reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

Ale tak na prawdę w pierwszej części cyklu zawsze istnieje możliwość zajścia w ciążę, może nie tak duża jak przy owu, ale zawsze. Z resztą ile razy słychać o tym, że jakaś nastolatka kochała się podczas okresu i zaszła, czy tylko raz i zaszła, wbrew pozorom u nas, też to może się zdarzyć, dlatego seks kiedy tylko się da, a nie przez 4 dni przy owu:-)

reklama
no hej :-D mam zamiar dołączyć - tak myślę. ciężko jest mi podjąć tą decyzję, ale wiem że czas leci nieubłaganie i kiedyś w końcu będę musiała :tak: choć wiem, że nawet jeśli to łatwo nie będzie. mimo wszystko witam Was wszystkie :-)

hej dziewczynki :)

Witam się i jak, choć ja tu już niestety wtererankowa staraczka - od lutego :zawstydzona/y: tzn. staranka od grudnia, ale od lutego na watku :tak:Mam nadzieje, ze sierpień będzie szczęśliwy dla Nas wszystkich. Jakby co sluze pomocą, bo co nie co juz nauczyć przez te pol roku :) Swoja droga , jutro odbieram wyniki badan hormonkow, trzymajcie kciuki za wyniki, bo wreszcie się na Nie zdecydowałam choć nie jestem w dalszym ciągu przekonana, czy dobrze ze zbadałam je wtedy kiedy ginka kazala a nie wtedy kiedy się je faktycznie robi, bo u tej gin bylam na razie raz ( niestety pracuje w sluzbie zdrowia ale lekarzy przez duże L jak na lekarstwo) i nie jestem do końca do Niej przekonana jeszcze.

AniolekBB a Ty jeszcze tu ? :( Bylas z Nami na kwietniówkach i myslalam ze los okazal się szczęśliwy i udało Ci się juz zafasolkowac ponownie :/ zobaczysz ze w sierpniu się uda, na pewno !

madziolina nikt nigdy nie powiedział i pewnie nie powie ze owu musi być w okolicach 14dc choć przeciętnie tak się uznaje. Moje cykle od odstawienia do marca trwaly 28dni i owu była w 14 dc ale od kiedy się przesunely i trwaja 31-33dni owu jest potwierdzona testami i tempka przeważnie w 17dc wiec pewnie ze nie wszystko jest książkowe, bo ludzki organizm nie jest nieomylny i lubi platac figle jak żaden inny :) Ale żeby zajść w ciaze 2 dni po @ to jak zyje nie slyszalam... :blink:

Milego wieczorku :)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny :)
pozwólcie, że dołączę do Waszego grona... staramy się z mężem o rodzeństwo dla naszej córki od lutego i kolejne starania przypadają nam właśnie na sierpień...

Niuśka - No jak lipcowy cykl się nie powiedzie, to sierpień prze de mną.... :( kiedyś mi się może poszczęści :) na a propo zajścia ciąże 2 dni po @ to moja mama zaszła z moją siostrą 1 dzień po, więc albo jej się owulka przesunęła, albo tatuś ma zajebiste żołnirzyki :)

reklama
Hej. No ja mogę się śmiało na sierpień zapisywać. Właśnie przyszła do mnie @ i rozpoczęłam nowy cykl. Testowanko najbliższe na 21 sierpnia, więc jak ktoś robi listę, to mnie na nią można już śmiało wpisać. Poza tym za tydzień mam HSG, a miałam nadzieję, że mnie ominie :-(

Do góry