To i ja powolutku dołączę do sierpnia, bo fakt miałam dopiero testować 10 sierpnia i starania miały być w lipcu, ale dopiero później się okazało, że mój długo oczekiwany okres był chyba tylko krwawieniem śródcyklicznym i dopiero po nim była owulka - więc patrząc na wykres to za kilka dni powinnam mieć @, więc starania będą w sierpniu... bo z tych dwóch mizernych serduszek to raczej chyba nic nie wyszło (zrobiliśmy sobie trochę odpoczynku, myśląc że jest dopiero po @, a tu akurat owu było...)
reklama
Witajcie. Ja sie tez dołączam. Właśnie czekam na @ po poronieniu, doczekać sie nie mogę. Potem wizyta u gina pewnie, a potem wakacje, a potem startujemy znowu. Sierpień bedzie na luzie, bez monitoringu, ale w dniu płodne będziemy próbować.
zycze wszystkim szczęścia w sierpniu.
zycze wszystkim szczęścia w sierpniu.
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Agaawa no i spotykamy się tutaj też My też startujemy ponownie ze starankami w sierpniu. @ powinna przyjśc 2
mycha05
Cudzie trwaj!
Agaawa Witam! Pamiętam Cię z wątku majowego. Bardzo mi przykro z powodu poronienia. Teraz juz musi sie udac!!!! Trzymam mocno kciuki z Ciebie! Powodzenia!
A nasze starania sierpniowe stanely pod wielkim znakiem zapytania. W niedziele moj mąż wyjezdza do Szwajcarii w delegacje i nie wiadomo kiedy przyjedzie. Moze 2-3 tyg., jesli pobyt mial byc ok miesiaca to mowi ze przyjedzie po jakis 2 tyg., wiec moze uda sie trafic na te dni, ale cos watpie, zebysmy akurat trafili. No ale nic jak nie sierpien do wrzesien, oby do grudnia sie udalo, zeby Święta były wesołe, a nie pełnie stresu.
Miłego dnia!
A nasze starania sierpniowe stanely pod wielkim znakiem zapytania. W niedziele moj mąż wyjezdza do Szwajcarii w delegacje i nie wiadomo kiedy przyjedzie. Moze 2-3 tyg., jesli pobyt mial byc ok miesiaca to mowi ze przyjedzie po jakis 2 tyg., wiec moze uda sie trafic na te dni, ale cos watpie, zebysmy akurat trafili. No ale nic jak nie sierpien do wrzesien, oby do grudnia sie udalo, zeby Święta były wesołe, a nie pełnie stresu.
Miłego dnia!
Dzieki Dziewczynki za miłe powitanie. Ja sie juz pozbieralam. Psychicznie jest ok - chyba.
mycha, a moze tak niechcący jakoś Wam wyjdzie? Tego Wam zycze, bo tak byłoby najfajniej)) ja tez marze o tym, żeby zejść w ciaze przyjemnie, bez stresu, bez mega starań. Ale nic... Jakoś to bedzie...
mycha, a moze tak niechcący jakoś Wam wyjdzie? Tego Wam zycze, bo tak byłoby najfajniej)) ja tez marze o tym, żeby zejść w ciaze przyjemnie, bez stresu, bez mega starań. Ale nic... Jakoś to bedzie...
Cześć dziewczyny !!!
Przyjmiecie mnie ????
Witam znajome z lipca...mam nadzieję że zostaniemy już tu na dobre z fasolkami !!! Sierpień niech płodnym będzie dla Nas wszystkich !!!
Dla przypomnienia...my staramy się już od lutego...łaaaaaa jak zleciało,szok
I troszkę już mi psychika siada...owulka , testy, tempka itp...ten cykl chyba odpuszczę...dam spokój i tyle !!! Nie mierzę tempek, nie mam testów. Jak się teraz nie uda to odpuszczam do lutego !!!
Trzymam kciuki za wszystkie koleżanki !!! &&&&&&&&&&&&&&
Przyjmiecie mnie ????
Witam znajome z lipca...mam nadzieję że zostaniemy już tu na dobre z fasolkami !!! Sierpień niech płodnym będzie dla Nas wszystkich !!!
Dla przypomnienia...my staramy się już od lutego...łaaaaaa jak zleciało,szok
I troszkę już mi psychika siada...owulka , testy, tempka itp...ten cykl chyba odpuszczę...dam spokój i tyle !!! Nie mierzę tempek, nie mam testów. Jak się teraz nie uda to odpuszczam do lutego !!!
Trzymam kciuki za wszystkie koleżanki !!! &&&&&&&&&&&&&&
Agaawa no i jak już paulinka napisala spotykamy się znowu Strasznie mi przykro z powodu fasolci ale teraz na pewno się uda Kochana, tylko musicie do tego podejść na spokojnie
mycha a może mimo wszystko jakos się uda ? Bądź dobrej myśli :-)
piaska będziesz mieć to w znieczuleniu ? tzn, pytam o ogolne. Widze ze kolejna ze staraczek pijących ziolka O. Sroki który cykl jesteś z Nimi ? Ja zastanawiam się poważnie nad tym żeby zacząć je stosować, ale na razie jeszcze dedukuje, ze może nie będą potrzebne w cyklu wrześniowym :X
mycha a może mimo wszystko jakos się uda ? Bądź dobrej myśli :-)
piaska będziesz mieć to w znieczuleniu ? tzn, pytam o ogolne. Widze ze kolejna ze staraczek pijących ziolka O. Sroki który cykl jesteś z Nimi ? Ja zastanawiam się poważnie nad tym żeby zacząć je stosować, ale na razie jeszcze dedukuje, ze może nie będą potrzebne w cyklu wrześniowym :X
reklama
melponea
Fanka BB :)
czesc dziewczyny! To i ja sie dolacze, moze sierpien bedzie ten szczesliwy!
Niestety lipiec byl raczej bezowulacyjny wiec na nic nie liczylam, z drugiej strony fajnie tak psychicznie odpoczac wiedzac od jakis 2 tyg, ze nie bylo zadnej szansy :-) takze od wczoraj juz oficjalnie 10-ty cykl staran mozna uznac za nieudany :-(
Niestety lipiec byl raczej bezowulacyjny wiec na nic nie liczylam, z drugiej strony fajnie tak psychicznie odpoczac wiedzac od jakis 2 tyg, ze nie bylo zadnej szansy :-) takze od wczoraj juz oficjalnie 10-ty cykl staran mozna uznac za nieudany :-(