reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

Cześc dziewczyny obserwuje już was od poczatku ale jakos nie udzielalam sie. Również znaleźliśmy się w gronie wielu "STARACZKÓW", to dopiero nasz 2 cykl.
Dziewczyny głowy do góry jak ktoś próbuje to na pewno kiedyś trafi sie ten "złoty strzał"

Dopisuje się również
madziakowalik - termin @08.08

madziolina_p- termin @ ok 10.08
żabucha- termin @ 10.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
tamaguczi - 17.08
Andzia15 - termin @ 18.08
benfica - termin @ ok. 19.08
Mar-chew - termin @ 20.08
Piaska - termin @ 21.08
Agaawa - termin @ 26.08
Paulinka88- termin @ 30.08
mycha05 - termin @ 31.08

reklama
benfica Nie dziwie się, ze Norwegia najbardziej Cie urzekła, bo Ci powiem, ze mnie tez.:tak: Bylismy w tym roku tydzien w Norwegii i jest cudowna. Bylismy w marcu na nartach wiec od tej strony-z gor, bylo cudownie.
Moja mała się tu urodziła i dla niej tu jest nasz dom, tu ma przedszkole, swoj pokoj, tutaj chce chodzic do szkoly. Teskni za Polska, za rodzina, ale jak juz jestesmy zbyt dlugo to chce do domu, bo tu ma przedszkole itd. Dlatego u nas odwrotnie, jakbysmy zjechali do PL to wtedy by sie jej wszystko przewrocilo do gory nogami.:tak:

Czesc dziewczyny! Gdzies tam kilkanascie stron temu sie witalam, ale sie przypomne jeszcze :-)
Wpisuje sie od razu na liste:
Sierpień 2013

żabucha- termin @ 10.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
tamaguczi - 17.08
Piaska - termin @ 21.08
Melponea - termin @ 25.08.2013
Agaawa - termin @ 26.08
mycha05 - termin @ 31.08

Strasznie nas duzo! :)

A ja wlasnie pozdrawiam Was z Norwegii! :-) Piekny kraj, mieszkam tu juz 3 lata, ale po wakacjach znowu emigrujemy. Mam nadzieje, ze jak wrocimy to powiekszeni przynajmniej o jednego czlonka rodziny!

I ja się witam w tą gorącą już noc. Normalnie nie ma czym oddychać.

To jak mogę to się dopiszę do listy :-)

Sierpień 2013

żabucha- termin @ 10.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
tamaguczi - 17.08
Piaska - termin @ 21.08
Agaawa - termin @ 26.08
mycha05 - termin @ 31.08
krowkabordo - termin @ 21.08

Powodzenia dziewczyny!

Cześć Dziewczyny ;-)
Przygarniecie i mnie? Ja to jeszcze z marcówek jestem nawet :dry:No i na lipcówkach też się udzielam ;-)

To już 7 cykl starań i dupa :-( A słyszałam, że po poronieniu tak łatwo zajść w ciążę... :-(

Ailatan Pewnie, ze tak!:tak: Witaj z nami i powodzenia!

Jak chcesz to dopisz sie na liste!

Sierpień 2013

żabucha- termin @ 10.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
tamaguczi - 17.08
Piaska - termin @ 21.08
Agaawa - termin @ 26.08
mycha05 - termin @ 31.08

cześć dziewczyny, @ dziś rano przyszła, wreszcie normalna po 62 dniach (nie licząc krwawienia śródcyklicznego 20 dni temu)
od tego krwawienia zaczęłam pić słynne ziółka (myślałam wówczas, że to początek cyklu) i w zasadzie po kliku dniach przyszła owulacja i cykl już ładnie się zakończył, powiedziałabym, że wzorcowo z ładną wysoką temp., nie wiem czy to zasługa ziółek, czy po prostu wreszcie organizm powrócił na normalny tryb, ciekawa jestem jak będzie w tym cyklu, fakt ze starankami będzie duży problem, bo M. będzie na wyjazdowym szkoleniu w nowej pracy trwającym dwa tygodnie, a ja na urlopie u rodziców... ale może jakoś się uda, jak nie to i tak 5 września mam wizytę u ginekologa w celu interpretacji wyników moich hormonów no i chyba ustalenia jakiś dalszych działań, pewnie HSG...

póki co dopisuję się do listy:

Sierpień 2013

żabucha- termin @ 10.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
tamaguczi - 17.08
Piaska - termin @ 21.08
Agaawa - termin @ 26.08
Conti - termin @ 29.08
mycha05 - termin @ 31.08

Czesc dziewczyny!
Ja rowniez chcialabym do was dolaczyc. mozna? tez z lipcowek i az mi sie przykro zrobilo ze tyle tu znajomych osob widze.

U mnie od kilku dni plamienia, ktora dzisiaj zdecydowalam sie uznac za @. nie wiem czy to jest spowodowane, ze normalnej @ nie ma, ale czas zaczac nowy miesiac.

reklama
piaska, o opiekunce jeszcze nie slyszalam, ale ostrzylam sobie zabki na roczny macierzynski platny 80% :-) tutaj uslugi sa koszmarnie drogie, a wiec opiekunki rowniez wiec dzieci ida do przedszkola wlasnie w okolicach 12 miesiecy.

Dziewczyny, ja dalam sie poniesc nurtowi i zaczelam brac castagnusa i wiesiolka w ubieglym cyklu. Tylko moj cykl byl prawdopodobnie bezowulacyjny wiec tym razem niczym sie nie wspomagam. Juz 11 cykl sie staramy, ale wychodze z zalozenia, ze kiedys przeciez antykoncepcji nie bylo, a nie ma wcale duzo rodzin wielodzietnych. U mnie w rodzinie kazdy ma po dwojke, wiec natura widocznie tak zaplanowala, zeby w kazdym mozliwym cyklu w ta ciaze jednak nie zachodzic. Poczekam do listopada i od razu pojde do kliniki leczenie nieplodnosci, a do tego czasu postaram sie zrelaksowac i nie przejmowac. Temperature jedynie mierze, bo widze, ze moge miec problem z cyklami bezowulacyjnymi i dobrze byloby takie rzeczy wiedziec przed wizyta u lekarza.

Do góry