hej dziewczynki
Witam się i jak, choć ja tu już niestety wtererankowa staraczka - od lutego
tzn. staranka od grudnia, ale od lutego na watku
Mam nadzieje, ze sierpień będzie szczęśliwy dla Nas wszystkich. Jakby co sluze pomocą, bo co nie co juz nauczyć przez te pol roku
Swoja droga , jutro odbieram wyniki badan hormonkow, trzymajcie kciuki za wyniki, bo wreszcie się na Nie zdecydowałam choć nie jestem w dalszym ciągu przekonana, czy dobrze ze zbadałam je wtedy kiedy ginka kazala a nie wtedy kiedy się je faktycznie robi, bo u tej gin bylam na razie raz ( niestety pracuje w sluzbie zdrowia ale lekarzy przez duże L jak na lekarstwo) i nie jestem do końca do Niej przekonana jeszcze.
AniolekBB a Ty jeszcze tu ?
Bylas z Nami na kwietniówkach i myslalam ze los okazal się szczęśliwy i udało Ci się juz zafasolkowac ponownie :/ zobaczysz ze w sierpniu się uda, na pewno !
madziolina nikt nigdy nie powiedział i pewnie nie powie ze owu musi być w okolicach 14dc choć przeciętnie tak się uznaje. Moje cykle od odstawienia do marca trwaly 28dni i owu była w 14 dc ale od kiedy się przesunely i trwaja 31-33dni owu jest potwierdzona testami i tempka przeważnie w 17dc wiec pewnie ze nie wszystko jest książkowe, bo ludzki organizm nie jest nieomylny i lubi platac figle jak żaden inny
Ale żeby zajść w ciaze 2 dni po @ to jak zyje nie slyszalam...
Milego wieczorku