reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

Nuuśka wykres Karoli to właśnie ten wykres, którym się zachwycałam:) No i dzięki Tobie Karola kuppiłam zioła ojca Sroki:) Od przyszłego cyklu piję:)

reklama
paulinka czyli jednak kupilas ? :D one rzeczywiscie dziela sie na mieszanki ? widzialam, ze przewaznie sprzedaja mieszanke nr 3 jesli sie nie myle ? :happy: chyba tez sie zaopatrze od nastepnego cyklu jak TFU TFU nie wyjdzie :tak:

żabucha no pewnie, takie nastawienie powinno byc zawsze :) przede wszystkim spokoj, i nie podchodzenie do pewnych rzeczy nerwowo, czy w stresie, bo to tylko pogorsza Nasze podejscie do tematu. Wszystko zaczyna sie i konczy w Naszej glowie i tylko od Nas samych zalezy czy sobie z tym poradzimy czy nie :tak: Dzialajcie dzialajcie a ja bede trzymac kciuki :D u Nas jeszcze pare dni pozostalo, dzis dopiero 10dc.

Tak nuuśka, kupiłam:) Pisałam zresztą na lutówkach. Zobaczymy jak będą działać:) mieszankę nr 3 kupiłam. Na razie 100g.

Nawet wkleiłam Wam linka do forum o tych ziółkach:) musiałabyś je poczytać, bo z tego co pamiętam to nie radzą łączyć zioła z tym castangausem czy jak to tam się nazywa... można się przestymulować i wtedy powstają torbiele, a nawet mięśniaki. Zresztą doczytaj sobie na forum:)

Jak tak piszecie o tych wszystkich ziółkach, wspomagaczach to aż sama mam ochote zaczerpnąć hihi;-) ale narazie na luzie, z reszta i tak nie mam jak kupic teraz, jak dluzej nic sie nie uda, to tez sie zaopatrze w te "cuda".:tak: Ale jest nadzieja... dziś mi Mężus powiedział, że za ok 2 tyg. powinien wrócić, wiec to byłoby akuracik w moje dni:-) Choc juz nawet w te moje dni zwatpilam, plany ogolnie sa zeby probowac co drugi dzien, wiec po powrocie Meza bedziemy dzialac ;-)

żabucha tempkę mierzyłam ostatnie dwa dni bo myślałam, że pójdę na to HSG i wolałam być pewna, że nie było owu.

lewy jajnik się odzywa więc może już pomierzę do poniedziałku z ciekawości ale potem chcę mieć święty spokój :tak:

nuśka no sama byłam i jestem pod wrażeniem swojego poprzedniego cyklu, szkoda tylko, że pomimo tego, że wszystko było idealne nie zakończyło się to happy endem :eek:

wiesz co, ziółka dostałam od kasoku ze staraczek listopadowych, ale chyba tak, to jest nr 3.

paulinka wow, miło słyszeć, że Tobie też podobał się mój wykres :tak:

Ostatnia edycja:
reklama

piaska
wczoraj weszłam na forum od paulinki wlasnie dotyczące ziolek, i pisza tam np. ze niektóre babeczki po laczeniu ich z Castagnusem osuagnely upragniony rezultat :):tak: co do laczenia nie wiem, ale zdecyowalam się na rozpoczęcie ich stosowania od następnego cyklu. Pozostaje już tylko zakupić :)

Karola nie zakonczylo się szczęśliwie kochana bo może teraz ma się zakonczyc ? :) trzeba wierzyc i trzymać kciuki, przede wszystkim dopatrywać się pozytywow, a pięknie wyregulowaly Ci cykl jeśli chodzi o temp. wiec może oczyscily cos co tego wymagalo i teraz już się uda :-)

Dzis pierwszy dzień urlopu, jedziemy do Zor do miasteczka TWINPIGS :) będzie ubaw, choć wiem ze z pewnosnia największy dla Olci, ale i Ł. pewnie jako duzy chlopiec będzie skakal ze szczęścia

tygryseczek gratuluje :) również bralas jakies wspomagacze ?

:wściekła/y:miłego dzionka :*

Do góry