reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

Nuuśka wykres Karoli to właśnie ten wykres, którym się zachwycałam:) No i dzięki Tobie Karola kuppiłam zioła ojca Sroki:) Od przyszłego cyklu piję:)

reklama
paulinka czyli jednak kupilas ? :D one rzeczywiscie dziela sie na mieszanki ? widzialam, ze przewaznie sprzedaja mieszanke nr 3 jesli sie nie myle ? :happy: chyba tez sie zaopatrze od nastepnego cyklu jak TFU TFU nie wyjdzie :tak:

żabucha no pewnie, takie nastawienie powinno byc zawsze :) przede wszystkim spokoj, i nie podchodzenie do pewnych rzeczy nerwowo, czy w stresie, bo to tylko pogorsza Nasze podejscie do tematu. Wszystko zaczyna sie i konczy w Naszej glowie i tylko od Nas samych zalezy czy sobie z tym poradzimy czy nie :tak: Dzialajcie dzialajcie a ja bede trzymac kciuki :D u Nas jeszcze pare dni pozostalo, dzis dopiero 10dc.

Tak nuuśka, kupiłam:) Pisałam zresztą na lutówkach. Zobaczymy jak będą działać:) mieszankę nr 3 kupiłam. Na razie 100g.

Nawet wkleiłam Wam linka do forum o tych ziółkach:) musiałabyś je poczytać, bo z tego co pamiętam to nie radzą łączyć zioła z tym castangausem czy jak to tam się nazywa... można się przestymulować i wtedy powstają torbiele, a nawet mięśniaki. Zresztą doczytaj sobie na forum:)

Jak tak piszecie o tych wszystkich ziółkach, wspomagaczach to aż sama mam ochote zaczerpnąć hihi;-) ale narazie na luzie, z reszta i tak nie mam jak kupic teraz, jak dluzej nic sie nie uda, to tez sie zaopatrze w te "cuda".:tak: Ale jest nadzieja... dziś mi Mężus powiedział, że za ok 2 tyg. powinien wrócić, wiec to byłoby akuracik w moje dni:-) Choc juz nawet w te moje dni zwatpilam, plany ogolnie sa zeby probowac co drugi dzien, wiec po powrocie Meza bedziemy dzialac ;-)

żabucha tempkę mierzyłam ostatnie dwa dni bo myślałam, że pójdę na to HSG i wolałam być pewna, że nie było owu.

lewy jajnik się odzywa więc może już pomierzę do poniedziałku z ciekawości ale potem chcę mieć święty spokój :tak:

nuśka no sama byłam i jestem pod wrażeniem swojego poprzedniego cyklu, szkoda tylko, że pomimo tego, że wszystko było idealne nie zakończyło się to happy endem :eek:

wiesz co, ziółka dostałam od kasoku ze staraczek listopadowych, ale chyba tak, to jest nr 3.

paulinka wow, miło słyszeć, że Tobie też podobał się mój wykres :tak:

Ostatnia edycja:
reklama

piaska
wczoraj weszłam na forum od paulinki wlasnie dotyczące ziolek, i pisza tam np. ze niektóre babeczki po laczeniu ich z Castagnusem osuagnely upragniony rezultat :):tak: co do laczenia nie wiem, ale zdecyowalam się na rozpoczęcie ich stosowania od następnego cyklu. Pozostaje już tylko zakupić :)

Karola nie zakonczylo się szczęśliwie kochana bo może teraz ma się zakonczyc ? :) trzeba wierzyc i trzymać kciuki, przede wszystkim dopatrywać się pozytywow, a pięknie wyregulowaly Ci cykl jeśli chodzi o temp. wiec może oczyscily cos co tego wymagalo i teraz już się uda :-)

Dzis pierwszy dzień urlopu, jedziemy do Zor do miasteczka TWINPIGS :) będzie ubaw, choć wiem ze z pewnosnia największy dla Olci, ale i Ł. pewnie jako duzy chlopiec będzie skakal ze szczęścia

tygryseczek gratuluje :) również bralas jakies wspomagacze ?

:wściekła/y:miłego dzionka :*

Do góry