reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

piaska a Ci tego niestety nie powiem, bo nie miałam badanego tego hormonu,i wiem, ciemna masa ze mnie ale nie bardzo nawet wiem co to takiego :blink:

Nanncy ogolnie laparoskopie miałam mieć robiona z powodu torbieli na prawym jajniku, która miała zostać usunieta czy wyłuskana jak kto woli. Ale w dniu zabiegu okazało się, ze torbieli nie ma, a ze i tak już bylam w Szpitalu, to zdecydowali się na samo badanie droznosci metoda laparoskopowa. Czy torbiel pekla, wchlonela się czy w ogole jej nie było, tego się już pewnie nie dowiem, fakt faktem ginekolodzy do których wcześniej chodziłam pozostawiali wiele do zyczenia.. mimo ze to lekarze z przychodni w której pracuje, i do pewnego czasu uwazalam ich za kompetentnych ludzi.
W każdym bądź razie laparo tak, w znieczuleniu ogolnym, ja niestety w niektórych kwestiach jestem straszny cykor i pewnie HSG bez znieczulenia u mnie by nie przeszlo, ale czytałam wiele opinii ze jest to zabieg do zniesienia, wiec pewnie moje obawy gruuubo przesadzone :) wiem, ze gdyby było trzeba zdecydowałabym się na to jeszcze raz na pewno :tak:

Sierpień 2013

madziolina_p - termin @ 10.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
tamaguczi - 17.08
Mar-chew - termin @ 20.08
Piaska - termin @ 21.08
Agaawa - termin @ 26.08
mycha05 - termin @ 31.08

reklama
Nanncy Nuuśka miała metodą laparoskopową, bo miała przy okazji usuwania torbieli (która jak się okazało przez laparo zniknęła):))

Sierpień 2013

madziolina_p- termin @ ok 10.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
tamaguczi - 17.08
Piaska - termin @ 21.08
Agaawa - termin @ 26.08
Paulinka88- termin @ 30.08
mycha05 - termin @ 31.08

Ale dziewczyny upał!!!
Musze wyjsc do sklepu, a nie wiem jak wytrzymam
unhappy.gif
poczekam jeszcze troche!
Musze kupic krewetki i bede robic na kolacje paelle z krewetkami, ktoras jadla? Bede robic pierwszy raz!

Dziś dziewczyny w końcu czuje jakiś sluz i cycki troche bola i dol brzucha, czyzby owulacja?
szkoda, ze plemniczki nie zyja tak dlugo, bo w poprzednia niedziele sie
yes2.gif
i jakby zyly tydzien, to by moze trafily, hehe
Dzis musimy dzialac!

A u mnie już po upałach... wczoraj była burza i po burzy słońce już nie wyszło. Czasami coś tam prześwituje, ale to nie to... Z jedej strony dobrze, bo juz dosyc mialam tych upałow, a z drugiej, zostało mi 2 tyg. wakacji wiec fajnie byloby to jeszcze wykorzystać, ale znając naszą deszczową Danie, to pewnie i padać będzie...

madziolina Mmm... paella :tak: Powiem Ci, że nigdy nie robiłam, ale jadłam pare razy gdy byłam na Majorce-pycha!:tak: Aż mi ochoty narobiłaś, chyba będę musiała ją zrobić jak Mąż wróci z delegacji;-) Smacznego!

hej

ja się dopisuję po raz drugi ;) gdzieś zginęłam, ale jesteśmy na wakacjach i nie bardzo mam kiedy coś naskrobać, nie mówiąc o czytaniu. Jak wrócimy zacznę nadrabiać. Jestem jeszcze na lipcówkach, ale stety/niestety nie udało się i teraz kolejne staranka, lipcowo-sierpniowe ;-)

mycha na stałe w Danii?

Sierpień 2013

Nuuuśka - termin @ 16.08
tamaguczi - 17.08
benfica - termin @ ok. 19.08
Piaska - termin @ 21.08
Agaawa - termin @ 26.08
mycha05 - termin @ 31.08

Ostatnia edycja:
Benfica Na dzien dzisiejszy na stale, ale czas pokaże. Może nam się zatęskni za Polską lub z innych powodów wrócimy do PL, ale jak narazie to nie planujemy powrotu w niedalekim czasie ;-) Trzymam kciuki za staranka!

dopisuje sie i ja
Sierpień 2013

Nuuuśka - termin @ 16.08
tamaguczi - 17.08
Piaska - termin @ 21.08
Agaawa - termin @ 26.08
mycha05 - termin @ 31.08
madziakowalik - termin @08.08

Sierpień 2013

madziakowalik - termin @08.08
żabucha- termin @ 10.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
tamaguczi - 17.08
Piaska - termin @ 21.08
Agaawa - termin @ 26.08
mycha05 - termin @ 31.08

reklama
mycha mnie zawsze Skandynawia kusiła ;-) mój A swego czasu był pół roku w Danii, zwiedziliśmy trochę Szwecję i Norwegię i chyba ta ostatnia najbardziej mnie urzekła...:sorry2: choć moim marzeniem jest podróż po Finlandii, podejrzewam, że byłaby wtedy nr 1 :-D nawet 3 lata temu mieliśmy już plan podróży, ale wykruszyli nam się kompani :-( kiedyś nawet myślałam o wyjeździe na stałe, ale teraz jest już Gabryś, wszystko mamy poukładane i jednak obczyzna... :sorry: może w kolejnym życiu...:sorry2:

Do góry