reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

wikkii - Ja również podziwiam, sama nie zdecydowałabym się na dziecko w tak krótkim czasie po porodzie.
Może to wina okropnych przeżyć w trakcie ciąży jak i samego porodu? Nie wiem :confused: Ale pogodzić opieke nad dwoma maluszkami... dla mnie nie do wyobrażenia.

Sama nie wiem jak to będzie teraz, gdyby się udało zafasolkować. Jeśli szykuje się powtórka z rozrywki.. nie chce nawet myśleć.

Mój Kruszek od września będzie w przedszkolu... to też sprawi, że będę mieć nieco wolnego czasu w przypadku L4 i późniejszego macierzyńskiego. Ale wymaga uwagi... jest bardzo żywiołowy i niegrzeczny, a co najgorsze uparty jak osioł. Czasem nie mam siły. Oby z tego wyrósł jak najszybciej :blink:

mamaTomeczka
- ja w pierwszą ciąże zaszłam cykl od razu po odstawieniu tabsów. Nie było to planowane, też gdzieś słyszałam że lepiej odczekać te 2-3 miesiące. :happy:

Lebara - Gratuluje!!! Czyli kwietniówka 2014? ;)

reklama
MamaTomeczka ja też z Młodą zaszłam w pierwszym cyklu po odstawieniu tabsów...a teraz mija 6 miesięcy od odstawienia Nuva i dooopa !!!!

Witam wszystkie nowe koleżanki !!! I trzymam &&&& za brak @ i dwie krechy na sikaczu !!!!!!!

Witam Kobietki.

Od kilku dni zaglądam na staranki sierpniowe, chociaż wciąż funkcjonuję na lipcowych. Moja owu przypadała na ostatni dzień lipca, pierwszy dzień sierpnia, więc tak naprawdę mogę zaglądać i tu i tu :-D
To nasz drugi obserwowany cykl staranek, testować będę w niedzielę 11.08. bo to będzie 31 dc i 11 dpo. Na chwilę obecną mam wszelkie objawy na fasolkę i lub................... @ Bo przecież w początkowej fazie one są takie same.

Widzę, że kilka pań z lipca już się tu przeniosło :tak: Mam nadzieję, że to ostatni cykl starań dla każdej z nas &&&&&&&&&&&& kciuki za powodzenie.

Teraz naprawdę zaczynam załapać stresa....czekam na tę niedzielę....nie kupuję testów, bo na pewno już bym zatestowała, a to za wcześnie i nie chcę się dodatkowo nakręcać.
Nie wiem, czy tak to się powinno robić, ale dopisuję się na listę:

Sierpień 2013

karotka - termin @ ???
KPe007 - termin @ ???

madziakowalik - termin @08.08
ann_art - termin @08.08
Lebara - termin @09.08
- II??
madziolina_p - termin @ ok 10.08
- II
żabucha - termin @ 10.08
wanda_23 - termin @ 10.08
malinaa - termin @ 11.08
Leemonca - termin @ 12.08
Matik2012 - termin @ 14.08
MamaPrawnik - termin @ 14.08
MamaTomeczka - termin @ 14.08
Nuuuśka - termin @ 16.08

Phoebe - termin @ 16.08
Sandra_best - termin @ 17.08
tamaguczi - termin @ 17.08
Andzia15 - termin @ 18.08
brrr85 - termin @ 18.08
benfica - termin @ ok. 19.08
malgonia1 -termin @ 19.08
Mar-chew - termin @ 20.08
Piaska - termin @ 21.08
krowkabordo - termin @ 21.08
Arcala- termin @ 23.08

Melponea - termin @ 25.08.2013
Dorcia -termin @ 25.08.2013
stazi24 -termin @ 25.08
Agaawa - termin @ 26.08
susel - termin @ 26.08
ewka358 - termin @ 28.08
Conti - termin @ 29.08
mycha05 - termin @ 29.08
Paulinka88- termin @ 30.08
Dominikak86 - termin @ 31.08

Wrzesień 2013

applecrumble - termin @ 01.09

waiting4beans - termin @ 01.09
Lothien - termin @

reklama
wikkii twarda jesteś :-D ja na początku też chciałam małą różnicę wieku, max 2 lata, ale Gabryś dał mi popalić i gdzieś w głowie miałam blokadę, że jeszcze za wcześnie, nie dam rady... a teraz jest wszystko na gwałtu rety... bo w najlepszym razie będą 3 latka różnicy, a to już sporawo :baffled:

Do góry