młoda1994
Fanka BB :)
Gratulacje [emoji3059][emoji3059]Mam wyniki!
Beta 13,69
Progesteron 37, 21nmol/l czyli przeliczając 11,70 ng/ml
Czyli trochę prog niski, chyba zacznę brać duphaston.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje [emoji3059][emoji3059]Mam wyniki!
Beta 13,69
Gratulacje!Mam wyniki!
Beta 13,69
Cieszę się twoim szczęściem! Lepiej planuj Gosia już wizytę u lekarza,bo teraz różnie może byćMam wyniki!
Beta 13,69
Mam we wtorek.Cieszę się twoim szczęściem! Lepiej planuj Gosia już wizytę u lekarza,bo teraz różnie może być
E to super szybciutko Jak mąż zareagował?Mam we wtorek.
Dziewczyny przychodzę z prośbą o trzymanie mocno kciuków, żeby było wszystko dobrze. Czekam na wyniki z krwi a to mój poranny test. Dzisiaj 28dc i jakieś między 13 a 17dpo.
Zobacz załącznik 1107273
Mam wyniki!
Beta 13,69
Wiesz co ja staram się od 2014 roku, tego samego roku zaszłam w ciążę ale biochemiczną w sierpniu, potem w grudniu zaszłam ale to była pozamaciczna zakończona pęknięciem jajowodu, krwotokiem wewnętrznym w 10tc wg Om. Potem miałam biochemy znowu po drodze, w końcu zaszłam w kolejna dłuższą ciszę zaraz po ślubie w 2018, trwała tak nie całe 7 tygodni, tak chyba 6+3 i był to zaśniad, przynajmniej wskazywało na to wzrastanie HCG i obraz usg. No potem znowu biochem, i teraz to. Za mną mnóstwo badań genetycznych, mam nieprawidłowy kariotyp i polimorfizm pai - 1 4g/5g. Mąż ma mutacje f508 del genu CFTR czyli mukowiscydozy. Więc to tak wszystko na siebie się nakładało. A i jeszcze niedoczynność tarczycy. Przeszłam guza przysadki mózgowej, zespoły LUF. Jezu czego ja nie miałam. Teraz też to nic pewnego, może organizm w którymś momencie postawić się, stwierdzić, że zarodek nieprawidłowy i odrzucić. Albo inne rzeczy mogą się wydarzyć.Ogromne gratulacje dla Ciebie!! Aż serduszko się cieszy jak sie widzi takie testy i bete Świetnie!
Napiszesz ile się starałaś i jak to wyglądało? (niestety nie śledziłam Twojego losu)
Raz jeszcze gratuluje
Gratuluję :-)Mam wyniki!
Beta 13,69
Gratulacje [emoji3059][emoji3059]