reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

piaska a Ci tego niestety nie powiem, bo nie miałam badanego tego hormonu,i wiem, ciemna masa ze mnie ale nie bardzo nawet wiem co to takiego :blink:

Nanncy ogolnie laparoskopie miałam mieć robiona z powodu torbieli na prawym jajniku, która miała zostać usunieta czy wyłuskana jak kto woli. Ale w dniu zabiegu okazało się, ze torbieli nie ma, a ze i tak już bylam w Szpitalu, to zdecydowali się na samo badanie droznosci metoda laparoskopowa. Czy torbiel pekla, wchlonela się czy w ogole jej nie było, tego się już pewnie nie dowiem, fakt faktem ginekolodzy do których wcześniej chodziłam pozostawiali wiele do zyczenia.. mimo ze to lekarze z przychodni w której pracuje, i do pewnego czasu uwazalam ich za kompetentnych ludzi.
W każdym bądź razie laparo tak, w znieczuleniu ogolnym, ja niestety w niektórych kwestiach jestem straszny cykor i pewnie HSG bez znieczulenia u mnie by nie przeszlo, ale czytałam wiele opinii ze jest to zabieg do zniesienia, wiec pewnie moje obawy gruuubo przesadzone :) wiem, ze gdyby było trzeba zdecydowałabym się na to jeszcze raz na pewno :tak:

Sierpień 2013

madziolina_p - termin @ 10.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
tamaguczi - 17.08
Mar-chew - termin @ 20.08
Piaska - termin @ 21.08
Agaawa - termin @ 26.08
mycha05 - termin @ 31.08

reklama
Nanncy Nuuśka miała metodą laparoskopową, bo miała przy okazji usuwania torbieli (która jak się okazało przez laparo zniknęła):))

Sierpień 2013

madziolina_p- termin @ ok 10.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
tamaguczi - 17.08
Piaska - termin @ 21.08
Agaawa - termin @ 26.08
Paulinka88- termin @ 30.08
mycha05 - termin @ 31.08

Ale dziewczyny upał!!!
Musze wyjsc do sklepu, a nie wiem jak wytrzymam
unhappy.gif
poczekam jeszcze troche!
Musze kupic krewetki i bede robic na kolacje paelle z krewetkami, ktoras jadla? Bede robic pierwszy raz!

Dziś dziewczyny w końcu czuje jakiś sluz i cycki troche bola i dol brzucha, czyzby owulacja?
szkoda, ze plemniczki nie zyja tak dlugo, bo w poprzednia niedziele sie
yes2.gif
i jakby zyly tydzien, to by moze trafily, hehe
Dzis musimy dzialac!

A u mnie już po upałach... wczoraj była burza i po burzy słońce już nie wyszło. Czasami coś tam prześwituje, ale to nie to... Z jedej strony dobrze, bo juz dosyc mialam tych upałow, a z drugiej, zostało mi 2 tyg. wakacji wiec fajnie byloby to jeszcze wykorzystać, ale znając naszą deszczową Danie, to pewnie i padać będzie...

madziolina Mmm... paella :tak: Powiem Ci, że nigdy nie robiłam, ale jadłam pare razy gdy byłam na Majorce-pycha!:tak: Aż mi ochoty narobiłaś, chyba będę musiała ją zrobić jak Mąż wróci z delegacji;-) Smacznego!

hej

ja się dopisuję po raz drugi ;) gdzieś zginęłam, ale jesteśmy na wakacjach i nie bardzo mam kiedy coś naskrobać, nie mówiąc o czytaniu. Jak wrócimy zacznę nadrabiać. Jestem jeszcze na lipcówkach, ale stety/niestety nie udało się i teraz kolejne staranka, lipcowo-sierpniowe ;-)

mycha na stałe w Danii?

Sierpień 2013

Nuuuśka - termin @ 16.08
tamaguczi - 17.08
benfica - termin @ ok. 19.08
Piaska - termin @ 21.08
Agaawa - termin @ 26.08
mycha05 - termin @ 31.08

Ostatnia edycja:
Benfica Na dzien dzisiejszy na stale, ale czas pokaże. Może nam się zatęskni za Polską lub z innych powodów wrócimy do PL, ale jak narazie to nie planujemy powrotu w niedalekim czasie ;-) Trzymam kciuki za staranka!

dopisuje sie i ja
Sierpień 2013

Nuuuśka - termin @ 16.08
tamaguczi - 17.08
Piaska - termin @ 21.08
Agaawa - termin @ 26.08
mycha05 - termin @ 31.08
madziakowalik - termin @08.08

Sierpień 2013

madziakowalik - termin @08.08
żabucha- termin @ 10.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
tamaguczi - 17.08
Piaska - termin @ 21.08
Agaawa - termin @ 26.08
mycha05 - termin @ 31.08

reklama
mycha mnie zawsze Skandynawia kusiła ;-) mój A swego czasu był pół roku w Danii, zwiedziliśmy trochę Szwecję i Norwegię i chyba ta ostatnia najbardziej mnie urzekła...:sorry2: choć moim marzeniem jest podróż po Finlandii, podejrzewam, że byłaby wtedy nr 1 :-D nawet 3 lata temu mieliśmy już plan podróży, ale wykruszyli nam się kompani :-( kiedyś nawet myślałam o wyjeździe na stałe, ale teraz jest już Gabryś, wszystko mamy poukładane i jednak obczyzna... :sorry: może w kolejnym życiu...:sorry2:

Do góry