??? Jak się czujesz ??? Który masz dc ???

Trzymam dziewczynki, trzymam
&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Lebara gratuluję :) :) :)
Paulinka mam nadzieje, że sierpień bedzie dla Ciebie szczęśliwy, a karmiłaś piersią? Badałaś się dlaczego jeszcze nie zaszłaś w ciąże? Tak strasznie bym chciala, żeby nam się udało

MamaTomeczka:może jeszcze czwarty test powinnam zrobić?z resztą nawet jakbym zrobiła ich ze sto to i tak bym pewnie nie uwierzyła :-)
a nie wierzę dlatego,że od końca września miałam wracać do pracy-synek dostał się do żłobka.I jakoś tak przeciągałam rozmowę z szefem-czułam,że nie będę go musiała informować o powrocie,że coś się wydarzy.Bo chodzi o to,że u mnie są warunki szkodliwe w pracy.Ale może z nim pogadam,może mógłby załatwić mi stanowisko w jakiejś bezpieczniejszej stronie w firmy.
A co do mdłości i kłucia w pochwie-to i w pierwszej ciąży i teraz to było głównym objawem :-)
Życzę powodzenia :-) uwierzę w drugie bobo jak się wybiorę do ginekologa.Ale przy pierwszej to byłam w gorącej wodzie kąpana,a teraz mi się nigdzie nie spieszy,poczekam trochę,tak żeby było słychać serduszko

Wikki karmiłam tylko 3 tyg. Mikołaj nie chciał cycać:) U mnie największym problemem były nieregularne @ po porodzie. Między 12 a 72 dni. Cztery cykle leczenia tabsami i już jest ok:) do tego miałam torbiel, bo cykle były bezowulacyjne- no zobaczymy jak będzie. Zwłaszcza, że teraz piję ziółka ojca Sroki, więc jajniki powinny dobrze pracować:) Różnice już zauważam, bo nic mnie nie kłuje i nie boli:) A tak to przez cały cykl podbrzusze pobolewało i (.)(.) też. A teraz cisza- mam nadzieję, że po owu będą boleć:)))przez 9 mies:)

mamaTomeczka masz rację i zdaje sobie sprawę że łatwo nie będzie, ale z natury jestem raczej osobą która im ma więcej zajęć i roboty tym jest bardziej zadowolona :) Ale jak rodzieństwo trochę podrośnie ja będę miała wiecej czasu dla siebie, bo bedą razem się bawić. Teraz opieka nad Nadią nie zajmuje mi aż tak wiele czasu, bo ona sama bawi się na macie i jest grzeczna dziewczynką, zakochalam sie w niej po uszy, moglabym mieć 5 takich jak ona haha

Lebara a w jakim wieku jest Twój synek?

reklama
Do góry