reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

marchew obyś miała rację ...trzymam za nas wszystkie &&&&&

benfica skąd ja to znam...ja to miałam wszystkie objawy wskazujące na ciążę,ale z perspektywy czasu wiem że je miałam bo chciałam.
Dlaczego jeszcze nikt nie wymyślił jakiegoś testu który po 24 h od stosunku pozwoli określić czy będzie fasolinka czy nie !!!
I się tak musimy męczyć i katować...ehhhh

Dobrej nocki !!!!!!!!!

reklama
Hej Ho!
Witam nowe staraczki!
W ciagu dwoch dni strasznie sie rozpisalyscie, ledwo wszystko nadrobilam. Super:)
Niestety bedzie mnie coraz mniej (chociaz i tak jest mnie malo), w nastepna niedziele (18.08) wyjezdzamy na wakacje do PL, a wrocimy dopiero 30, wiec ten tydzien bedzie zabiegany. 2 dni przed wyjazdem ma przyjsc @, zobaczymy, jak przyjdzie to po powrocie beda starania na maksa :)

Dziewczyny co u Was?
madziakowalik - termin @08.08
ann_art - termin @08.08

Dorcia - fajny pomysł z tym testem :-) Ja bym nawet się cieszyła, jakby po 72 godzinach pokazał.:-D

GosiaDr - ja niestety wszystko prywatnie. Próbowałam państwowo, ale tylko mi na to morfologię robili. No i jedno badanie porządne zrobiłam z NFZ, a mianowicie HSG. Ale za resztę płacę.

Ale mi się weekend szykuje. Wysłałam córcię na wakacje z dziadkami i mam labę. Normalnie nie będę robić nic. A co, należy mi się :-)

jejkuuu, pogoda odpuściła! może grill jutro się uda.
ja też jestem za, jeśli chodzi o testy, jeśli nie od razu, to po 72 godzinach :-D

Cześć dziewczyny, u mnie jak na razie nie ma @, ale poczekam jeszcze dziś, zrobie test jutro lub w niedziele rano.
Kilka dni temu miałam kłucie w prawym jajniku i wiem ze z prawego miałam ovu bo miałam monitoring.
Dzis mam temp. 37 wiec nie spadła, ale nie chce jeszcze robic złudnych nadziei.
Na arzie jest suchutko, zadnego luzu ani tez zapowiadającej @ wiec nie wiem. Zobaczymy.

Pozdrawiam Was serdecznie

Witam się z rana,

Koniec tego upału - jak dobrze... Lekki chłodek z rana i od razu człowiek w lepszym nastroju:-p
Jak tam u Was? Dzieje się coś? Któraś II?

U mnie dziś potworny ból jajnika/ów, generalnie podbrzusza.. tempa poszła w góre, więc to pewnie owu.
Jaka szkoda, że nie możemy tego wykorzystać :-(
Już od rana przeglądam fora, googluje czy można zajść 3 dni przed owulacją - teoretycznie można, ale w takie cuda to ja nie wierze :confused2:

Byłam wczoraj odwiedzić naszego nowego członka rodziny, takie maleństwo..
Odzwyczaiłam się już od pampersów w rozmiarze 2 i takiego Okruszka w domu...

Trzymam kciuki za wszystkie niebawem testujące &&&&&&&&&&&&&&&
za pozostałe oczywiście też &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :rofl2:

Hej. Są tu jakieś dziewczyny z Łodzi i okolic?
biggrin.gif

Chciałam Was zaprosić na SWAP - czyli wymianę lub odsprzedaż ubrań. Jutro na Piotrkowskiej 17 w Niebostanie o 12.00.
Super sposób, żeby się pozbyć nienoszonych ubrań z szafy
laugh.gif
.

reklama
Piaska ale Ci zazdroszczę laby :-D ja bym się Gabrysia jeszcze nie odważyła wysłać z dziadkami, ba nawet samego z tatą na dłużej niż 2 dni ;-) ale póki co cieszę się, że jestem dla niego nr 1, bo jeszcze trochę, to wakacje z mamą nie będę miały szans z wakacjami z kolegami, tudzież koleżanką ;-)

Straciatella moja pierwsza ciąża jest przykładem, ze cuda się zdarzają :szok: jeden strzał w 8dc, do owu było daleko, a Gabryś ma już 2,5 roku :-D boję się tylko, ze tym samym wyczerpałam limit szczęścia i dlatego teraz idzie jak krew z nosa...:baffled:

Do góry