reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

Szkoda ze zaraz po @ bo teraz moja gin jest na urlopie:( ale przynajmniej bede miala miesiac na przygotowanie sie psychicznie :p wiec piaska dawaj znac jak bylo!

reklama
Sama jestem ciekawa, jak ten zabieg przebiega i czy rzeczywiście po takim przedmuchaniu łatwiej zajść w ciążę. :-)

piaska slychalam ze podobno tak, ze nawet samo wpuszczenie kontrastu w jajowody pomaga, ale u Nas w zeszlym cyklu nic, no zobaczymy czy w tym cyklu rzeczywiscie sie uda. Poki co, tempka taka sobie, ale owu spodziewam sie jak zawsze w okolicach 17dc wiec jeszcze 4 dni na rozruszanie sie, choc dzis po usg bedzie wiadomo dokladnie czy a jak tak to kiedy spodziewac sie owu.

Nuuśka Trzymam kciuki za dzisiejszy pęcherzyk:tak:

Piaska Na pewno coś pomaga, tylko trzeba byc cierpliwym, bo nie ma nic co zdziałało by cuda, jedynie matka natura;-)

A ja sie modle zeby moj mezus wrocil za max. 2 tyg. A mowil ze moze wroci za ok 10 dni, wiec szanse są;-)
Milego dnia:tak:

mycha to i ja trzymam za Wasze staranka :-) najlepiej to by bylo gdyby byly dwa pecholki wtedy wieksza szansa, ale nawet z jednego bede sie cieszyc. Poki co zadnych objawow na owu brak, tempka leniwa, tesciory ujemne, ale powoli chyba budzi sie do zycia wiec mam nadzieje, ze w ciagu paru dni sie pojawi :tak:

piaska koniecznie daj znać jak było.

ja mogłam iść jutro na HSG bo cykl bezowulacyjny więc nie przeszkadza, że to 16 dc no ale nie idę.

może pójdę w połowie sierpnia, nie wiem jeszcze... zobaczę w jakiej będę kondycji psychicznej bo na razie to odechciało mi robienia czegokolwiek by być w ciąży :confused2:

Cześć Dziewczyny!
Dołączam się do Was, lipiec bezowocny , a tak liczyłam na ten lipiec, może sierpień?
Robi któraś listę? Dopiszecie mnie? Ja : termin @ 19.08.

Ostatnia edycja:
malgonia1 Witaj z nami i zycze powodzenia!:tak:

Sierpień 2013

madziakowalik - termin @08.08
madziolina_p- termin @ ok 10.08
żabucha- termin @ 10.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
tamaguczi - 17.08
benfica - termin @ ok. 19.08
malgonia1 -termin @ 19.08
Mar-chew - termin @ 20.08
Piaska - termin @ 21.08
krowkabordo - termin @ 21.08
susel - termin @ 21.08
Melponea - termin @ 25.08.2013
Agaawa - termin @ 26.08
Conti - termin @ 29.08
Paulinka88- termin @ 30.08
mycha05 - termin @ 31.08

Tak jak myslalam - owu jeszcze przede mna
yes2.gif
Dzis 13dc jest jeden pęcherzyk na prawym jajniku z którego prawdopodobnie będzie owu o wymiarach 14x16mm . Ginka owu przewiduje na 16dc zalecila seksowanie w srode rano i w czwartek wieczorem, ale zobaczymy jak to dokładnie się sprawdzi w praktyce, w każdym razie do jutra na pewno czekamy z seksowaniem, bo to rzeczywiście mogloby być za wcześnie
happy.gif
Ciesze się ze jest choć ten jeden pechol, mniej ciesze się z tego, ze ginka znowu skasowala mnie jak za wizyte z usg - 130zl
cool.gif
dlaczego tak dużo...? zaczynam podejrzewać ze ona idzie na zdzieranie kasy, bo chciała zebym w srode przyszla jeszcze ale powiedziałam jej ze w srode Nas już nie będzie bo jedziemy na urlop, ale uwierzcie mi ze gdybym była to spytałabym się jej ile w srode mnie skasuje bo nie stać mnie na wydawanie co wizyte 130zł, nawet jeśli to tylko usg. O wynikach powiedziała ze dobre, nie musze ich powtarzac, Ł. mam dalej podawac witaminki na lepsza jakos nasienia i sama mam brac je nadal, pytałam o ten jod, ale powiedziała, ze według Niej to nie one wplywaja na wzrost hormonow TSH. Po urlopie zapisuje się do tego endoginka i zobaczymy , najwyżej wroce do Niej jak mi nie spasuje, albo okaze sie podobnie myslacy.Ginka kazala mi przyjść po @ na wizytke, jeśli oczywiście sie pojawi, choć jakos tak nie licze na nic . Ale może teraz jak będzie mniej i stricte w czasie owu to cos pomoze ? Zobaczymy, ważne ze jest pęcherzyk, oby ladnie urosl i pekl o czasie.

reklama
Już się wcześniej przedstawiałam, ale jeszcze do listy się dopiszę :)

W szoku jestem jakie Wy obcykane, co kiedy i jak :)) Z taką wiedzą i determinacją, to ten sierpień chyba sypnie maluszkami że ho ho :) Oby!!

Sierpień 2013

madziakowalik - termin @08.08
madziolina_p - termin @ ok 10.08
żabucha - termin @ 10.08
malinaa - termin @ 11.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
tamaguczi - 17.08
benfica - termin @ ok. 19.08
malgonia1 -termin @ 19.08
Mar-chew - termin @ 20.08
Piaska - termin @ 21.08
krowkabordo - termin @ 21.08