reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

reklama
a ja sluchajcie czekam na owulke...
w tamtym miesiacu @ miala 06.06 w lipcu dopiero 10, wiec cykle mam ok 33 dniowe, wychodzi na to, ze owulke powinnam miec mniej wiecej w weekend teraz, ale sluz nie bardzo sie pokazuje
unhappy.gif

nigdy nie mialam z tym problemu, ehh jak sie czegos chce to wiecie jak to jest...

dziewczyny, w sprawie ziółek, to tak jak pisałam na staraczkach lipcowych kupiłam wszystkie zioła na mieszankę nr 3 i sama mieszałam i wyszły mi 4 słoiki litrowe :), więc jak któraś jest z Krakowa, albo z Bielska to chętnie się podzielę, bo sama to chyba za 10 lat tego nie wypiję:)

To i ja sie przywitam :) lipiec nieudany wiec dopisuje sie do listy na sierpien

Sierpień 2013
Nuuuśka - termin @ 16.08
tamaguczi - 17.08
Piaska - termin @ 21.08
mycha05 - termin @ 31.08
madziolina_p- termin @ ok 10.08

Cześć Dziewczynki!

Witam sie weekendowo. U mnie wczoraj mega bol brzucha wieczorem i od rana @ straszna. Z tego wszystkiego nie pojechaliśmy nad jezioro, bo bym chyba umarła na tym słońcu. Dopisuje sie do listy.

Sierpień 2013

Nuuuśka - termin @ 16.08
tamaguczi - 17.08
Piaska - termin @ 21.08
Agaawa - termin @ 26.08
mycha05 - termin @ 31.08

Dziewczyny, jaki macie poziom AMH- czyli Hormon anty-Mullerian? Jestem ciekawa, bo chyba muszę powtórzyć badanie, bo miałam je rok temu robione.

Nuuuśka, doczytałam właśnie, że miałaś badanie drożności jajowodów metodą laparoskopową. Powiedz mi, dlaczego akurat taką metodą a nie HSG? BYły u Ciebie jakieś większe wskazania do badania drożności? Czeka mnie to samo, więc mam sporo pytań i obaw.... :baffled: I rozumiem, że laparoskopię miałaś w narkozie, tak?

widzę, że coś mnie z listy wyrzuciło więc dopisuję się raz jeszcze ;P

Sierpień 2013

Nuuuśka - termin @ 16.08
tamaguczi - 17.08
Mar-chew - termin @ 20.08
Piaska - termin @ 21.08
Agaawa - termin @ 26.08
mycha05 - termin @ 31.08

a jeśli chodzi o wspomagacze, to póki co opieram się na oleju z wiesiołka (pomógł mi zajść ostatnio) - bo ze śluzem u mnie bardzo kiepsko, siemie lniane, b6+magnez no i kwas foliowy. Wykluczyłam już kawe i staram się wcinać jak najwięcej zielonych warzyw :p

reklama
a jeśli chodzi o wspomagacze, to póki co opieram się na oleju z wiesiołka (pomógł mi zajść ostatnio) - bo ze śluzem u mnie bardzo kiepsko, siemie lniane, b6+magnez no i kwas foliowy. Wykluczyłam już kawe i staram się wcinać jak najwięcej zielonych warzyw :p

Ja nie potrafiłabym rzucić kawy:))

Ja mam AMH 1,4.

Do góry