L
Lad
Gość
Głównie objawy ale też sam fakt, że była możliwość zapłodnienia.Gosia A co Cię podkusilo żeby zrobić test?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Głównie objawy ale też sam fakt, że była możliwość zapłodnienia.Gosia A co Cię podkusilo żeby zrobić test?
Migdałku 3mam mocno kciuki za Ciebie! Ale niespodziankaDziewczyny przychodzę z prośbą o trzymanie mocno kciuków, żeby było wszystko dobrze. Czekam na wyniki z krwi a to mój poranny test. Dzisiaj 28dc i jakieś między 13 a 17dpo.
Zobacz załącznik 1107273
Dziękuję! ♥ Cieszę się, że chociaż nie musiałam dopatrywać się cienia.Migdałku 3mam mocno kciuki za Ciebie! Ale niespodzianka
Kochana a facet dalej wyjeżdża? Czy macie możliwość częściej ❤?Eh kiedy ja do Was przyjdę z dobrymi wieściami chyba niedoczekanie moje :/ coś mi się wydaje, ze zostanę tu sama... chyba te hsg nic nie dało :/ chyba powinnam zakupić znowu ten żel concive
Irenka szalej z żelem. Wtedy zaskoczylo. Moze i tym razem. Uważam że nic nie stracisz a tylko zyskasz..Eh kiedy ja do Was przyjdę z dobrymi wieściami chyba niedoczekanie moje :/ coś mi się wydaje, ze zostanę tu sama... chyba te hsg nic nie dało :/ chyba powinnam zakupić znowu ten żel concive
Irenka szalej z żelem. Wtedy zaskoczylo. Moze i tym razem. Uważam że nic nie stracisz a tylko zyskasz..
Oj tez czekam na ta chwile. Gosia umie dostarczac wrazen.. czekam na Irenke.. Irenka zaszla w ciaze przede mna.. powinna juz miec malucha starszego od mojego. Kibicuje calym sercem caly czas.Dokladnie kochana, probujcie znow z żelem. Jeszcze chwila i niedlugo i ty nas zaskoczysz, czuje to w kościach ze to jeszcze tylko chwila